Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα: Τα 5 ζώδια που θα περάσουν τέλεια στις γιορτές

Ποια θα έχουν τις καλύτερες μέρες τους;

3 Δεκεμβρίου 2021 22:40
Ευτυχισμένα Χριστούγεννα: Τα 5 ζώδια που θα περάσουν τέλεια στις γιορτές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και άπαντες ετοιμαζόμαστε να αφήσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αν και αυτό θα ισχύσει ειδικά για ορισμένα εκ των ζωδίων.

Ο Δεκέμβριος, λοιπόν, θα είναι υπέροχος για πέντε εξ αυτών. Ποιοι θα περάσουν πιο όμορφα τις ημέρες που έρχονται, τη στιγμή που η Λίτσα Πατέρα μας ζητά προσοχή;

Ταύρος

Την ευκαιρία να αφεθείτε θα σας δώσουν οι ερχόμενες μέρες, αν καταφέρετε να αφήσετε πίσω προκαταλήψεις. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας οπλίζει με αυτοπεποίθηση και έχετε τη γοητεία που χρειάζεται για να ακολουθήσετε τα θέλω σας. Τις γιορτές που έρχονται θα μπορέσετε να συνδεθείτε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα, απλώς προσέξτε την επιστροφή στους πρώην, οι οποίοι δεν φέρθηκαν και πολύ σωστά.

Καρκίνος

Μια έκρηξη χαράς θα σας γεμίσει αισιοδοξία αυτές τις γιορτές. Ξέρετε ακριβώς πώς να κάνετε τους άλλους να νιώθουν άνετα, γι’ αυτό θα είστε και οι καλύτεροι οικοδεσπότες. Τώρα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, η επικοινωνία σας διευκολύνεται και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να κινηθείτε προς τα εμπρός. Αφήστε τον έρωτα να σας πλησιάσει και αλλάξτε ό,τι δεν σας ταιριάζει. Σταθεροποιήστε τα βήματα και τις προθέσεις σας και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Σκορπιός

Η κοινωνική ζωή βρίσκεται στα ύψη, η ικανότητα επικοινωνίας σας αυξάνεται και όσο κι αν παραπονιέστε, περνάτε καλά. Οι γύρω σας σας καταλαβαίνουν, αλλά και σας παροτρύνουν να εκφραστείτε και να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη. Βγείτε, για να περάσετε καλά και απολαύστε τα δώρα που σας προσφέρουν οι γιορτινές μέρες.

Ζώδια και Χριστούγεννα

Τοξότης

Γενικά θεωρείστε από τα τυχερά ζώδια σε όλη σας τη ζωή, λόγω του κυβερνήτη σας του Δία. Ειδικά τις φετινές γιορτές, ο Ποσειδώνας και ο Άρης θα σας φέρουν μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα και τον ρομαντισμό. Αν είστε σε σχέση θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να κάνετε πράγματα με τον/την σύντροφό σας. Από την άλλη, εάν είστε ελεύθεροι, προσέξτε τα έξοδα σας και ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας.

Αιγόκερως

Συναισθηματική ηρεμία επικρατεί τις φετινές γιορτές, τη στιγμή που ο έρωτας σάς καλεί να τον ζήσετε στο έπακρο. Αυτό τον μήνα πρέπει να αποδεχτείτε τις προκλήσεις που έρχονται, αφήνοντας πίσω τις διαρκείς σκέψεις που σας κατακλύζουν κατά καιρούς. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και ήρθε για να φερθεί όμορφα, εκμεταλλευτείτε το.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share