Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εφιαλτική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου: «Βαριά» προβλήματα για 5 ζώδια μες στο Σαββατοκύριακο

Δε θα περάσουμε εύκολα...

5 Φεβρουαρίου 2022 09:36
Εφιαλτική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου: «Βαριά» προβλήματα για 5 ζώδια μες στο Σαββατοκύριακο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου δυστυχώς δε μας έχει τα καλύτερα νέα για ένα... ανέμελο Σαββατοκύριακο, τονίζοντας πως τα προβλήματα δε θα είναι λίγα για τα ζώδια.

Όπως αναφέρει η αστρολόγος, η Σελήνη παραμένει στον Κριό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά οι όψεις που δημιουργεί με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα δημιουργούν μεγαλύτερο στρες στα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, με τον Κώστα Λεφάκη από την πλευρά του να προειδοποιεί επίσης.

Κριός

Το να διαχειριστείτε όλη αυτή την ενέργεια που σας δίνει το τετράγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας που επιτείνεται κι από τη Σελήνη στον Κριό, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η ορμή και η δύναμη που πηγάζει από μέσα σας δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Βέβαια, μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε με πάθος τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας και να γοητεύσετε και τους άλλους. Ακόμη, μπορεί να βρείτε μια νέα διέξοδο για την ενέργεια σας, ένα χόμπι, κάποιο γνωστικό αντικείμενο που θέλετε να μάθετε περισσότερα. Αν νιώθετε νοητικά ή ψυχικά ανήσυχοι και δεν ξέρετε πώς να καλμάρετε το νευρικό σας σύστημα, επιδοθείτε σε γυμναστική ή έστω λίγο περπάτημα. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να βγαίνει η περίσσεια ενέργεια και να μην γίνεται θυμός.

Ταύρος

Το άγχος για κάποια κατάσταση φαίνεται ότι μπορεί να σας κυριεύει αυτό το Σαββατοκύριακο, είτε για λόγους που αφορούν στην καθημερινότητα των υποχρεώσεων σας, της δουλειάς ή των σχέσεων. Βέβαια, μαντέψτε ποιος μπορεί να συμπεριφέρεται κάπως αλλοπρόσαλλα και να προκαλεί εντύπωση μάλιστα στους γύρω του. Σωστά μαντέψατε: εσείς! Η αλήθεια αγαπητοί μου Ταύροι είναι πως δεν είναι εύκολο να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα, διότι θα υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας να σε πετάει εκτός προγράμματος, να σε κάνει πιο ευάλωτο όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και να σε γεμίζει με αγωνία για το μέλλον. Αυτό το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά στις επαφές σας με τους άλλους.

Δίδυμοι

Το Σαββατοκύριακο έχετε βάλει πολλά κάστανα στη φωτιά και μπορεί αν διασπαστεί η προσοχή σας τελικά να μην καταφέρετε να βγάλετε πολλά που να μην είναι καμένα. Φυσικά είστε πολύ ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά το θέμα είναι να μπορείτε να εστιάσετε λίγο σε αυτά που είναι προτεραιότητα και να μην χάνετε την ενέργεια σας από δω κι από κει χωρίς σημαντικό λόγο. Ειδικά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο απαιτητικό, θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε καλύτερα. Τις περισσότερες φορές βέβαια που νιώθετε έτσι, είναι γιατί κάτι μέσα σας σάς δημιουργεί περισσότερη ένταση και αγωνία και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε με ηρεμία. Έτσι το βλέμμα και την ενέργεια σας κλέβουν διάφορα πράγματα στο περιβάλλον σας, που σας αποσπούν από τις αληθινές σας προτεραιότητες. Παρόλα αυτά, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου είναι ίσως καλύτερο από όλα του Ιανουαρίου! Επωφεληθείτε όπως μπορείτε.

