Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Φουρτούνες και προβληματισμός για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

23 Φεβρουαρίου 2022 08:43
Φουρτούνες και προβληματισμός για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή έχει πολλές αναγνώσεις και δημιουργεί πολλά σενάρια.

Από τη μια είναι μια όψη έκφρασης του συναισθήματος μας, μια όψη συγχώρεσης, αλλά και συμπόνιας για τους άλλους. Το να καταφέρουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους δίπλα μας που έχουν ανάγκη, πρώτα μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Από την άλλη, ίσως κάποιες στιγμές χρειάζεται να βάλουμε τις δικές μας ανάγκες σε δεύτερο πλάνο, προκειμένου να αφιερώσουμε τον χρόνο και την ενέργεια μας σε κάποιο δικό μας πρόσωπο που το χρειάζεται. Πρέπει όμως να προσέχουμε τις υποσχέσεις που δίνουμε να τις τηρούμε.

Πολλές φορές ο Ποσειδώνας μας βάζει σε μια διαδικασία ωραιοποίησης των πραγμάτων ή εξιδανίκευσης. Είναι όμως και ένας ρομαντικός πλανήτης, αλλά και βαθιά πνευματικός. Για κάποιους μπορεί να δείξει μια πιο γλυκιά και ρομαντική διάθεση μέσα στη μέρα.

Καθώς θα ακολουθηθεί κι από το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αύριο είναι πιθανόν κάποιοι να έχουν μια αναθέρμανση σχέσεων ή και νέες πολύ γοητευτικές γνωριμίες.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share