Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρόσκαιρες επιπλοκές ή παρεξηγήσεις: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια!

Μεγάλη προσοχή!

24 Νοεμβρίου 2021 10:59
Πρόσκαιρες επιπλοκές ή παρεξηγήσεις: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι περιμένει τα 12 ζώδια σήμερα; Τι αναφέρουν οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη; Ο γνωστός αστρολόγος, μέσα από τo elle.gr, αναλύει τα άστρα! Ποια ζώδια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά; Τι αναφέρει από την δική της πλευρά η Άση Μπήλιου;

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη παρακάτω:

Κριός
Οικονομικά ένα αναγκαίο έξοδο σας προβληματίζει, αλλά τελικά δεν θα το αποφύγετε! Παράλληλα κατευνάστε τους φόβους σας για μια δυσκολία στα αισθηματικά.

Ταύρος
Φροντίστε να μην αφήνετε περιθώρια για παρεξηγήσεις, λόγω κακής επικοινωνίας. Διατηρήστε τα πλεονεκτήματά σας σε τομείς που δέχετε ανταγωνισμό.

Δίδυμοι
Ενισχύεται τώρα το αίσθημα της ελευθερίας σας και μπορεί να δημιουργήσετε, επηρεασμένοι από μια πρόσφατη καταπίεση ή αναποδιά, αναστάτωση στο περιβάλλον σας.

Καρκίνος
Επιμεληθείτε των ευκαιριών που σας παρουσιάζονται αλλά μην κάνετε υπερβολικά αισιόδοξα σενάρια. Η τωρινή σας προσοχή θα έχει αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα από τώρα.

Πρόσκαιρες επιπλοκές ή παρεξηγήσεις: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια!

Λέων
Τα επαγγελματικά σας δέχονται θετικές επιδράσεις και πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες οι οποίες δεν θα κρατήσουν πολύ.

Παρθένος
Συνεχίστε να προωθείτε τα σχέδιά σας μια μην επιτρέπετε στους άλλους να σας αποπροσανατολίσουν. Οικονομικά θα ερευνήσετε μια πρόταση που σας δελεάζει.

Ζυγός
Να θυμάστε ότι είστε δυνατοί και στις ιδέες και στην υλοποίησή τους, γι αυτό μείνετε ανεπηρέαστοι από εκείνους τους άλλους που έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιρναν πρωτοβουλίες.

Σκορπιός
Ανταποκριθείτε σε κάποιες σκοπιμότητες και διατηρήστε την καλή σας σχέση με κάποιους παράγοντες της ζωής σας. Αισθηματικά αποφύγετε να είστε απόλυτοι.

Τοξότης
Ένας νέος σύντροφος, ή ενθουσιασμός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και να σας δώσει χαρά. Η μέρα φροντίζει να σας χαρίζει γοητεία και αποφασιστικότητα.

Αιγόκερως
Οικονομικά όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα γύρω σας μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, αρκεί βέβαια να μην δημιουργήσετε νέες.

Υδροχόος
Μέσα σε όλα πρέπει να φροντίσετε την υγεία και την ξεκούρασή σας. Η επικοινωνία και η καλή σας διάθεση είναι το κλειδί των γενικών εξελίξεων στην εργασία.

Ιχθύες
Δείτε την προοπτική των καταστάσεων, προνοήστε για τις νέες σας επαφές και οργανώστε καλύτερα τις δραστηριότητές σας. Η οικογένεια μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς την καθοδήγησή σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share