Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Έρχονται επεισοδιακές μέρες για 4 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

5 Φεβρουαρίου 2022 08:05
Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Έρχονται επεισοδιακές μέρες για 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί ουκ ολίγα ζώδια εν όψει της νέας εβδομάδας (7-13/2), τονίζοντας πως οι μέρες που έρχονται θα είναι... αρκετά επεισοδιακές.

Ο γνωστός αστρολόγος δεν παρέλειψε να μιλήσει για έναν πλανητικό συνωστισμό, που κανένα δε θα αφήσει αδιάφορο, με τη Βίκυ Παγιατάκη να βλέπει περισσότερη ταλαιπωρία στο τρέχον διήμερο για ένα ζώδιο.

Κριός

Εξαιρετικά επεισοδιακή προβλέπεται η εβδομάδα που ακολουθεί. Ο συνωστισμός Ερμή, Αφροδίτης και Άρη στον Αιγόκερω επιταχύνει και, μαζί περιπλέκει, περιστατικά και επιδιώξεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Στον ίδιο χώρο παραμονεύει και ο Πλούτωνας που επεμβαίνει λίγο μοιραία, ή βασανιστικά στα τελικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, δελεάζοντάς σας να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή μια ιδέα. Το αποτέλεσμα είναι εφικτό, αλλά η διαδικασία είναι εξουθενωτική.

Ταύρος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη και η επικουρία του Ερμή στον Αιγόκερω, δίνει νέα τροπή στις προσωπικές σας σχέσεις. Τα ερωτικά σας γίνονται πιο έντονα, επεισοδιακά, καθώς ο σύντροφος σας πιέζει ή σας περιπλέκει περισσότερο στις δικές του καταστάσεις. Από την άλλη, ο Ήλιος με τον Κρόνο στον Υδροχόο φέρνει ένα παλιό απόηχο δυσκολιών στον επαγγελματικό τομέα. Υποθέσεις του παρελθόντος και διάφορες εκκρεμότητες ενεργοποιούνται και εμφανίζονται στο προσκήνιο της καθημερινότητας, είτε για να βρουν οριστική λύση, είτε για να σας απασχολήσουν αρκετά Μια κοινωνική συνάντηση θα παίξει σημαντικό ρόλο και μια προσωπική σχέση θα φουντώσει αιφνίδια ή θα τερματιστεί επεισοδιακά, ανάλογα στην περίπτωσή σας.

Δίδυμοι

Σε γενικότερες γραμμές τα πράγματα προχωρούν απρόσκοπτα και αρκετά ικανοποιητικά. Ο πλανητικός συνωστισμός στον Αιγόκερω διαμορφώνει μια νέα κοινωνικό – οικονομική πραγματικότητα και σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε, τι μπορείτε να πετύχετε, τι μπορείτε να εισπράξετε και τι μπορείτε να προλάβετε από πλευράς ψυχαγωγίας ή και απόδρασης. Η εργασία ευνοείται αρκετά, έως και πολύ σε ορισμένες περιπτώσεις. Η ερωτική ζωή όμως είναι λίγο σε περιπλοκή, ή σε μια διακριτική πρόκληση. Αφήστε το χρόνο να δείξει καλύτερα την αλήθεια.

Καρκίνος

Ο πλανητικός συνωστισμός, ξαφνικά την περίοδο αυτή, ενεργοποιεί έντονα τα αιτήματα των άλλων απέναντί σας και ταυτόχρονα, ενεργοποιεί και ηλεκτρίζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας με τους άλλους. Έτσι λοιπόν, προσωπικά, κοινωνικά, επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα σας απασχολούν και σας πιέζουν και δημιουργούν μια απίθανη περιπλοκή μεταξύ τους. Κατόπιν τούτου, η καθημερινότητα εντείνει το άγχος, τροφοδοτεί την παρόρμηση και ορισμένες φορές και την απελπισία. Προσπαθήστε να βάλετε ένα σταθερό πρόγραμμα, όσο είναι εφικτό και να κάνετε μια καλή αξιολόγηση προτεραιοτήτων.

Λέων

Γεγονότα στο περιβάλλον της εργασίας σας, όχι υποχρεωτικά δυσάρεστα, αλλά λίγο ασαφή ή περίπλοκα και μια μικρή δόση ανασφάλειας για την υγεία σας, θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες. Πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι και αποφασισμένοι για πρωτοβουλίες που θα διαλύσουν σύννεφα και θα βοηθήσουν στη γενικότερη εξέλιξη των πραγμάτων που σας αφορούν ή σας ξενίζουν. Υπολογίστε τη βαρύτητα των όποιων επιλογών σας αυτήν την περίοδο, διατηρήστε τους κανόνες που ρυθμίζουν την ασφάλεια της υγείας σας, αλλά προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στις φοβίες και στις προκαταλήψεις σας.

Παρθένος

Ενδιαφέρον το διάστημα για εσάς, όσον αφορά την απρόσκοπτη ροή ενέργειας και την εξέλιξη των υποθέσεών σας. Συγκριτικά με τους άλλους, ευνοείστε περισσότερο και διαμορφώνεται και πιο ξεκάθαρα το σκηνικό στην καθημερινότητά σας. Η δημιουργικότητα αυξάνεται και μάλιστα με πολλούς τρόπους και η αγάπη σας για έναν άνθρωπο μεγαλώνει. Σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή, παρουσιάζεστε περισσότερο ευνοούμενοι και έχετε άμεσες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που διαθέτετε. Αυτή η αξιοποίηση δεν περιορίζεται μόνο στα πρακτικά και στα επαγγελματικά, αλλά προχωρά και στον αισθηματικό τομέα και στον αισθηματικό χώρο. Βάλτε τα δυνατά σας να κατακτήσετε τους άλλους.

