Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καμπανάκι κινδύνου από την Άση Μπήλιου: Μεγάλη προσοχή γι' αυτά τα ζώδια!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

20 Ιανουαρίου 2022 10:04
Καμπανάκι κινδύνου από την Άση Μπήλιου: Μεγάλη προσοχή γι' αυτά τα ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η μέρα ξεκινά με ενέργεια, ενθουσιασμό και μαχητικό πνεύμα, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα συναντά σε τρίγωνο τον Άρη. Αυτή θα είναι και η τελευταία της όψη, καθώς θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 10:15 το πρωί μέχρι τις 16:02, όταν θα περάσει στο επόμενο ζώδιο της Παρθένου γειώνοντας μας κάπως στις πιο πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας μας. Όμως σήμερα έχουμε μια ακόμη αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, αφού ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο στις 04:39 το πρωί, στο ζώδιο της αδυναμίας του. Θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 18/2 στις 18:42.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω:

Κριός

Ψάχνετε για την επόμενη περιπέτεια σας, θα θέλατε να γνωρίσετε νέα μέρη, νέους ανθρώπους, να μάθετε καινούρια πράγματα, αλλά στην παρούσα φάση πρακτικά φαίνεται ότι είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί κυρίως για οικονομικούς ή πρακτικούς λόγους. Όμως μην απογοητεύεστε. Με τόση κινητικότητα (θα το διαπιστώσετε στους επόμενους μήνες) στον τομέα των οικονομικών μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έσοδα ή κέρδη και μάλιστα από κει που δεν το περιμένετε. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18/2 εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς, αλλά και στους στόχους σας. Αυτή η θέση είναι πιο αποδοτική αν συμπράξετε μαζί με άλλους, θέτοντας κοινούς στόχους. Ευνοείται ακόμη η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φτιάξτε τη δική σας ομάδα, ενεργοποιηθείτε περισσότερο σε κοινωνικά θέματα, ξεκινήστε ένα hashtag για να υπερασπιστείτε κάποια ιδέα ή να δώσετε έστω κι έτσι τον δικό σας αγώνα απέναντι σε μια αδικία. Όμως μέχρι τις 25/1, που είναι παράλληλα κι ο Ερμής ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο και στους ίδιους τομείς, μπορεί να έχετε και κάποια προβλήματα.

Ταύρος

Πιο απαιτητικό και πιεστικό το πρωινό της Πέμπτης, σας φέρνει ενώπιον των υποχρεώσεων σας στο σπίτι ή τη δουλειά. Προσπαθήστε με ηρεμία και χωρίς βιασύνη και παρόρμηση να επιλύσετε τις όποιες διαφορές με διάλογο. Από την άλλη, είναι μια μέρα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας ή μπορεί να έχετε να κάνετε οικονομικές δοσοληψίες. Σήμερα ο Ήλιος προχωρά στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18/2. Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στον Υδροχόο εστιάζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία. Όμως μέχρι τις 25/1, που στον ίδιο τομέα θα βρίσκεται ανάδρομος και ο Ερμής, μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, αναβολές και προβλήματα με προϊσταμένους, ανωτέρους, κλπ.

Δίδυμοι

Η μέρα ξεκινά με πίεση σε θέματα δουλειάς και απαιτεί συγκέντρωση και καλό αυτοέλεγχο. Από το απόγευμα και έπειτα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια σας και γενικώς θα περιοριστείτε περισσότερο στο σπίτι με τη Σελήνη στην Παρθένο. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να ακούτε παράπονα και γκρίνιες άλλων. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους, την απόδοση σας στη δουλειά. Βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο, κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες, και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια σας. Μέχρι τις 25/1 όμως, που στον ίδιο τομέα θα βρίσκεται ανάδρομος ο Ερμής, μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές.

Καρκίνος

Το πρωινό της Πέμπτης είναι πιο κουραστικό και απαιτητικό, ενώ μπορεί ένα οικονομικό θέμα να σας δημιουργεί πίεση. Το να ασχοληθείτε και να φροντίσετε τα θέματα των οικονομικών σας, τις δοσοληψίες, πληρωμές, κλπ., θα είναι η προτεραιότητα σας. Από το απόγευμα κι έπειτα με τη Σελήνη στην Παρθένο πιθανώς να έχετε αρκετές επαφές και συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε, ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση που είναι ανάδρομος κι ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 25/1.

Λέων

Τη σημερινή μέρα φαίνεται ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη αγαπητοί μου Λέοντες, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή στις σπουδές, ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν χαλαρούς ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Μπορεί από την άλλη να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά, το οποίο χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Μέχρι τις 25/1, που θα βρίσκεται κι ο Ερμής ανάδρομος όμως στον Υδροχόο, μπορεί να αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις ή προβλήματα σε μια σχέση.

 Καμπανάκι κινδύνου από την Άση Μπήλιου: Μεγάλη προσοχή γι' αυτά τα ζώδια!

