Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Να τους έχεις τυφλή εμπιστοσύνη: Τα 3 ζώδια που δεν πρόκειται να σε απατήσουν

Θα είναι πάντοτε πιστά

11 Ιανουαρίου 2022 20:15
Να τους έχεις τυφλή εμπιστοσύνη: Τα 3 ζώδια που δεν πρόκειται να σε απατήσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ζώδια είναι συνυφασμένα, στις περισσότερες περιπτώσεις, με τις προβλέψεις για τις σχέσεις και υπάρχουν ορισμένα, που πάντοτε θα είναι πιστά.

Η απιστία είναι από τις πιο δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις που καλούμαστε να διαχειριστούμε. Πολλοί από τους ανθρώπους που έχουν βιώσει την αποκάλυψη της απιστίας του συντρόφου τους περιγράφουν αυτήν τη στιγμή ως τη χειρότερη της ζωής τους. Και ειδικά αν έχουν δυνατά αισθήματα για τον σύντροφό τους, που τελικά αποδείχτηκε άπιστος.

Στην αστρολογία η θέση του Άρη και της Αφροδίτης στον αστρολογικό μας χάρτη μάς βοηθά να κατανοήσουμε το πώς συμπεριφερόμαστε στη σχέση μας, με τον Κώστα Λεφάκη παράλληλα να προειδοποιεί συγκεκριμένο ζώδιο.

Ζώδια και απιστία

Τα πιο πιστά ζώδια

Καρκίνος

Η απιστία είναι αντίθετη σε ότι αντιπροσωπεύει ο Καρκίνος, γεγονός που τον καθιστά ένα από τα πιο πιστά ζώδια στον ζωδιακό κύκλο. Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός, πιστός, φερέγγυος, με μεγάλη φαντασία και κατανόηση. Είναι πάντα περιποιητικός με τον σύντροφό του και σπάνια θα απιστήσει.

Ταύρος

Είναι ένα από τα ζώδια της γης, που είναι σταθερό, προσγειωμένο και αφοσιωμένο. Σπάνια θα συναντήσεις Ταύρο να έχει απιστήσει. Ο Ταύρος έχει πολλά πλεονεκτήματα στον χαρακτήρα του. Είναι πιστός, αξιόπιστος, υπεύθυνος και υπομονετικός. Ωστόσο, ένα από μειονεκτήματά του είναι η ξεροκεφαλιά και η κτητικότητα. Κανείς δεν είναι τέλειος!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι εξαιρετικά πιστός και δείχνει εύκολα κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Αυτό το ζώδιο είναι συναισθηματικο, ευαίσθητο, αφοσιωμένο και δημιουργικό. Του αρέσει να φροντίζει τους άλλους, είναι γενναιόδωρος και σπάνια θα απιστήσει σε μια σχέση.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share