Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιος είπε ότι χαίρονται; 4+1 ζώδια που... σιχαίνονται τα Χριστούγεννα

Δεν... τρελαίνονται κιόλας

16 Νοεμβρίου 2021 19:44
Ποιος είπε ότι χαίρονται; 4+1 ζώδια που... σιχαίνονται τα Χριστούγεννα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Χριστούγεννα είναι ίσως η πιο όμορφη γιορτή του έτους, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που αφουγκράζονται άπαντες και, αντιθέτως, ορισμένοι τα σιχαίνονται.

Κάποιοι δεν μπορούν τα Χριστούγεννα εξαιτίας των πολλών οικογενειακών εκδηλώσεων, άλλοι αισθάνονται νοσταλγία για τα χρόνια που έχουν περάσει και η εορταστική περίοδος τους οδηγεί σε «σκοτεινά» προσωπικά μονοπάτια, με ορισμένα ζώδια να έχουν... αλλεργία στα Χριστούγεννα, τη στιγμή που η Λίτσα Πατέρα προβλέπει δύσκολες καταστάσεις.

Κριός

Επειδή ο Κριός απολαμβάνει να δουλεύει πολύ, δεν τους αρέσει τίποτα που οδηγεί σε διακοπές ή σε διακοπή των δραστηριοτήτων τους. Αυτό είναι που μισούν οι συγκεκριμένοι στα Χριστούγεννα, ότι αναγκάζονται να κάνουν διακοπές. Θα προτιμούσαν να δουλεύουν όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, από το να ξεκουράζονται. Ενας Κριός θα γίνει γκρινιάρης και θα χαλάσει το εορταστικό κλίμα για όλους τριγύρω του από τη στιγμή που έχει γνωστοποιήσει την αντιπάθειά του για την εποχή.

Παρθένος

Οι Παρθένοι χαρακτηρίζονται από το γεγονός πως κρίνουν τους πάντες και τον εαυτό τους υπερβολικά. Οταν περιτριγυρίζονται από την οικογένειά τους, δεν μπορούν παρά να τους κρίνουν όλους. Αντί λοιπόν να είναι ενθουσιασμένοι που δίνουν και δέχονται δώρα, βρίσκονται συνεχώς να ανησυχούν αν τα δώρα τους είναι ικανοποιητικά καλά. Τους αρέσει επίσης να τρώνε υγιεινά και είναι δύσκολο για εκείνους να βλέπουν τα αγαπημένα πρόσωπά τους να απολαμβάνουν τις λιχουδιές των Χριστουγέννων. Η εποχή των διακοπών τούς στρεσάρει ακόμα περισσότερο από το -για τους ίδιους- αναμενόμενο. Γι' αυτό και θα προτιμούσαν να τις αποφύγουν.

Ζώδια και Χριστούγεννα

Ζυγός

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι πολύ θορυβώδεις για να τις αντέξουν οι Ζυγοί. Στο δείπνο των Χριστουγέννων όλοι μιλούν μεταξύ τους, υπάρχει δυνατή μουσική συνήθως και ένας Ζυγός δεν μπορεί να βρει την ηρεμία που επικρατεί στην καθημερινότητά του.

Οι διακοπές τούς βάζουν σε μια κατάσταση που μισούν, καθώς τους βγάζουν ουσιαστικά από τη βόλεψή τους. Οταν τόσοι άνθρωποι μαζεύονται σε ένα μέρος, είναι δύσκολο να μη γίνεται... ντόρος. Ο Ζυγός απεχθάνεται το κλίμα που δημιουργούν οι διακοπές των Χριστουγέννων.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αντιπαθούν τα ψέματα και τα μυστικά. Την περίοδο των διακοπών είναι πιθανό να ανακαλύψουν πως κάποιος τους έχει πει ψέματα για όλη τη ζωή τους, ή, ακόμα χειρότερα, τους έχει παρουσιάσει μια εναλλακτική από την πραγματική αλήθεια. Θα πληγωθούν, και από τη στιγμή που πέσουν στον βούρκο δεν υπάρχει επιστροφή. Ενας Σκορπιός θα θέλει να φύγει αμέσως και να μην ξαναμιλήσει σε εκείνον που τον πρόδωσε. Αυτό θα χαλάσει το χριστουγεννιάτικο κλίμα για όλους, φυσικά.

Υδροχόος

Ενας Υδροχόος απολαμβάνει τη μοναξιά. Θα προτιμούσαν να περάσουν χρόνο μόνοι τους, κάνοντας πράγματα που αγαπούν, παρά να είναι αναγκαστικά σε βαρετές συγκυρίες, με ανθρώπους που δεν συμπαθούν απαραίτητα.

Οταν έρχεται η εποχή των Χριστουγέννων, δεν μπορούν από το να είναι κοντά στην οικογένειά τους, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και μέλη που δεν έχουν ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτόματα, θα τους δημιουργήσει ένα αρνητικό συναίσθημα. Για τους Υδροχόους είναι δύσκολο να επικοινωνήσουν με ανθρώπους που δεν συμπαθούν, ακόμα και σε τυπικό βαθμό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share