Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δυστυχώς: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου κρύβουν μια δυσάρεστη έκπληξη και για τα 12 ζώδια!

Μεγάλη προσοχή!

24 Νοεμβρίου 2021 09:10
Δυστυχώς: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου κρύβουν μια δυσάρεστη έκπληξη και για τα 12 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ο Ερμής, ρυθμιστής της καθημερινότητας μας και κυβερνήτης όλων των δοσοληψιών, «ξεκολλάει» από τον Σκορπιό σήμερα το απόγευμα και προχωρά στον Τοξότη. Η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια θα είναι πιο έντονη με αυτή του τη θέση, ενώ πιο εύκολα θα βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα και δεν θα χρονοτριβούμε χαμένοι στις λεπτομέρειες. Η Σελήνη εξακολουθώντας να βρίσκεται στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση στο ξεκίνημα της μέρας μας. Η τελευταία της όψη είναι το τρίγωνο με τον Ερμή στον Σκορπιό, πριν αποχωρήσουν και οι δυο, ο Ερμής για τον Τοξότη και η Σελήνη για τον Λέοντα, δημιουργώντας πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα τις βραδινές ώρες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Το να πείτε αυτό που σκέφτεστε χωρίς να αυτολογοκρίνεστε δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για σας τους Κριούς, αλλά το προηγούμενο διάστημα ακόμη κι αυτό σας το προτέρημα είχε αποδυναμωθεί με τον πολύ εσωτερικό Ερμή στον Σκορπιό. Από σήμερα όμως περνώντας ο Ερμής στον Τοξότη, σε ένα φιλικό ζώδιο της φωτιάς προς το δικό σας, αρχίζει η εποχή της εξωστρέφειας. Συζητήσεις, επαφές, εξερεύνηση των δυνατοτήτων σας, τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από τη νέα συνθήκη του Ερμή στον Τοξότη. Ίσως μάλιστα συζητήσετε και για κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο που έχετε καιρό στο μυαλό σας. Οι ιδέες θα έρχονται πιο εύκολα και δεν θα βλέπετε την ώρα να τις μοιραστείτε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιάζεστε και να παίρνετε αποφάσεις χωρίς να έχετε εξερευνήσει όλες τις πτυχές αυτού που επιχειρείτε. Τις πρωινές ώρες προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις κι αν έχετε σημαντικές συζητήσεις αφήστε τις για τις απογευματινές ώρες που σας πάνε περισσότερο.

