Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Καταστροφή από τη Λίτσα Πατέρα: Συναισθηματική φόρτιση για Ταύρους, Αιγόκερους και...

Προσοχή ειδικά στα προσωπικά σας!

21 Μαΐου 2022 10:38
Καταστροφή από τη Λίτσα Πατέρα: Συναισθηματική φόρτιση για Ταύρους, Αιγόκερους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί Ταύρους, Αιγόκερους και άλλο ένα από τα ζώδια, τα οποία οφείλουν να δείξουν προσοχή στα «βήματά» τους, καθώς για σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου θα προκύψει συναισθηματική φόρτιση.

Με την ευκαιρία δείτε και ποια είναι τα 3 πιο ευέξαπτα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους ανοίγονται νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα όμως δεν παύει να σας φορτίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Όμως πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υποδεχτείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, που ξεκινούν σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά σε οικονομικά θέματα. Μια κάποια υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος -κυβερνήτης σας- περνώντας στους Διδύμους σάς δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές σας υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν μικρά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, ενώ ένα… παρασκήνιο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειές σας, αν και η τύχη σας βοηθά!

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ευνοείστε όμως πλέον σε νομικά, διαδικαστικά ή ταξίδια, χάρη στην είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στους Διδύμους. Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σας κάνει να σκέφτεστε το γόητρό σας, όμως από σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Κάτι καθυστερεί, ενώ ένα οικονομικό θέμα σας προβληματίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share