Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Πανσέληνος του Λύκου στις 18/01: Καμπανάκι κινδύνου από την Άση Μπήλιου για Καρκίνους, Ζυγούς και...

Θα είναι έντονη και ιδιαίτερα συναισθηματική

14 Ιανουαρίου 2022 09:59
Πανσέληνος του Λύκου στις 18/01: Καμπανάκι κινδύνου από την Άση Μπήλιου για Καρκίνους, Ζυγούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άση Μπήλιου: Μπορεί η σημερινή 14/1 ημέρα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις να είναι πολύ καλή αλλά στις 18/1 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2022.

Η πρώτη Πανσέληνος του 2022, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 18ης Ιανουαρίου 2022 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 27ο 51΄, θα είναι έντονη και ιδιαίτερα συναισθηματική, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον αυστηρό και λογικό Αιγόκερω και το φεγγάρι στον συναισθηματικό και κυκλοθυμικό Καρκίνο και θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να βρούμε την ισορροπία μεταξύ αυτών που υπαγορεύει η καρδιά και αυτών που επιβάλει το μυαλό και η λογική μας.

Η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο και όπως καταλαβαίνετε η Πανσέληνος σε αυτό το ζώδιο του νερού θα μας κάνει πολύ ευαίσθητους και θα καθοδηγούμαστε από τα συναισθήματα μας. Αυτό σημαίνει ότι η σκέψη μας θα είναι υποκειμενική, θα τα παίρνουμε όλα πιο προσωπικά και θα πληγωνόμαστε και θα ξεσπάμε πιο εύκολα. Θα είμαστε απίστευτα ευσυγκίνητοι και οι αντιδράσεις μας σε ό,τι και όποιον μας πονάει, μας απορρίπτει και μας προσβάλει, θα είναι απρόβλεπτες και βασισμένες στο θυμικό μας. Ο μόνος τρόπος για να βρούμε γαλήνη είναι να βρισκόμαστε όσο μπορούμε περισσότερο με άτομα που μας προκαλούν ασφάλεια, λειτουργούν υποστηρικτικά και μας αποδέχονται όπως είμαστε, χωρίς να μας κρίνουν για τις υπερβολές μας.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου και συγκεκριμένα όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 25 έως τις 29 μοίρες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share