Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Μακριά και αγαπημένοι: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα και εντάσεις

Πετάξτε τα τώρα από τη ζωή σας

6 Ιουνίου 2022 11:58
Μακριά και αγαπημένοι: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα και εντάσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Kαλοί, χρυσοί, άγιοι αλλά μεγάλοι μπελάδες. Ειλικρινά οι τύποι είναι συνώνυμο του προβλήματος. Θα προκαλέσουν ζημιά και μόνο που αναπνέουν. Θα χαλάσει ο κόσμος απλά επειδή θα κοιτάξουν. Μπελάδες, εσείς είστε;

Δείτε επίσης: Τους λείπει το «φωτοστέφανο»: Αυτά είναι τα 4 πιο ανήθικα ζώδια

Καρκίνος

Αν έχετε μια ενδιαφέρουσα ιδέα στο κεφάλι σας, αυτό το ζώδιο ήδη προγραμματίζει πώς θα την αποδεχθεί.

Είναι πολύ φανταστικό και θα σκεφτεί το πιο τρελό σενάριο και θα σας ζητήσει να το δοκιμάσετε μαζί της. Μην ξεχνάτε το κουτί πρώτων βοηθειών!

Τα συναισθήματά της τρέχουν την παράσταση έτσι όταν βάζετε τα κεφάλια σας μαζί για να ξεπεράσετε μια εργασία, τα συναισθήματά της θα πάρουν τα ηνία. Η αδυναμία της να σκεφτεί λογικά θα σας οδηγήσει σε κάποιο πρόβλημα. Το πάθος του καρκίνου μπορεί να φαίνεται εμπνευσμένο, αλλά θα σας προσγειώσει σαν ένα δεμένο κούτσουρο.

ζώδια προβλήματα εντάσεις

Λέων

Ο Λέων έχει ένα μεγάλο στόμα και το χρησιμοποιεί για να μιλήσει στο μυαλό. Ο Λέων βαριέται συχνά και είναι τεμπέλης.

Επίσης είναι κυρίαρχος και θέλει να είναι πάντα το κέντρο προσοχής όλων. Προσοχή μπορεί να προβεί σε ακραία πράγματα αν είναι να κερδίσει τα βλέμματα όλων.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να διατηρήσει μια ήρεμη και δροσερή συμπεριφορά ενώ απομακρύνεται με πολλά. Εσείς όμως δεν μπορείτε να τον αφήσετε να γίνει επαναστάτης και να είστε ο βοηθός του, θα σας παρασύρει. Επειδή θα σας φέρει σε μπελάδες.

Είναι η βασίλισσα του σκότους και της μυστικότητας. Ενώ μπορεί να κρατήσει με επιτυχία ένα μυστικό, εσείς από την άλλη πλευρά θα λεηλατήσετε και θα έχετε πρόβλημα. Είναι επίσης εξαιρετικά ειλικρινής.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι σίγουρα ενεργητικός και αισιόδοξος, αλλά αυτή η ενέργεια είναι αρκετή για να την χειριστούν άλλοι. Θα σας κάνει να κάνετε πράγματα που είναι ενοχλητικά για εσάς ή κάτω από την ζώνη της άνεσης σας.

Του αρέσει να αστειεύεται και να βλέπει τα πράγματα με χιούμορ.

Η υπέρμετρη σκέψη του κάνει μικρά προβλήματα μεγαλύτερα από αυτά που πρέπει να είναι και θα βρεθείτε σε έναν κόσμο προβληματισμού. Είναι πολύ ανταγωνιστική ακόμα και σε μικροπράγματα όπως ένα επιτραπέζιο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share