Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Φέρνει... πονοκέφαλο η Άση Μπήλιου: Μεγάλες εντάσεις για αυτά τα 4 ζώδια

Η προειδοποίηση της αστρολόγου

2 Δεκεμβρίου 2021 09:34
Φέρνει... πονοκέφαλο η Άση Μπήλιου: Μεγάλες εντάσεις για αυτά τα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για... πονοκεφάλους και εντάσεις μας μιλά η Άση Μπήλιου, η οποία μας αναφέρει το ποια ζώδια είναι αυτά, που πρέπει να προσέχουν περισσότερο.

Όπως τονίζει η γνωστή αστρολόγος, η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας εξακολουθεί, όπως και χθες, να βρίσκεται στον Σκορπιό, φέρνοντας εξελίξεις, με τη Λίτσα Πατέρα επίσης να έχει προειδοποιήσει.

Κριός

Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Αν υπάρχουν θέματα οικονομικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο ή ακόμη σας κυνηγούν από το παρελθόν, μπορεί σήμερα να υπάρχει κάποια πρόοδος. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο από τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη που ολοκληρώνεται τις βραδινές ώρες και να έχετε μεγαλύτερη εσωτερική ένταση. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται, μην παίρνετε ρίσκα σε κανένα τομέα και μην επιτρέπετε σε κανένα να σας πιέσει.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα το ταξίδι της απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση -ερωτική ή επαγγελματική. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας, ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους. Τις βραδινές ώρες, που η Σελήνη συναντά τον Άρη στον Σκορπιό, σίγουρα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προνοητικοί, ψύχραιμοι, αλλά και υπομονετικοί σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας. Με κάποιο τρόπο μπορεί κάποιος να σας εκνευρίσει, ειδικά αν επιμένει στις απόψεις του. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και επανέλθετε μια άλλη μέρα που θα είστε κι εσείς πιο ψύχραιμοι.

Δίδυμοι

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, που η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, σας απασχολούν ζητήματα των επαγγελματικών και της καθημερινότητας σας, αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς. Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με την μέρα και πιο έντονη. Από το απόγευμα κι έπειτα όμως, η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σας φέρει σε ένα όριο αντοχών και να μην ανεχθείτε κάποια συμπεριφορά. Η συμβουλή μου είναι να αξιοποιήσετε την όψη αυτή παραγωγικά, είτε κάνοντας κάποιες κοπιαστικές δουλειές είτε ακόμη να ξεδώσετε την ένταση της ημέρας με γυμναστική. Σαφώς καλύτερη διέξοδος από το να μαλώσετε με όλους στη δουλειά.

Καρκίνος

Άνετη στο μεγαλύτερο μέρος της η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι το τέλος της μέρας. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη, μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση, αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Αναγνωρίστε στον εαυτό σας ή την άλλη πλευρά αυτό το παιχνίδι ελέγχου και προσπαθήστε να απέχετε συνειδητά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη τις βραδινές ώρες επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο κι εσείς μπορεί να έχετε περισσότερη πίεση, νεύρα ή και θυμό αν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλετε. Κοιτάξτε να επωφεληθείτε από τη σημερινή μέρα που σίγουρα σας παρέχει περισσότερα και μην αναβάλλετε απαιτητικά πράγματα για το τέλος της εβδομάδας με την έκλειψη.

Λέων

Θέματα οικογένειας ή σπιτιού ή και τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Μπορεί μια υπόθεση του παρελθόντος που είναι σε εκκρεμότητα σε σχέση με ένα ακίνητο, έναν στενό συγγενή, να σας δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία σήμερα. Ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, που επηρεάζει η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη, μπορεί να υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή σε μια σχέση. Είμαι βέβαιη ότι από αύριο θα είστε καλύτερα σε διάθεση, παρά την επερχόμενη έκλειψη. Οπότε προσπαθήστε, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, να απέχετε από εντάσεις.

Παρθένος

Μέχρι το βράδυ εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Σκορπιό, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια πιο άνετη μέρα στην καθημερινότητα σας. Σαφώς θα έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα και σήμερα απλά η δουλειά θα βγαίνει πιο εύκολα. Σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις. Από το απόγευμα κι έπειτα, καθώς αρχίζει η επιρροή της συνόδου Σελήνης-Άρη, θα αρχίσουν να περιπλέκονται τα πράγματα και σε μια συζήτηση με έναν συνεργάτη ή με έναν φίλο να σας βγουν ένταση και νεύρα. Προσπαθήστε να καλμάρετε, δώστε τόπο στην οργή, καθώς πλησιάζουμε και στην έκλειψη και επανέρχεστε από την άλλη εβδομάδα σε ένα πιεστικό ζήτημα.

