Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πες μου το ζώδιο σου... να σου πω σε ποιο reality show να παίξεις

Θα το τολμούσες;

26 Νοεμβρίου 2021 12:36
Πες μου το ζώδιο σου... να σου πω σε ποιο reality show να παίξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα reality shows κατακλύζουν την ελληνική τηλεόραση, σε σημείο που σίγουρα όλοι σας, έχετε ένα που παρακολουθείτε φανατικά. Μάλιστα, είναι βέβαιο ότι αρκετοί έχετε σκεφτεί πως θα ήταν, αν εσείς οι ίδιοι βρισκόσασταν μέσα σε ένα reality show.

Τα άστρα "μίλησαν" και δίνουν απάντηση για το ποιο είναι το reality show που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ ποια είναι τα ζώδια που σιχαίνονται τα Χριστούγεννα.

Ποιο reality show σου ταιριάζει

Κριός: Survivor

Ανταγωνιστικό παιχνίδι επιβίωσης σε απομονωμένη τοποθεσία, που απαιτεί δύναμη, επιμονή και αποφασιστικότητα! Τι πιο ιδανικό για ένα Κριαράκι!

Πες μου το ζώδιο σου να σου ποιο reality show να παίξεις

Ταύρος: Master Chef

Διαγωνισμός μαγειρικής, που από ερασιτέχνη μάγειρα, σε μετατρέπει σε διάσημο chef! Εσύ Ταυράκι μας, ξέρεις και από γεύση και από μαγείρεμα!

Δίδυμος: Big Brother

Παιχνίδι εγκλεισμού, γεγονός που σε τρελαίνει μεν Διδυμάκι, αλλά και παιχνίδι που εύκολα μπορείς να βγεις νικητής, λόγω της κοινωνικότητας σου, των έξυπνων επικοινωνιακών σου μέσων και του ταλέντου σου για… ίντριγκα!

Καρκίνος: Κάτι Ψήνεται

Διαγωνισμός μαγειρικής, αλλά όχι σε κάποιο πλατό! Στο σπίτι! Και καλύτερος οικοδεσπότης, δεν υπάρχει από εσένα Καρκινάκι!

Λέων: GNTM

Το Greece's Next Top Model, αποτελεί ένα λαμπερό showκαι έναν διαγωνισμό μόδας! Φώτα, κάμερες, φωτογραφήσεις και φυσικά το μότο «Wanna be on top?», σου ταιριάζουν απόλυτα Λιονταράκι!

Πες μου το ζώδιο σου να σου ποιο reality show να παίξεις

Παρθένος: My style rocks

Διαγωνισμός στυλ! Εκτός του ότι έχεις στυλ, έχεις και την μοναδική ικανότητα να ξέρεις ακριβώς τι να φορέσεις, σε κάθε σου δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου! Σε βλέπω για νίκη Παρθενάκι!

Ζυγός: The Bachelor

Έλα που δεν το περίμενες Ζυγάκι μας!Διαγωνιζόμενες διεκδικούν έναν άνδρα εργένη, προσπαθώντας να τον γοητεύσουν και να τον κατακτήσουν, με σκοπό τη σχέση ή τον γάμο!

Σκορπιός: The Voice

Διαγωνισμός τραγουδιού, που έχει κάτι ξεχωριστό από τους υπόλοιπους! Τα blind auditions (τυφλές ακροάσεις)! Ε, αυτό το blind, το μυστήριο, σε τρελαίνει Σκορπάκι!

Τοξότης: Φάρμα

Σίγουρα σου ταιριάζει γιατί έχει τα πάντα, όπως και εσύ Τοξοτάκι! Reality φάση, αλλά και περιπέτεια, εναλλαγές περιβάλλοντος, αγώνες, διάφορες δραστηριότητα κτλ κτλ.

Αιγόκερως: Shopping star

Εκπομπή μόδας και διαγωνισμός στυλ. Αναρωτιέσαι γιατί σου ταιριάζει Αιγοκεράκι; Πρώτον ψωνίζεις τσάμπα και δεύτερον, θα δώσεις σίγουρα τόσο αυστηρές βαθμολογίες, που σίγουρα θα νικήσεις!

Υδροχόος: YFSF

Διαγωνισμός μιμήσεων το Your Face Sounds Familiar! Κάθε εβδομάδα μπορείς να είσαι κάποιος άλλος! Και εσύ απλά τρελαίνεσαι για αλλαγές, Υδροχοάκι!

Ιχθύς: Dancing with the stars

Διαγωνισμός χορού! Τι καλύτερο για ένα Ψαράκι να ζει το παραμύθι του πάνω στο stage, ξεδιπλώνοντας όλο του το καλλιτεχνικό μπρίο!

Πες μου το ζώδιο σου να σου ποιο reality show να παίξεις

Πηγή: oroskopos

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share