Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

«Τραύμα» από Κώστα Λεφάκη: Εφιαλτικές στιγμές για Τοξότες, Αιγόκερους και...

Τι λένε τα άστρα;

5 Ιουλίου 2022 09:34
«Τραύμα» από Κώστα Λεφάκη: Εφιαλτικές στιγμές για Τοξότες, Αιγόκερους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξάγωνο Ερμή – Άρη. Μέρα κατάλληλη για δυναμικές πράξεις και ριψοκίνδυνες ενέργειες. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Τοξότες, Αιγόκερους και ένα ακόμα ζώδιο, καθώς έρχονται εφιαλτικές στιγμές.

Ο γνωστός αστρολόγος τονίζει, ότι αστάθμητοι παράγοντες πρόκειται να μας επηρεάσουν και ορισμένες επιθυμίες θα μείνουν ανεκπλήρωτες, με την Λίτσα Πατέρα να εφιστά την προσοχή για Δίδυμους και Καρκίνους.

Κριός

Τα πολλά έξοδα εξακολουθούν για τους περισσότερους από εσάς. Επιβεβαιώστε όμως όσα σας διατίθενται και ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά

Ταύρος

Είστε ευχάριστη συντροφιά σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν ο χώρος, οι άνθρωποι και ο τόπος που βρίσκεστε για να εκφράσετε συναισθήματα και δημιουργικά ταλέντα.

Δίδυμοι

Περισσότερο από άλλες φορές βρίσκεστε στο επίκεντρο της συντροφιάς σας. Προσέξτε όμως να αποφύγετε την υπερβολή σε οτιδήποτε μπορεί να κουράσει εσάς, ή τους συνδαιτυμόνες σας.

Καρκίνος

Κερδίζετε σε δημοτικότητα και αυτό σας ενθουσιάζει. Η μέρα όμως σας αναγκάζει να ασχοληθείτε πρόσκαιρα και με ένα πρακτικό ζήτημα, το οποίο προκύπτει από κάποια ανάγκη σας.

κώστας λεφάκης

Λέων

Παρόλη την περίεργη διάθεσή σας σήμερα, έχετε την ψυχραιμία και τη φρόνηση να μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας, ούτε να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες που καταβάλετε για να βελτιώσετε το προσωπικό και επαγγελματικό σας στάτους.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας επιβάλλει άλλους κανόνες στα αισθηματικά σας και πρέπει να τους μάθετε και να τους ακολουθήσετε κατά γράμμα, τόσο σήμερα, όσο και αύριο.

Ζυγός

Ενθουσιάζεστε από ειδήσεις και κάνετε σχέδια για το προσωπικό σας μέλλον, χωρίς να σας πτοούν αντιξοότητες και αντιδράσεις του περιβάλλοντός σας, πράγμα σπάνιο για εσάς!

Σκορπιός

Τα αίτια της θετικής σας στάσης απέναντι σε αλλαγές είναι η συναισθηματική σας καταπίεση από εκείνους που έχετε υποστηρίξει στο παρελθόν, αλλά και από την υπερβολική συμμόρφωσή σας στις απαιτήσεις τρίτων.

Τοξότης

Το συναίσθημα αναζητεί διέξοδο κι εσείς είστε πρόθυμοι να το βοηθήσετε να εκτονωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Προσέξτε γιατί δεν είστε ιδιαίτερα θωρακισμένοι σήμερα.

Αιγόκερως

Οι σκοπιμότητες και οι επιθυμίες τρίτων, οι οποίοι έχουν τη δύναμη να ταράξουν τα νερά της ψυχικής σας ηρεμίας, σας αναγκάζουν σε μια αμυντική συμπεριφορά. Άλλο τόσο όμως κι εσείς, γίνεστε αιτία αναστάτωσης στα ήρεμα νερά κάποιου άλλου.

Υδροχόος

Η μέρα σας παρασύρει σε αισθηματικές υπερεκτιμήσεις. Υποστηρίξτε τις επιθυμίες σας, αλλά ταυτόχρονα διατηρήστε και το μέτρο που σας επιτρέπει να νιώθετε και να παραμένετε αισιόδοξοι.

Ιχθύες

Οι μεγάλες αλλαγές που περιμένετε στα σημαντικά σας θέματα, μπορεί να προετοιμάζονται, αλλά σήμερα, θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι πρακτικό και ρεαλιστικό.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share