Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Κρούει τον κώδωνα ο Κώστας Λεφάκης: «Εκρηκτική» η κατάσταση για αυτό το ζώδιο

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

14 Ιανουαρίου 2022 11:26
Κρούει τον κώδωνα ο Κώστας Λεφάκης: «Εκρηκτική» η κατάσταση για αυτό το ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό του «καμπανάκι» χτυπά ο Κώστας Λεφάκης για το τριήμερο αυτό, με τον ίδιο να επισημαίνει πως η κατάσταση μπορεί να γίνει «εκρηκτική» για τα ζώδια, με ένα περισσότερο να οφείλει να προσέξει.

Ο γνωστός αστρολόγος αναφέρει, ότι η παραλληλία Αφροδίτη-Άρη θα φέρει επιτυχία σε συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, με την Άση Μπήλιου επίσης να προειδοποιεί.

Κριός

Αισθηματικά η κατάσταση παραμένει μεταβατική, κοινωνικά θα έχετε πολλές αναμετρήσεις και ανάγκες στις περισσότερες των οποίων πρέπει να ανταποκριθείτε.

Ταύρος

Εκρηκτική αλλά παράλληλα και σημαντική η μέρα. Μην θυμώνετε στις δύσκολες στιγμές και ελιχθείτε καλύτερα στην συνεννόηση με τους άλλους.

Δίδυμοι

Οι μέρες αυτές μπορεί να είναι κουραστικές, στο χέρι σας είναι όμως να αυξήσετε και την απόδοση και την είσπραξη των κερδών που απορρέουν από κάθε σοβαρή προσπάθεια.

Καρκίνος

Καθυστερήσεις και εμπόδια δεν θα λείψουν αλλά καταφέρνετε να καλύψετε ένα οικονομικό ζήτημα που σας αφορά. Μην προκαλείτε την τύχη σας και προσέχετε στις μετακινήσεις.

Λέων

Επαγγελματικά θα κυριαρχήσει η υπερένταση, μην αφήνετε όμως τον δυναμισμό σας να φτάσει σημείο σύγκρουσης με τους συνεργάτες σας.

Παρθένος

Κάποιες μικρές απώλειες είναι αναπόφευκτες αλλά γρήγορα προβλέπεται να αντικαταστήσουν τα τυχόν πρόσωπα και πράγματα που θα χάσετε.

Κώστας Λεφάκης εκρηκτική κατάσταση για τα ζώδια

Ζυγός

Ρίξτε το βάρος της δραστηριότητάς σας στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα καθώς στην διάρκεια του υπόλοιπου χειμώνα, αποτελεί το μόνο δρόμο για να προχωρήσετε σε μια γενική αναδιοργάνωση.

Σκορπιός

Αξιοποιήστε τις καλές στιγμές στα ερωτικά σας και απαλλαγείτε από ανθρώπους των οποίων ο ρόλος τους στην ζωή σας είναι επιβλαβής.

Τοξότης

Η μέρα ορίζει και το τέλος των δοκιμασιών που υποστήκατε στην εργασία και στην οποία αναγκαστήκατε να κωλυσιεργήσετε σε αποφάσεις και επιλογές.

Αιγόκερως

Η κατάσταση δεν αλλάζει σημαντικά αλλά έχοντας υπομονή και αισιοδοξία θα δείτε γρήγορα μια αισθητή βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Υδροχόος

Προς το παρόν καθετί που σας ενοχλεί και μην ανοίγεστε σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Ερωτικά η ατμόσφαιρα είναι ενδιαφέρουσα αλλά ο άνθρωπος που σας αφορά γίνεται μετακινούμενος στόχος.

Ιχθύες

Οι ανάγκες σας κατευθύνουν τις επιλογές σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι αλλά η εποχή δεν επιτρέπει ευαισθησίες. Η οικογένεια γίνεται το καταφύγιό σας.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share