Κώστας Λεφάκης επεισοδιακή εβδομάδα για τα ζώδια

Ζυγός

Η τρέχουσα συγκέντρωση των γοργών πλανητών στον Αιγόκερω φέρνει έναν απόηχο του Φεβρουαρίου του 2020, ενώ πολλούς από εσάς σας βοηθά να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, επαγγελματικό, ή αισθηματικό. Οι σύνοδοι του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη στον Αιγόκερω, μπορεί να ηλεκτρίσουν την καθημερινότητα της ζωής σας, αλλά σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επενδύσεις, ή να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις ερωτικές και τις κοινωνικές ευκαιρίες.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή σας βάζει σε μια μεγάλη κινητικότητα και σας υποχρεώνει από το βάρος των περιστάσεων να ελιχθείτε και να απαντήσετε, προκειμένου να ανταποκριθείτε. Βέβαια ο Ήλιος με τον Κρόνο μαζί στον Υδροχόο, θα σας πιέσει αιφνίδια για ένα παλιό ζήτημα οικογενειακό, ή για μια υπόθεση διαχείρισης σχετικά με το σπίτι. Αισθηματικά όμως θα υπάρξουν αρκετές καλές στιγμές, στο χέρι σας είναι να γίνουν περισσότερες. Στα επαγγελματικά, ένα εμπόδιο συνεχίζει να υπάρχει.

Τοξότης

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μέρες που θα ακολουθήσουν παρότι θα έχουν αρκετά καταναλωτικό χαρακτήρα. Η κατανάλωση θα είναι και σε ενέργεια και σε χρήματα. Αυτό όμως που θα κάνετε, που θα αγοράσετε, ή θα πείτε, θα πιάσει τόπο. Στα αισθηματικά σας κινηθείτε λίγο πιο διαλλακτικά και στα επαγγελματικά σας, κάντε τον κόπο να ανεχτείτε κάποιες αγγαρείες ή πιέσεις που είναι συνέπεια μιας γενικότερης κατάστασης και όχι μιας αδικίας απέναντί σας. Προστατέψτε ιδέες, ψυχισμό και υγεία και αποφύγετε εκείνους που σας πλησιάζουν για δικούς τους σκοπούς.

Aιγόκερως

Υπάρχει ένας συνωστισμός πλανητών στο ζώδιό σας αυτήν την περίοδο. Απαρτίζεται από τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη και σας υποχρεώνει να πάρετε καινούρια θέση απέναντι σε μια σχέση, στη δουλειά και στη διαχείριση των χρημάτων σας. Οι πλανητικές αυτές σύνοδοι ορίζουν το ξεκίνημα νέων κύκλων και βάζουν σε νέα φάση εξέλιξης, τόσο την αισθηματική σας ζωή, όσο και την επαγγελματική σας καθημερινότητα. Το βασικό είναι να αποφύγετε λάθη σε αποφάσεις, σε επιλογές και αν δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, να ζητήσετε πίστωση χρόνου. Από την άλλη, ο κυβερνήτης σας Κρόνος συναντά τον Ήλιο στον Υδροχόο και αυτό θα φέρει μια ανασύσταση πολλών πραγμάτων, με επίκεντρο τις πρακτικές εφαρμογές και τυχόν αγοραπωλησίες για όσους σας αφορούν.

Υδροχόος

Αναμφίβολα, η σύνοδος Άρη – Αφροδίτης δεν θα περάσει απαρατήρητη και κυρίως, στους νεότερους από εσάς, προβλέπεται ότι θα εγείρει ένα νέο ερωτικό θέμα το οποίο θα το χαρακτηρίσει ο φανατισμός και η υπερβολή. Φροντίστε να το απολαύσετε χωρίς να «τραυματιστείτε». Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιό σας και η συνάντησή του εκεί με τον Κρόνο, οριοθετεί το τέλος μιας εποχής και το ξεκίνημα μιας καινούριας σε ότι αφορά την κοινωνική και την επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη. Όπως για όλους, έτσι και για εσάς, η καθημερινότητα θα είναι σύνθετη και νευρική. Τα περιστατικά θα διαδέχονται γρήγορα το ένα το άλλο και αυτό αποτελεί κίνδυνο διάσπασης της προσοχής σας από κάποια από αυτά που θεωρούνται πολύ σημαντικά.

Ιχθύες

Οι μέρες που ακολουθούν προβλέπονται χαρακτηριστικές με αρκετές επεισοδιακές ή δαπανηρές στιγμές. Η συγκέντρωση πλανητών στον Αιγόκερω, δείχνει ότι τα εξωτερικά γεγονότα θα παίξουν άμεσο και καθοριστικό ρόλο στις υποθέσεις και στα τρέχοντα συμφέροντά σας. Αιφνιδιασμοί και αναπάντεχα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Επίσης δεν θα λείψουν κάποιες ηχηρές διαφωνίες, τόσο ερωτικά, όσο και οικογενειακά. Επιστρατεύστε την διπλωματία και την ελαστικότητα του χαρακτήρα και της όλης σας συμπεριφοράς, προκειμένου να αποφύγετε δυσχέρειες και να διατηρήσετε ανέπαφα τις εύθραυστες ισορροπίες, τη στιγμή που οι άλλοι δεν θα είναι ούτε συνεργάσιμοι, ούτε συνεννοήσιμοι απέναντί σας. Κάποιοι θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές.

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share