Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Εφιλακτικές ώρες λίγο πριν το ΣΚ για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

1 Απριλίου 2022 14:11
Εφιλακτικές ώρες λίγο πριν το ΣΚ για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλό μήνα! Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και το πρωί της Παρασκευής θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Απριλίου στο ζώδιο αυτό.

Πάντα μια Νέα Σελήνη επηρεάζει όλους, όπως ακριβώς μας επηρεάζει και η Πανσέληνος, απλά στην περίπτωση της Νέας Σελήνης επειδή δεν είναι ορατή στον ουρανό, δεν δίνουμε τη δέουσα προσοχή συνήθως. Μια Νέα Σελήνη μπορεί να επηρεάσει όμως με τον ίδιο τρόπο τόσο τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες προκαλώντας ακραίες καταστάσεις, αλλά μπορεί να δυναμιτίσει και την ατμόσφαιρα και να μας κάνει πιο νευρικούς. Τα παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη και εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό ρίχνει τον σπόρο της δημιουργίας και των νέων ξεκινημάτων. Ίσως είναι η στιγμή για να παθιαστούμε με κάτι καινούριο. Και μολονότι δεν θα είναι ανεμπόδιστος ο δρόμος μας, καθώς ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Άρης, σε σύνοδο με Κρόνο καραδοκεί στη γωνία για να μας παιδέψει, το δυνατό αυτό φεγγάρι μας οπλίζει με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share