Καρκίνος

Το ένστικτο σας δουλεύει αλάθητα και μάλλον σε αυτό πρέπει να επενδύσετε περισσότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο για να σας οδηγήσει σε σωστότερες αποφάσεις. Βλέπετε η Σελήνη από τον Αιγόκερω έρχεται σε κόντρα με τον Ερμή, την Αφροδίτη και την Κυριακή και με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μια διάσταση ανάμεσα στη λογική, σε αυτά που σας λένε οι άλλοι κι αυτά που πιστεύετε εσείς. Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα την Κυριακή, παραπέμπει στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και σας κάνει λίγο πιο ανασφαλείς για τη δράση σας. Ίσως δεν έχετε ακόμη ξεκάθαρη άποψη για το τι πρέπει να κάνετε και μπορεί να επηρεάζεστε κι από τους άλλους στη δουλειά. Βέβαια, οι μέρες έχουν και απρόοπτα που ενδεχομένως να σας βγάλουν εκτός προγράμματος ή μπορεί να υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα που δεν ομογνωμείτε με τους συνεργάτες σας.

Λέων

Δυναμικό Σαββατοκύριακο για σας τους Λέοντες, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Κριό και σας ανεφοδιάζει ψυχικά και σωματικά, ώστε να νιώθετε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες έχετε. Τα θέματα της εργασίας σας και της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν περισσότερο με το τετράγωνο του Άρη προς τον Χείρωνα, μολονότι θα συμβαίνουν διάφορα γύρω σας που μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή. Βέβαια, η όψη αυτή που γίνεται ακριβείας την Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει απρόοπτα στην καθημερινότητα σας ή αναστάτωση για κάποιο λόγο, εξαιτίας κάποιου συμβάντος είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη συναισθηματική αναστάτωση, αλλά να μην θέλετε να μοιραστείτε το πώς νιώθετε με άλλους.

Παρθένος

Εμείς οι άνθρωποι μαθαίνουμε πολλά περισσότερα από τις επαφές και την αλληλεπίδραση μας απ’ ότι με τα βιβλία. Κάθε άνθρωπος δίπλα μας μπορεί να είναι δάσκαλος μας, γι’ αυτό προσπαθήστε να έχετε μια πολύ πιο ανοιχτή προσέγγιση νοητικά με ό,τι προκύπτει και στο τέλος του Σαββατοκύριακου θα έχετε μάθει κάτι καινούριο. Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα την Κυριακή μπορεί να είναι και απελευθερωτικό αν αποφασίσετε λίγο να ξεφύγετε από το πρόγραμμα σας και να μην σας πιάσει ψυχαναγκασμός να έχετε συγκεκριμένο τρόπο να γίνουν αυτά που θέλετε. Μια απρόβλεπτη είδηση, μια αναβολή, μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχολογικά, αλλά μην το κρατάτε μέσα σας. Όταν μοιράζεστε όλα γίνονται καλύτερα. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή σε μια ερωτική σχέση μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο.

Άση Μπήλιου εφιαλτική πρόβλεψη για τα ζώδια

Ζυγός

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα που κυριαρχεί μέσα στο Σαββατοκύριακο παραπέμπει σε πιο δυναμικές συζητήσεις και αν τις αντιμετωπίσετε με σθένος και αυτοπεποίθηση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγείτε κερδισμένοι. Αν πάτε με ανασφάλεια, τότε κάποιοι θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν. Η Σελήνη απέναντι σας στον Κριό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια έντονα συναισθήματα ή στρες, εκτός αν όλη αυτή η ανησυχία αφορά κάποιο απρόσμενο γεγονός το οποίο μπορεί να σας αγχώσει. Οι μέρες σε κάθε περίπτωση θα είναι έντονες κι απαιτητικές, κυρίως γιατί οι άλλοι θα έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς και μπορεί κάποιες στιγμές να σας φέρνουν στα όρια σας.