Άση Μπήλιου πονοκέφαλος για τα ζώδια

Ζυγός

Η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι αυξημένες σήμερα και φαίνεται ότι μπορεί να εισπράξετε κάποια αναγνώριση για τους κόπους σας. Με κάποιο τρόπο θα καταλαγιάσουν ίσως και κάποιες ανασφάλειες που είχατε σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα, μολονότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να νιώσετε πλήρως ασφαλείς στα επαγγελματικά. Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι το κυρίαρχο συναίσθημα σχεδόν όλου του μήνα. Ένα πιεστικό οικονομικό θέμα μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό από το απόγευμα κι έπειτα. Από την άλλη, αν ψάχνετε για μια ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημα σας ή αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά μπορεί να έχετε εξελίξεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης στο ζώδιο σας και κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους ή μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από εσάς. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί, αλλά και συγκεντρωμένοι στα πρακτικά σας θέματα. Πολύ θετική μέρα αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι με ενέργεια, καθώς είστε αποδέκτες της συνόδου Σελήνης-Άρη. Μην ξεχνάτε όμως μέσα σε όλα να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη, αποφύγετε τις εντάσεις σε μια σχέση τις βραδινές ώρες, καθώς μπορεί να μην καταφέρετε εύκολα να αυτοκυριαρχηθείτε.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ζητήματα ή και θέματα υγείας στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις όπως τις επιθυμείτε. Από την άλλη, μπορεί να απορροφά την ενέργεια σας ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα και να σας κάνει να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι στα πρέπει και τις υποχρεώσεις σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει κι ένα παρασκήνιο. Αν όμως ξεπεράσετε την αρχική δυσθυμία και συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε, θα δείτε ότι η Πέμπτη είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που στο τέλος της θα έχετε σημειώσει πρόοδο. Καλή μέρα επίσης αν θέλετε να ξεκινήσετε να ασχολείστε περισσότερο με θέματα δίαιτας, διατροφής. Μάλιστα, θα σας πρότεινα να ξεκινήσετε κάτι σήμερα, αν επιθυμείτε να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες στη διατροφή σας ώστε να χάσετε βάρος, πριν την έκλειψη στο ζώδιο σας το Σάββατο.

Αιγόκερως

Από τις σχετικά θετικές μέρες της εβδομάδας για σας τους Αιγόκερους η σημερινή. Μέχρι το τέλος της η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Μάλιστα, νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Από την άλλη αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη που επηρεάζει τις βραδινές ώρες μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση είτε με έναν φίλο είτε με ένα συνεργάτη, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα είναι παροδική. Οπότε μην το τραβήξετε στα άκρα και δοκιμάστε την άλλη εβδομάδα να επανέλθετε.

Υδροχόος

Κουραστική και απαιτητική η μέρα στο σύνολο της, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα και δεν σας αφήνουν σε καμία περίπτωση να τη βγάλετε χαλαρά. Προσπαθήστε να μην φορτώσετε ιδιαίτερα το πρόγραμμα σας σήμερα και μην βάζετε πολύ σημαντικές υποχρεώσεις τις βραδινές ώρες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη από τη μια σας κάνει πιο αποφασιστικούς κι από την άλλη μπορεί να ξυπνήσει έριδες και ασυμφωνίες στον χώρο της δουλειάς. Ευτυχώς οι υπόλοιπες μέρες δεν θα είναι τόσο πιεστικές και θα μπορείτε να απολαμβάνετε και μερικές ώρες με τα πράγματα που σας ξεκουράζουν και σας ψυχαγωγούν.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη για σας μέχρι αργά το βράδυ, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Σκορπιό. Έτσι, με λιγότερο άγχος και κόπο μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας διασκεδάζουν. Σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε βοήθειες από τους δικούς σας ανθρώπους κι αν υπάρχει κάποιο νομικό ζήτημα, ένα θέμα σπουδών, κάτι που αφορά σε ένα μελλοντικό σας επαγγελματικό σας σχέδιο που σας απασχολεί, ενδεχομένως να σημειώσετε πρόοδο προς την επίλυση του. Από αύριο μπαίνουμε στη σφαίρα επιρροής της Ηλιακής έκλειψης που θα δυσκολέψει λίγο τα πράγματα, οπότε αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share