Παρθένος

Η μέρα ξεκινά πιο «κουμπωμένα» και με μεγαλύτερη πίεση κυρίως σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας ζητήματα. Ίσως να μην έχετε και ιδιαίτερα κέφια, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες γυρίζουν μες το κεφάλι σας. Σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη, είναι πιθανόν να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Φυσικά μέχρι τις 25/1, που παραμένει ανάδρομος ο Ερμής σε αυτό τον τομέα, θα πρέπει να περιμένετε και κάποια μικροπροβλήματα, παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις στην ευόδωση των στόχων σας.

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά με απαιτήσεις σε πρακτικό επίπεδο και μεγαλύτερη πίεση από συνεργάτες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη το πρωί, φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη, θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας αγαπητοί μου Ζυγοί. Σήμερα ακόμη ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Σε ιδιαίτερα καλή θέση ο Ήλιος θα αναπτερώσει το ηθικό σας κι έτσι ακόμη και τα δύσκολα θα τα βλέπετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Μέχρι τις 25/1, που θα είναι ανάδρομος ο Ερμής σε αυτό τον τομέα, πιθανώς να έχετε κάποιες επαφές με άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν ή προβλήματα με έναν-μια πρώην.

Σκορπιός

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ένα πιο ασφυκτικό πλαίσιο, όπου θα πρέπει να εργαστείτε πιο συγκεντρωμένα και πιο πειθαρχημένα προκειμένου να βγουν οι στόχοι σας. Ενδεχομένως να υπάρχουν πολλές συζητήσεις για θέματα της δουλειάς με τους συνεργάτες σας, αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις για την καριέρα σας. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή, αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα χώρο πιθανώς του σπιτιού κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές. Μέχρι τις 25/1 πιθανόν να έχετε κάποια ζητήματα σε σχέση με την οικογένεια ή με ένα ακίνητο, τα οποία εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο να σας ταλαιπωρήσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας από τη μια αυξάνει τις προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή κυρίως όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην ξεσηκώσετε αντιδράσεις που δεν θέλετε. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας για ένα μήνα, ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα ευνοήσει τον λόγο σας προφορικό και γραπτό και το κομμάτι της επικοινωνίας ιδιαιτέρως. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Θετική θέση για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. Φυσικά οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο πιεστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους είτε σε φυσικό επίπεδο είτε και μέσω διαδικτύου θα αυξάνονται και θα πληθύνονται. Μέχρι τις 25/1, που παράλληλα υπάρχει κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όμως, διότι οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις ελλοχεύουν.

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά με περισσότερο άγχος, ενδεχομένως να σας βγαίνει τώρα συσσωρευμένη κούραση. Από την άλλη, πιθανώς να σας αγχώνουν ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Ζητήματα που σχετίζονται με ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά, επενδύσεις και γενικότερα ό,τι έχει σχέση με το πορτοφόλι σας, σας δημιουργεί μεγαλύτερη αβεβαιότητα. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, κάνοντας προτεραιότητα από τώρα μέχρι τις 18/2 τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο. Όμως μέχρι τις 25/1, που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ίδιο τομέα, μπορεί να συναντήσετε καθυστερήσεις ή δυσκολίες.

Υδροχόος

Χρόνια πολλά Υδροχόοι μου! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και ξεκινούν τα γενέθλια σας που, καθώς συνοδεύονται από την Κρόνια επιρροή στο ζώδιο σας, συγκαταλέγονται στα πιο σημαντικά σας γενέθλια των τελευταίων χρόνων. Ταυτόχρονα έχετε την επιρροή και του Ουρανού κι αυτή τη χρονιά, κάνοντας βεβαιότητα σχεδόν την ύπαρξη αλλαγών (είτε σε επίπεδο καριέρας είτε οικογένειας και σπιτιού) στη νέα γενέθλια χρονιά. Η Πέμπτη ξεκινά κάπως πιεστικά σε θέματα συνεργασιών ή σχέσεων και θα είστε αρκετά ανήσυχοι ίσως για κάποια προσωπικά θέματα ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για μια ερωτική σχέση ή για θέματα παιδιών. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο σας. Από την άλλη, θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή τον σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στη σχέση σας.

Ιχθείς

Η μέρα ξεκινά με πίεση είτε σε θέματα δουλειάς είτε υγείας και ενδεχομένως η διάθεση σας να μην είναι στα καλύτερα της. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, όπου και θα μείνει μέχρι τις 18/2 όταν θα ξεκινήσουν με το καλό τα δικά σας γενέθλια. Σ’ αυτό το διάστημα προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας για να τα προλαβαίνετε όλα και για να βρίσκετε χρόνο να τον αφιερώνετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει, την περίοδο που θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορείτε να τα βελτιώσετε. Σε κάθε περίπτωση, ξεκινά και μια περίοδος με πιο έντονη παρασκηνιακή δράση.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share