Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Τα μυστικά των ζωδίων: Αυτά είναι τα πράγματα που δεν αποκαλύπτει το κάθε ζώδιο για τον εαυτό του

Αποκαλύφθηκαν!

27 Νοεμβρίου 2021 19:16
Τα μυστικά των ζωδίων: Αυτά είναι τα πράγματα που δεν αποκαλύπτει το κάθε ζώδιο για τον εαυτό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα μυστικά τους, τα απόκρυφά τους.. αυτά που ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό δεν θέλουν να παραδεχτούν.

Τα ζώδια, όμως, "μιλούν", και αποκαλύπτουν τα μυστικά του κάθε ζωδίου. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ ποια είναι τα 5 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κριός

Ποτέ δεν θα σου πει ότι νιώθει «αδύναμος» ή ότι δεν έχει την ικανότητα να κάνει κάποια πράγματα, εδώ πολλές φορές αυτές τις πληροφορίες τις κρύβει ακόμα και από τον ίδιο του τον εαυτό! Ο μαχητής του ζωδιακού ο Κριός, σε καμία περίπτωση δεν θα κατακερματίσει το «εγώ» του για να παραδεχθεί ότι θέλει βοήθεια, υποστήριξη ή ότι δεν μπορεί μόνος!

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν πρόκειται ποτέ να σου παραδεχθεί τις ανασφάλειες του, είτε αυτές είναι οι συναισθηματικές , είτε είναι και οι οικονομικές. Παρατηρεί τα πάντα, κρατάει μούτρα, όμως δεν ομολογεί ποτέ τι τον πείραξε, τι τον ενόχλησε, ή δεν αφήνει να φανεί ίχνος συναισθηματικής αδυναμίας. Όσο για τα οικονομικά του, ποτέ δεν θα μάθεις αν το πορτοφόλι του είναι γεμάτο ή άδειο!

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος τα ξέρει όλα, έχει γνώση για τα πάντα και θεωρεί και τον εαυτό του αρκετά έξυπνο... Φυσικά η εξυπνάδα είναι ένα από τα ατού του και δεν θα το αμφισβητήσουμε, όπως πάντα υπάρχουν και πράγματα που δεν γνωρίζουμε ή που χρειάζεται να τα ρωτήσουμε από τους άλλους για να τα μάθουμε! Ο Δίδυμος δεν θα ομολογήσει ποτέ του ότι δεν ξέρει, ότι δεν γνωρίζει κάτι!

Τα μυστικά των ζωδίων: Αυτά είναι τα πράγματα που δεν αποκαλύπτει το κάθε ζώδιο για τον εαυτό του

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν θα σου ομολογήσει ποτέ, ότι τα συναισθηματικά παιχνίδια που σκαρώνει, είναι πολλές φορές στα πλαίσια της τακτικής του για να πετύχει τους σκοπούς του! Δάκρυα, αναστεναγμοί, παράπονα και γκρίνιες είναι πολλές φορές ένας τρόπος για να έχει στο χέρι του αυτό που θέλει, όταν το θέλει από εσένα.

Λέων

Ο Λέων δεν θα σου ομολογήσει ποτέ την αποτυχία του αλλά δεν θα παρομοιάσει ποτέ και τον εαυτό του με κάποιον άλλον! Ο Βασιλιάς του Ζωδιακού δεν πέφτει εύκολα από τον θρόνο του αλλά ούτε και από τα μάτια σου, για το λόγο αυτό δεν θα σου αναγνωρίσει ποτέ αποτυχίες, λάθη, παραπτώματα.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν θα παραδεχθεί ποτέ το πόσο καταπιεστικός και κτητικός είναι! Είναι γνωστό ότι θέλει να είναι στην ζωή του τα πάντα με τάξη και πρόγραμμα και το ίδιο απαιτεί και από τους ανθρώπους που τον περιστοιχίζουν. Στην προσπάθειά του αυτή, μεταβιβάζει το άγχος και την τελειομανία του σε κάθε του σχέση και φυσικά δεν μπορεί να κατανοήσει το πόσο άδικο έχει!

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν θα παραδεχθεί ποτέ του ότι η ευγένειά του, οι διπλωματικοί του τρόποι και το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη αποτελούν για αυτόν μία τακτική για να πετύχει τους σκοπούς του! Ναι είναι γεγονός ότι αρκετές στιγμές θα υποκριθεί για να μην διαταράξει την ισορροπία ή και τις σχέσεις του και αυτό είναι κάτι που ποτέ του δεν θα το ομολογήσει!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός πολλές φορές θέλει να δείχνει ο σκληρός, ο κακός, αυτός που πρέπει να φοβάσαι... Πίσω όμως από αυτό το σκληρό προσωπείο, κρύβεται μία ευαίσθητη και πληγωμένη ψυχή, όπου ο ίδιος ποτέ του δεν πρόκειται να σου ομολογήσει όλα όσα τον έχουν στιγματίσει!

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο ατρόμητος του ζωδιακού, αυτός που τολμά, ρισκάρει, τα παίζει όλα για όλα και κυνηγά πολλές φορές και την τύχη του! Καθώς τον γνωρίζεις δεν μπορείς ούτε στιγμή να φανταστείς ότι μπορεί να έχει φόβο για κάτι, αλλά και ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να σου ομολογήσει τους βαθύτερους φόβους του...

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στο στάτους του, στο όνομά του αλλά και στην εικόνα που θα σε αφήσει να σχηματίσεις για αυτόν! Δεν θα σου ομολογήσει λοιπόν ποτέ το πόσο καταρρακωμένος είναι ή ότι δεν έχει να πληρώσει λογαριασμούς, είτε ότι δέχθηκε υποβιβασμό στην εργασία του, ή ακόμα και ότι έκανε ένα τραγικό λάθος! Για ένα καθαρό κούτελο ζει ο Αιγόκερως και δυσκολεύεται αυτά τα στοιχεία να τα παραδεχθεί!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν θα σου παραδεχθεί ποτέ ότι δεν ξέρει τι θέλει .... Θα αντιδράσει σε ότι έχεις να του πεις, θα πάει ενάντια στα λεγόμενα σου ή και θα ρίξει το φταίξιμο σε σένα, πολύ απλά γιατί τον έστησες στον τοίχο. Είναι γεγονός ότι συχνά δεν ξέρει τι θέλει και δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ότι αυτό συμβαίνει, γιατί μόνιμα είναι ο επαναστάτης που αντιδρά, επαναστατεί και του φταίνε οι άλλοι!

Ιχθύς

Εδώ θα είμαστε λίγο σκληροί αλλά αληθινοί ... Ο Ιχθύς δεν θα σου παραδεχθεί ποτέ ότι η τακτική του είναι να παριστάνει το θύμα, προκειμένου να ευνοηθεί! Ναι θα υποκριθεί, θα μπει στο ρόλο του θύματος και θα τον υποστηρίξει με δάκρυα και κουβέντες που αγγίζουν ευαίσθητη χορδή ... μην τσιμπήσεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share