Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με τη Λίτσα Πατέρα: Αυτό το ζώδιο θα βρει τον έρωτα στη δουλειά του μέσα στο Μάιο

Οι προβλέψεις της αστρολόγου για έναν κομβικό μήνα

2 Μαΐου 2022 07:39
Σούσουρο με τη Λίτσα Πατέρα: Αυτό το ζώδιο θα βρει τον έρωτα στη δουλειά του μέσα στο Μάιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα προκαλεί... ταραχή με όσα αναφέρει στις προβλέψεις της για το Μάιο, αφού κάνει λόγο για ανεβασμένη ερωτική διάθεση σε αρκετά από τα ζώδια.

Η γνωστή αστρολόγος, μάλιστα, τονίζει πως ένα εξ αυτών θα βρει τον έρωτα στον χώρο εργασίας του, ενώ δεν παραλείπει να κατνομομάσει όσα ζώδια θα περάσουν έναν κομβικό μήνα, με τον Κώστα Λεφάκη πάντως να μην είναι τόσο αισιόδοξος.

ΚΡΙΟΣ

Μήνας-ορόσημο ο Μάιος για εσάς, με τον Δία να περνά στο δεκαήμερό σας και να προμηνύει θετικές εξελίξεις σε σχέδια και επιθυμίες. Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας ανεβάζοντας την ερωτική διάθεση στα ύψη, ενώ προς το τέλος του μήνα μπορεί να οδηγήσει κάποιους από εσάς σε μια μακροχρόνια δέσμευση (π.χ. γάμος). Στις 10 Μαΐου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, με αποτέλεσμα τις αναβολές σε ραντεβού, τις ματαιώσεις και τις παρεξηγήσεις. Στα μέσα Μαΐου πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης, η οποία σας βάζει σε μπελάδες οικονομικής φύσης. Αποφύγετε να στραφείτε σε φίλους ή να τους εμπλέξετε στις υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτόν τον μήνα δεν θα χρειαστεί να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες, γιατί θα σας δοθούν από μόνες τους. Θα σας προτείνουν μια νέα επαγγελματική θέση και, με τον Άρη σύμμαχό σας, θα πρέπει να την αξιοποιήσετε. Στις 10 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, εφιστώντας την προσοχή σας σε έξοδα και οικονομικούς χειρισμούς. Η έκλειψη στα μέσα του μήνα επιτείνει το κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα ο Ερμής θα περάσει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο, δημιουργώντας κλίμα ασυνεννοησίας και ανυπόφορων καθυστερήσεων. Μπαίνετε σε περίοδο εσωστρέφειας και παρασκηνίου. Χωρίς να το επιδιώκετε, μπορεί να αποτελέσετε θέμα κακεντρεχούς σχολιασμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 2 η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και ένα έντονο συναίσθημα απασχολεί την καρδιά σας. Στον Κριό θα περάσει και ο Δίας στις 10, αλλάζοντας την προοπτική σας γύρω από τα πράγματα. Στηρίζεστε σε δυνατούς φίλους. Όμως, ο ανάδρομος Ερμής στις 10 μπορεί να προκαλέσει μικρές καθυστερήσεις και τριβές. Αναλαμβάνετε ίσως μεγαλύτερες ευθύνες απ’ ό,τι είχατε συνηθίσει και είναι καλό να μην αποφύγετε τις συγκρούσεις: έτσι κι αλλιώς θα είναι παροδικές. Στις 24 και ο Άρης θα περάσει στον Κριό εφοδιάζοντάς σας με ισχυρή αυτοπεποίθηση και όρεξη για δουλειά, ενώ ελπιδοφόρα θα αποβεί η Νέα Σελήνη στις 30.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα από τα σημαντικά πλανητικά γεγονότα του μήνα είναι η είσοδος του Δία στον Κριό στις 11, η οποία σε βάθος χρόνου θα ευνοήσει μια προαγωγή ή την αναγνώρισή σας στον επαγγελματικό στίβο. Ανοίγεται για εσάς η προοπτική ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό ή μιας ριζικής αλλαγής εργασίας. Με τον Άρη στους Ιχθύς μπορείτε να απαλλαγείτε από τις αναστολές σας και να προωθήσετε τολμηρά σχέδια. Δεν είναι περίοδος κατάλληλη για ρομαντισμούς, καθώς η Αφροδίτη στον Κριό σάς κάνει αρκετά σκληρούς ή κυνικούς απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα έχετε την τάση να δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Την πρωτομαγιά το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στη δουλειά. Στις 4 το εξάγωνο Άρη - Ουρανού μπορεί να φέρει μια απρόσμενη προαγωγή. Στις 10 ο Δίας περνά στον Κριό και η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε, ανεξάρτητα από τους άλλους, τις δικές σας επαγγελματικές συναντήσεις, συμφωνίες και ταξίδια. Έως τις 24, χάρη στον Άρη, θα αποδειχθείτε ιδιαίτερα επινοητικοί και ευέλικτοι στις κινήσεις σας. Αλλά και η Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για εσάς, με αποτέλεσμα να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος στα τέλη Μαΐου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας φέρνει παρεξηγήσεις με άτομα κύρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το δύο θεαματικά εξάγωνα Αφροδίτης - Πλούτωνα και Άρη - Ουρανού ενισχύουν την παραγωγικότητα και την εφευρετικότητά σας, οδηγώντας σε απτά αποτελέσματα με το ξεκίνημα του μήνα. Μικροενοχλήσεις στην υγεία σας θα καθυστερήσουν λίγο τις εξελίξεις. Από τις 9 έως τις 13 ο Άρης προκαλεί μια συγκρουσιακή κατάσταση, για τη διαχείριση της οποίας θα πρέπει άμεσα να θέσετε τα όριά σας. Η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα