Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Μείνετε μακριά του: Αυτό είναι το Νο1 κακιασμένο ζώδιο!

Προσοχή!

9 Ιουνίου 2022 12:14
Μείνετε μακριά του: Αυτό είναι το Νο1 κακιασμένο ζώδιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Εκείνοι που έπειτα από ένα σκάρτο φέρσιμο θα αφήσουν το κάρμα να αναλάβει δράση και εκείνοι που δεν θα ησυχάσουν αν δεν εκδικηθούν.

Η δεύτερη κατηγορία χωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες: Εκείνους που θα αντιδράσουν πάνω στα νεύρα και τον θυμό τους και εκείνους που θα σχεδιάσουν την εκδίκησή τους βήμα βήμα. Όπως και να έχει, ένα είναι το ζώδιο που μπορεί να φαίνεται καλοσυνάτο, αλλά μέσα του τις περισσότερες φορές βράζει από οργή. Στα bonus είναι και το γεγονός ότι πιστεύουν συνεχώς ότι αδικούνται.

Δείτε επίσης: Μακριά και αγαπημένοι: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα και εντάσεις

Ποιο είναι αυτό;

 το πιο κακιασμένο ζώδιο

Παρθένος

Αρκετά επιφανειακοί και διπρόσωποι, όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου δείχνουν φιλικοί και γλυκείς μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους – να σας καταστρέψουν. Η κριτική τους ικανότητα τούς βοηθά πολύ στα σχέδιά τους, ενώ η κεκαλυμμένη κακία τους δύσκολα γίνεται αντιληπτή στους άλλους.

Δε τους συμπαθούν ούτε τ' άντερά τους: Αυτά είναι τα 4 πιο αντιπαθητικά ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ίσως ένα από τα πλέον αντιπαθητικά ζώδια για τους άλλους 11 του ζωδιακού. Παρεξηγημένος όμως είναι ο Αιγόκερως ο έρμος… Δεν είναι ψυχρός, απλώς δεν του αρέσει να κλαίγεται σε όποιον συναντήσει μπροστά του.

Δεν είναι τσιγκούνης και παραδοφονιάς, απλά είναι εργασιομανής, τελειομανής και θέλει να φτάσει ψηλά στην ζωή του. Δεν είναι αντικοινωνικός, απλά του αρέσουν οι μικρές παρέες του. Είναι γκαντέμης στη δική του ζωή αλλά δε φέρνει γκαντεμιά στους άλλους. Δεν είναι αγέλαστος. Θα κάνει πλάκα με όσους αντιλαμβάνονται το χιούμορ του. Δεν είναι μπακούρι, είναι επιλογή του να είναι μόνος, αν δε βρίσκει αυτό που ψάχνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν του έχει βγει μόνο το όνομα, αλλά γενικά έχει την φήμη του κακού. Ποιος φταίει για τα μνημόνια; Ο Σκορπιός! Ποιος φταίει για την τρύπα του όζοντος; Ο Σκορπιός! Ποιος φταίει που βρέχει; Ο Σκορπιός! Για όλα τα στραβά και τα ανάποδα που μπορεί να συμβαίνουν, είναι ο πρώτος που θα σου έρθει στο μυαλό.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας, είναι δύσκολος, δυσπρόσιτος, αλλά όχι κακός όσο φαίνεται. Έχει τα αρνητικά του, αλλά πιστέψτε μας άλλα ζώδια έχουν πολλά περισσότερα και σίγουρα χειρότερα. Επίσης, ο Σκορπιός τις περισσότερες φορές δεν θα σε πειράξει, αν δεν τον πειράξεις και δεν πας να του τη φέρεις.

ΚΡΙΟΣ

Στον Κριό, δε βρίσκουν ούτε ένα προτέρημα. Είναι μπρουτάλ, απότομος, άξεστος, κακός οδηγός, καρφί και εθισμένος στην καλοπέραση. Μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση, όμως δεν παραλείπεται κιόλας από την «νικητήρια» τριάδα.

Ένας… σωστός Κριός δε θα χαϊδέψει αφτιά, θα πει την αλήθεια έτσι όπως είναι, αλλά αυτό δεν τον κάνει άξεστο ή το ότι έχει ένα θέμα με την ταχύτητα (δεν είδαμε το ποδαράκι των υπολοίπων να μην πατάει το γκάζι ή να μην ανυπομονεί) δεν τον κάνει χάρο στο τιμόνι. Επίσης, με ελάχιστες έως πολύ μικρές εξαιρέσεις κι όλοι οι άλλοι απολαμβάνουν τον έρωτα και τον θέλουν στη ζωή τους, προφανώς, αλλιώς ο Κριός θα το έκανε… μόνος του, έτσι δεν είναι;

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να έχει τη φήμη του καλού παιδιού, αλλά αυτό είναι μόνο φήμη. Η συντάκτρια θεμάτων αστρολογίας Audrey Jaber απαριθμεί τους λόγους:

1. Είναι αναποφάσιστος. Η προσπάθειά του να βρει την ισορροπία και τη δικαιοσύνη τον δυσκολεύει ακόμα και σε απλές αποφάσεις, εκνευρίζοντας τους γύρω του. Αλλά ακόμα και να πάρει μια απόφαση, μπορεί να αλλάξει γνώμη.

2. «Κλαίγεται» διαρκώς. Μπορεί να μη φημίζεται για την ενσυναίσθησή του, αλλά κλείνεται στον μικρόκοσμο των δικών του συναισθημάτων επιζητώντας τη συμπόνοια των άλλων.

3. Δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του. Είναι δύσκολος συνεργάτης, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις αν θα είναι συνεπής σε μια υποχρέωση. Δεν μπορείς να ξέρεις, επίσης, αν θα κρατήσει κάτι που θα του εκμυστηρευτείς ή αν θα φροντίσει να το κάνει θέμα κουτσομπολιού.

4. Είναι επιφανειακός. Αγαπάει οτιδήποτε όμορφο και υλικό, μπορεί να ασχολείται με τις ώρες με την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά δεν εξετάζει τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια.

5. Συμπεριφέρεται σαν να του ανήκουν τα πάντα. Λες και τους χρωστάει ολόκληρος ο κόσμος την ύπαρξή του. Θέλει τα πάντα και τα θέλει αμέσως.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share