Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια - Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

3 Δεκεμβρίου 2021 13:50
Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια - Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας Λεφάκης στις ημερήσιες προβλέψεις του για τα 12 ζώδια προειδοποίησε συγκεκριμένα 2 ζώδια για... μεγάλους κινδύνους.

«Η έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη, με σημαντικούς πλανήτες, είναι σε μια καλή φάση και σημαίνει ότι τα νέα ξεκινήματα που μπορεί να γίνουν θα πρέπει να τα προσέξουμε πάρα πολύ, αλλά θα έχουν μια καλή εξέλιξη», είπε η Λίτσα Πατέρα ξεκινώντας την ενότητα με τις προβλέψεις των ζωδίων, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως σημείωσε η αστρολόγος, η έκλειψη επηρεάζει τις συμπεριφορές όχι μόνο την ημέρα που συμβαίνουν, αλλά κάποιες ημέρες πριν και μετά. Η Λίτσα Πατέρα σημείωσε ακόμη πως «ο Δίας ευνοεί αυτήν την εποχή τα σχέδια».

Η αστρολόγος της εκπομπής είπε πως «ο Τοξότης, στον οποίο γίνεται η έκλειψη, είναι χαρούμενο ζώδιο, που του αρέσουν τα ταξίδια και οι επαφές με άλλους ανθρώπους, πράγματα που ευνοούνται, αλλά απαιτείται και σε αυτά προσοχή»

Ακόμη, όπως είπε η Λίτσα Πατέρα, «η Αφροδίτη πάει στον Πλούτωνα και φέρνει βαθιά αγάπη, αλλά με μερικές ασυμφωνίες». Αμέσως μετά η Λίτσα Πατέρα παρέθεσε τις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο.

Παρακολουθήστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share