Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Αστρολογική βόμβα από τον Κώστα Λεφάκη: Δυστυχώς αυτό το ζώδιο...

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

11 Ιανουαρίου 2022 11:14
Αστρολογική βόμβα από τον Κώστα Λεφάκη: Δυστυχώς αυτό το ζώδιο...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Ποια ζώδια χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες; Ο έμπειρος αστρολόγος, μέσα από την συνεργασία του με το elle.gr, αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των ημερών και προειδοποιεί! Πάμε να δούμε αναλυτικά τι αναφέρει παρακάτω.

Κριός
Υπάρχουν θέματα που πρέπει να διευθετηθούν έξυπνα και αποτελεσματικά. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείτε να αντέξετε την ασάφεια, ακριβώς γιατί πληγώνει την ευαισθησία σας.

Ταύρος
Δεν θα ήταν άσχημο να ρίξετε λίγο φως στην κατάσταση συζητώντας με τους αμέσως ενδιαφερόμενους και τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σας απασχολούν.

Δίδυμοι
Αποφύγετε αντιθέσεις στον περιβάλλον της εργασίας σας και μην είστε εύθικτοι και απότομοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί δεν έχετε τίποτε περισσότερο ανάγκη από την τρυφερότητα.

Καρκίνος
Φανείτε συντηρητικοί στο χειρισμό των χρημάτων σας, μην αφήνετε εκκρεμότητες πάσης φύσεως και κυρίως μην ξοδεύετε χρήματα άσκοπα, καθώς η περίοδος προσφέρεται αρκετά για σπατάλες.

Λέων
Η περίοδος σας θέλει επιφυλακτικούς μετά αισθηματικά σας. Μην βιαστείτε λοιπόν να πείσετε τον εαυτό σας ότι μια καινούργια γνωριμία μπορεί να σας δώσει σε διάρκεια, την ένταση που έχετε ανάγκη.

Παρθένος
Η μέρα και τα γεγονότα της σας κρατούν σε υπερένταση που μπορεί να σας οδηγήσει σε αποτελεσματική δραστηριότητα αλλά και οριστικές ρήξεις με συνεργάτες ή γενικότερα ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Αστρολογική βόμβα από τον Κώστα Λεφάκη: Δυστυχώς αυτό το ζώδιο...

Ζυγός
Είναι λογικό και σκόπιμο να μην παραμελήσετε τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε χρήματα που θα σας χρειαστούν σύντομα. Ακόμη, μην είστε ευερέθιστοι με τους φίλους σας.

Σκορπιός
Μπορεί, να αντιμετωπίσετε επαγγελματικές δυσκολίες και καθυστερήσεις ή να χρειαστεί να αναβάλετε ένα ξεκίνημα που έχει μεγάλη σημασία για την ψυχική σας ικανοποίηση.

Τοξότης
Στα αισθηματικά σας τα πράγματα συνεχίζουν να σας προβληματίζουν. Μην ξεχνάτε όμως και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας κατά το παρελθόν και μην απορρίπτετε τις απόψεις τους.

Αιγόκερως
Κάποιοι από εσάς θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στα νέα σας ενδιαφέροντα. Στην εργασία σας, βελτιώνονται σημαντικά οι συνθήκες και έρχονται δικαιώσεις υλικές και ηθικές.

Υδροχόος
Οι περισσότεροι από εσάς αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως οι αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας, είναι τελικά κάτι που χρειαζόσασταν, ώστε να οδηγηθείτε σε καινούριους πιο αισιόδοξους δρόμους.

Ιχθύες
Στον οικονομικό τομέα, η κατάσταση βελτιώνεται αλλά εσείς δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε αρκετά σοβαρά ώστε να βρείτε την άκρη που θα οδηγήσει στην ανασυγκρότηση.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share