Σκορπιός

Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Κριό προσφέρεται για να είστε πιο αποφασιστικοί, να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά στη δράση σας και να είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας. Τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά αν πατάτε γερά τα πόδια στη γη και δείχνετε δύναμη, αλλά ταυτόχρονα κι ενσυναίσθηση κυρίως στον τομέα της δουλειάς και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Γιατί αυτά τα στοιχεία θα σας χρειαστούν αν έχετε να αντιμετωπίσετε ένα άτομο το οποίο είναι «δύσκολο» ή σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Αυτό φυσικά αναφέρεται και στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Από την άλλη, προσπαθήστε όσο γίνεται να αποφύγετε τη ρήξη ή μια κόντρα και προσπαθήστε να βρείτε μια βιώσιμη λύση συνεργασίας με διπλωματικό τρόπο, όπως προστάζει το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα την Κυριακή.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό σας εφοδιάζει με πάθος, δυναμικότητα, θάρρος και σας βοηθά να κερδίσετε πόντους παντού, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η επιθυμία σας για γνώση, για μάθηση, για τα μελλοντικά σας σχέδια, ενισχύεται μια μέρα σαν το Σάββατο. Όμως μη ξεχνάτε ότι είμαστε σε μια απαιτητική περίοδο και με την ενεργοποίηση του τετραγώνου Άρη-Χείρωνα μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας και να σας δημιουργήσουν άγχος. Προσπαθήστε να το ξεπεράσετε αφήνοντας κατά μέρος την ανάγκη σας να τα ελέγχετε όλα, διότι αυτό δύσκολα γίνεται σε μια μέρα όπως η Κυριακή. Από την άλλη βέβαια, δεν σημαίνει ότι οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα θα είναι αρνητικά. Αντιθέτως μπορεί να έρθει τώρα μια καλή είδηση αναπάντεχα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, που σημαίνει ότι μεγάλο μέρος της ενέργειας σας θα αναλωθεί στις προσωπικές σας υποχρεώσεις κι ευθύνες κι η έγνοια σας θα είναι στο σπίτι και την οικογένεια αυτό το Σαββατοκύριακο. Όμως το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα που ολοκληρώνεται την Κυριακή, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με πιο απαιτητικές καταστάσεις. Δεν είναι απίθανο κάτι απρόοπτο να συμβεί και ίσως σας κάνει να αναστατωθείτε σε θέματα που σχετίζονται με μια ερωτική ή φιλική σχέση ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας. Ακόμη, θέματα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Σίγουρα δεν είναι το πιο άνετο Σαββατοκύριακο και θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε σε πολλές ανάγκες των άλλων, ενώ δεν θα είναι εύκολο και να συμφωνήσετε σε αρκετά θέματα.

Υδροχόος

Με κυρίαρχη επιρροή το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα που ολοκληρώνεται την Κυριακή, το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχει απαιτητικές και ίσως βαριές συζητήσεις που πιθανώς να μη θέλετε να λάβετε μέρος αρχικά, διότι φοβάστε το αποτέλεσμα. Όμως με τη Σελήνη στον Κριό θα μπορούσε να βγει στο τέλος και κάτι θετικό, αν είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας και ανοίξετε την καρδιά σας. Ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή και κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας εκνευρίσει λίγο την Κυριακή, καθώς απαιτητικά ζητά την προσοχή και τον χρόνο σας. Βάλτε τα όρια σας και μην υποκύψετε στο παιχνίδι των ενοχών. Σαφώς το Σάββατο είναι μια ικανοποιητική μέρα και προσφέρεται και για μερικές βόλτες ή μια έξοδο με φίλους που έχετε καιρό να δείτε και τους έχετε επιθυμήσει.

Ιχθείς

Με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να έρθει μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικοοικονομικό ζήτημα που ίσως είχατε αγωνία για την εξέλιξη του ή μπορεί να προκύψει κάτι θετικό στα οικονομικά που δεν το περιμένατε. Επειδή όμως το Σαββατοκύριακο έχει πολλά απρόοπτα, προσπαθήστε να μην αφήνετε στην τύχη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στην καθημερινότητα σας. Προσοχή ακόμη και σε θέματα επικοινωνίας, διότι μπορεί κάτι να σας διαφύγει. Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία ειδικά την Κυριακή. Για τελικές αποφάσεις και συμφωνίες το ξεκίνημα της εβδομάδας προσφέρεται πολύ περισσότερο.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share