Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Υπομονή: Τα 3 ζώδια που θα είναι single το 2022

Ο λόγος για...

17 Δεκεμβρίου 2021 08:28
Υπομονή: Τα 3 ζώδια που θα είναι single το 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποιοι θα βρουν τον έρωτα με τη νέα χρονιά, ενώ κάποιοι άλλοι δεν προορίζονται να γνωρίσουν τον έρωτα μέσα στο 2022. Τουλάχιστον, έτσι λένε τα ζώδια. Όπως και να έχει, κοίτα να περνάς καλά. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια είναι τα πράγματα που δεν αποκαλύπτει το κάθε ζώδιο για τον εαυτό του.

Τα 3 ζώδια που θα είναι single το 2022

Δίδυμος

Είστε Δίδυμοι; Το 2022 θα σας βρει single και μάλλον έτσι θα παραμείνετε. Θα δείτε, όμως, άλλες σχέσεις σας να ανθίζουν και την καριέρα σας να εκτοξεύεται. Δε θα αισθανθείτε μοναξιά, παρότι δυσκολεύεστε να γνωρίσετε νέο κόσμο. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, τον εαυτό σας και φλερτάρετε όσο περισσότερο μπορείτε.

Λέων

Το 2022 δε θα είναι η χρονιά που θα κάνετε σχέση και δεν πειράζει καθόλου. Οι Λέοντες θα μείνετε μόνοι και θα γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας - είτε από δική σας επιλογή, είτε από επιλογή των άλλων. Θα εξελιχθείτε, θα διαβάσετε βιβλία, θα κατακτήσετε επαγγελματικούς στόχους και όλα θα πάνε καλά.

Κριός

Δε φταίτε εσείς, Κριοί. Φταίνε τα άστρα. Δε θα βρείτε τον έναν και μοναδικό τη χρονιά που έρχεται, αλλά μην απελπιστείτε. Με υπομονή και επιμονή, θα τα καταφέρετε. Όχι σύντομα, αλλά κάποια στιγμή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share