Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρωτες, δεσμεύσεις αλλά και... τσακωμοί - Τα τυχερά και άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου σύμφωνα με τη Λιτσα Πατέρα (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

1 Δεκεμβρίου 2021 13:53
Έρωτες, δεσμεύσεις αλλά και... τσακωμοί - Τα τυχερά και άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου σύμφωνα με τη Λιτσα Πατέρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Η Αφροδίτη τον Δεκέμβριο κάνει ένα διαρκές πήγαινε- έλα. Θα μείνει στον Αιγόκερω, το ζώδιο που σε ωθεί να δεσμευθείς, από τώρα μέχρι και τις 5 Μαρτίου του 2022. Αυτό σημαίνει πολλούς γάμους, πολλούς έρωτες, πολλές δεσμεύσεις, αλλά τι γίνεται όταν είναι ανάδρομη; Εκεί μπορεί να φέρει και χωρισμούς και τσακωμούς», είπε η Λίτσα Πατέρα στην έναρξη της ενότητας με τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως συμπλήρωσε η αστρολόγος, «συμμετέχει και ο Πλούτωνας, που είναι πιο ερωτικός και έντονος και αναμένεται να δημιουργηθούν πολλά πάθη που για πολλούς θα είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν. Για αυτό, προσέξτε μην σας αγγίξει εάν δεν είναι κατάλληλη στιγμή». Παράλληλα, η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας, δίνει χρήσιμες συμβουλές και κρούει καμπανάκι για αυτά τα ζώδια.

Σε ότι αφορά τις προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα και τις επόμενες ημέρες, η Λίτσα Πατέρα είπε ότι «ο Ήλιος κάνει μια καλή όψη, ενώ η Σελήνη είναι στον Ζυγό και πάει στον Σκορπιό», προσθέτοντας πως «αυτός ο μήνας έχει να μας δώσει πολλά, οι πλανήτες είναι στον τοξότη, μπορείτε να οργανώσετε πολλά πράγματα».

«Όμως το Σάββατο που έχουμε μια έκλειψη, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα, χωρίς όμως να πούμε ότι είναι απαγορευτική για να ξεκινήσουν πράγματα, όπως λέμε σε άλλες εκλείψεις, γιατί δεν είναι τόσο κακή και θα μας φέρει πολλά πράγματα», είπε η Λίτσα Πατέρα κι αμέσως μετά παρέθεσε τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Παρακολουθήστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share