Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παίρνουν «φωτιά» αμέσως: Αυτά είναι τα 3 πιο ευέξαπτα ζώδια

Δεν τα λες και πολύ ήρεμα

4 Μαΐου 2022 12:09
Παίρνουν «φωτιά» αμέσως: Αυτά είναι τα 3 πιο ευέξαπτα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά διαστήματα όλοι θυμώνουμε. Νευριάζουμε, φωνάζουμε, ξεσπάμε και μετά ηρεμούμε. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας, καθώς οι φωνές και ο θυμός δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι «αρπάζονται» με το παραμικρό και δεν αφήνουν τίποτα να «πέσει κάτω». Πιάνονται ακόμα και από μια μικρή κουβέντα και ξεκινούν καβγά. Σε ποια ζώδια μπορεί να ανήκουν αυτοί οι ευέξαπτοι χαρακτήρες που δυσκολεύονται τόσο πολύ να κρατήσουν την ψυχραιμία τους;

Δείτε επίσης: Σούσουρο με τη Λίτσα Πατέρα: Αυτό το ζώδιο θα βρει τον έρωτα στη δουλειά του μέσα στο Μάιο

Κριός

Δεν είναι μόνο ευέξαπτοι, αλλά και πολύ αυθόρμητοι, γεγονός που μπορεί να τους οδηγήσει εύκολα σε καβγάδες και τσακωμούς. Αν θυμώσουν δεν μπορούν με τίποτα να συγκρατηθούν, ενώ χάνουν το δίκιο τους, επειδή φωνάζουν συχνά και πολύ. Παράλληλα, είναι αρκετά ετοιμόλογοι και έτσι γίνεται ακόμη πιο δύσκολο να νικήσετε αν διαπληκτιστείτε λεκτικά μαζί τους.

ευέξαπτα ζώδια

Λέων

Ισχυρογνώμονες και εγωιστές οι Λέοντες δεν δέχονται τον αντίλογο. Σπάνια (δηλαδή, ποτέ) κάνουν πίσω σε έναν καβγά και επιμένουν στη γνώμη τους, ακόμα κι αν αντιλαμβάνονται πως πρόκειται να χάσουν. Μάλιστα, πάνω στον θυμό τους εύκολα θα πουν λόγια που θα πληγώσουν τους άλλους και από εγωισμό και μόνο μπορεί να καταστρέψουν τις σχέσεις τους.

Σκορπιός

Αν ο Σκορπιός θυμώσει, ψάξτε καράβι να φύγετε. Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι ιδιαίτερα οξύθυμο και μάλιστα πολλές φορές γίνεται και πολύ εκδικητικό, ακόμα και αν έχει περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από το γεγονός που το ενόχλησε. Γενικά δεν είναι να παίζεις μαζί τους, θέλουν προσοχή!

Bonus: Ταύρος

Πεισματάρηδες και ευέξαπτοι οι Ταύροι, δεν θυμώνουν πολύ συχνά. Αν το κάνουν, όμως, καλύτερα να μην βρίσκεστε κοντά τους. Ενοχλούνται εύκολα και ανεβάζουν παλμούς πολύ γρήγορα. Όσο εύκολα θυμώνουν όμως, τόσο εύκολα χαλαρώνουν. Η έντασή τους είναι έντονη, αλλά δεν κρατά πολύ.


 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share