στις 18 ενισχύει τη σύγχυση και οδηγεί σε λαθεμένα συμπεράσματα. Ο μήνας, όμως, θα τελειώσει με έναν πιθανό χωρισμό, ακόμα και ένα διαζύγιο, αλλά και με μια οικονομική εξέλιξη που μπορεί να σας κάνει να αισιοδοξείτε για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιό σας θα βρείτε την κατανόηση που χρειάζεστε από το άλλο σας μισό. Με την έκλειψη Ηλίου στο τέλος Απριλίου να είναι ενεργή και με την έκλειψη Σελήνης στα μέσα Μαΐου να επιδρά έντονα, θα προβληματιστείτε αρκετά για τα οικονομικά σας και θα συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να περιορίσετε κάπως τα έξοδά σας. Στον χώρο της δουλειάς μπορεί να νιώσετε μια ελαφριά εξάντληση και πιθανόν να χρειαστεί να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ένας ακόμη ανάδρομος Ερμής από τις 10 σε συνδυασμό με το πέρασμα του Δία και του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στην εκπλήρωση ενός σχεδίου ή δυσκολίες στη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 4 το εξάγωνο Άρη - Ουρανού σάς προτρέπει να διεκδικήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία στην προσωπική σας ζωή. Από τις 10 ο Δίας θα περάσει στον Κριό, ενισχύοντας το ήδη υπάρχον κλίμα στη δουλειά σας ή σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Η Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί αιχμές στην προσωπική σας σχέση, αυξημένο αίσθημα ιδιοκτησίας του άλλου, σκηνές ζήλιας και ένταση. Από τις 11 έως τις 24 θα αποδειχθείτε ιδιαίτερα δημιουργικοί και επινοητικοί. Η έκλειψη Σελήνης, άλλωστε, οξύνει τις ευαισθησίες σας, αλλά ρίχνει τις αντιστάσεις σας. Η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα στις 18 εγγυάται επιτυχία και επιβράβευση των προσπαθειών σας. Επιδιώκετε την τελειότητα και τίποτα λιγότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ανεβασμένη ερωτική διάθεση ξεκινά ο μήνας, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό. Ο Ερμής, όμως, γίνεται ανάδρομος από τις 10, την ημέρα που και ο Δίας περνά στον Κριό, με αποτέλεσμα οι δημιουργικές σας δυνάμεις και η μαχητικότητά σας να οξυνθούν. Αναγκαστικά όμως, λόγω ασυνεννοησίας ή παρεξηγήσεων, θα αναγκαστείτε να αναβάλετε την υλοποίηση ενός σχεδίου. Στις 24, όταν ο Άρης περάσει στον Κριό, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας. Επειδή, όμως, ο Μάιος είναι μήνας έκλειψης Σελήνης, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα στη δουλειά. Προσέξτε επίσης τα μικροατυχήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Κριό και προλειαίνει το έδαφος για ενδοοικογενειακές εξελίξεις που θα προκύψουν μέσα στο επόμενο εξάμηνο περίπου. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 10, επομένως αν κάνατε μια νέα γνωριμία το προηγούμενο διάστημα, μάλλον θα κάνετε καιρό να την ξαναδείτε. Υποθέσεις στη δουλειά καθυστερούν ή προσκρούουν σε εμπόδια. Μήνας - ορόσημο για εσάς καθώς πραγματοποιείται το πέρασμα του Δία στον Κριό, εγκαινιάζοντας μια περίοδο εκνευρισμού στο σπίτι λόγω πιθανής μετακόμισης και τακτοποίησης εκκρεμοτήτων. Ίσως να χρειαστείτε τις συμβουλές ενός δικηγόρου. Η έκλειψη Σελήνης στα μέσα του μήνα κάνει πολλές φορές τις διαθέσεις σας ανεξέλεγκτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε ασταθείς και αβέβαιοι τις πρώτες ημέρες του μήνα. Από τις 2 η Αφροδίτη στον Κριό θα ανάψει τη φλόγα του αισθησιασμού μέσα στη σχέση σας ή στον γάμο σας. Στις 10 ο Δίας περνά στον Κριό, με αποτέλεσμα να γίνετε περισσότερο παρορμητικοί και ανυπόμονοι. Έχετε, όμως, μια ενέργεια πρωτόγνωρη, που θα μπορούσε να σας κινητοποιήσει έντονα. Αποφύγετε να φερθείτε απότομα σε κοντινούς σας ανθρώπους. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει τα πάνω κάτω στην επικοινωνία και οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης πηγάζει από το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου αλλά και από την έκλειψη Σελήνης στα μέσα του μήνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα σπουδαίο πλανητικό γεγονός πραγματοποιείται μέσα στον τελευταίο μήνα της άνοιξης. Στις 10 ο Δίας περνά στον Κριό, ενώ εσείς βλέπετε το εισόδημά σας να αυξάνει αισθητά, έχοντας όμως παράλληλα την έντονη τάση να ξοδεύετε. Η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού φέρνει μια πρωτότυπη πρόταση ή μια καινούργια ασχολία. Από τις 8 έως τις 21 αποφύγετε να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις. Ο Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας έως τις 23 σας προετοιμάζει για κάποιο σημαντικό ραντεβού. Εκνευρίζεστε με το παραμικρό εμπόδιο κι αισθάνεστε διαρκώς πως κολυμπάτε ενάντια στο ρεύμα. Μην αρχίζετε εργασίες που δεν προτίθεστε να ολοκληρώσετε. Η Αφροδίτη ίσως σας φέρει κάποια χρήματα που σας χρωστούν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share