Δυστυχώς: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου κρύβουν μια δυσάρεστη έκπληξη και για τα 12 ζώδια!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Νοέμβριος συνεχίζεται με οικονομικές ανησυχίες και εξελίξεις σε αυτό τον τομέα, καθώς ο Ερμής περνά στον Τοξότη στον ίδιο τομέα των οικονομικών. Η θέση του αυτή σας οδηγεί σε τακτοποιήσεις, πληρωμές, εξερεύνηση των οικονομικών δυνατοτήτων που μπορεί να σας παρέχει σε αυτή τη φάση το Δημόσιο, διακανονισμούς χρεών και ανακάλυψη νέων πηγών εισοδήματος. Από την άλλη, ενισχύει την επιθυμία σας να μοιραστείτε με τους άλλους αυτά που πραγματικά χρειάζεστε, επιθυμείτε και θέλετε. Η αλήθεια δεν μπορεί να αποκρυφθεί από δω και κάτω. Όσο κι αν πονάει κάποιους στο περιβάλλον σας πρέπει να τη φωνάξετε δυνατά. Οι τυπικότητες και οι ευγένειες δεν θα κρατήσουν ανθρώπους στη ζωή σας που δεν είναι πολύτιμοι για σας. Η μέρα ξεκινά με ένταση στην επικοινωνία, πιθανώς και στις μετακινήσεις σας και θα έχετε μια μέρα με αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα. Τουλάχιστον το βράδυ θα χαλαρώσετε και θα ηρεμήσετε στη θαλπωρή του σπιτιού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυαδικότητα του ζωδίου σας σάς κάνει να γνωρίζετε βαθιά μέσα σας ότι η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει, γι’ αυτό που από σήμερα περνά ο κυβερνήτης σας Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη, απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, θα ψάξετε όλες τις πιθανότητες συνεργασίας και συνέργειας με άλλους, ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει εξωστρέφεια και την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους τις σκέψεις, τις ελπίδες, τους φόβους και τις ανησυχίες σας. Αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει μακροπρόθεσμα σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις και σε προσωπικό-ερωτικό επίπεδο. Η μέρα ξεκινά με πίεση σε μια επαγγελματική σχέση, πιθανώς και με αφορμή τα οικονομικά ή με συναισθηματικό ζόρι, καθώς η Σελήνη συναντά σε όψη αντίθεσης τον Πλούτωνα. Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και χαρά το βράδυ κανονίσετε μια συνάντηση με φίλους και θα περάσετε πολύ όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Νοέμβριος συνεχίζεται με έντονη την ανάγκη τακτοποίησης των πραγμάτων στην καθημερινότητα σας, είτε αυτό αναφέρεται στο σπίτι και τη φυσική σας κατάσταση είτε στη δουλειά. Ο Ερμής περνά στον Τοξότη και τα πράγματα πρέπει να μπουν σε ένα πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να αφορά τα θέματα της διατροφής, της άσκησης, των εξετάσεων υγείας, τα οργανωτικά θέματα του νοικοκυριού σας ή τα διαδικαστικά της δουλειάς σας. Κι ενώ είναι μια αρκετά κουραστική και απαιτητική περίοδος για σας, έχοντας τακτοποιημένα τα βασικά θα νιώθετε πολύ καλύτερα για να ασχοληθείτε με όλα τα υπόλοιπα που σας απασχολούν. Κάποιοι μπορεί τώρα να ετοιμάζετε ας πούμε ένα επαγγελματικό βήμα και χρειάζονται οι τελευταίες πινελιές, ώστε να είναι έτοιμο την περίοδο των γιορτών ή στο ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς. Η μέρα ξεκινά πάντως πιεστικά με την αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιο σας προς τον Πλούτωνα και πρέπει να αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια δύναμης, τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με έναν στενό συνεργάτη.

ΛΕΩΝ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση, ίσως και χωρίς διάθεση να ακολουθήσετε το πρόγραμμα σας. Μπορεί να νιώθετε ασφυξία σε μια επαγγελματική σχέση ή να νιώθετε ότι στον χώρο της εργασίας σας σάς φορτώνουν ιδιαίτερα, εγείροντας κάθε μέρα όλο και περισσότερες απαιτήσεις. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και μην κάνετε την τρίχα-τριχιά. Ο Ερμής στον Τοξότη από σήμερα δίνει φτερά στον δημιουργικό σας οίστρο και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ασχοληθείτε με άλλο αέρα και πιο θετική ψυχολογία με όλα αυτά που σας γεμίζουν και σας δίνουν ικανοποίηση, είτε είναι τα προσωπικά σας σχέδια, τα παιδιά σας και η ερωτική σας ζωή. Χωρίς να αλλάζει κάτι γύρω σας ουσιαστικά, εσείς θα αρχίσετε να βλέπετε με άλλο μάτι ακόμη κι αυτά που μπορεί να σας ενοχλούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια πόλωση τις πρωινές ώρες και πιθανώς να νιώθετε ότι κάποιος σας αδικεί μέσα στον χώρο της δουλειάς, για παράδειγμα ένας συνεργάτης ή κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον είναι λιγότερο δίπλα σας απ’ όσο εσείς προς εκείνον. Ο Ερμής περνά στον Τοξότη το απόγευμα και ίσως είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα λόγια σας αν κάτι σας ενοχλεί και σας δυσαρεστεί, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Ο Ερμής στον Τοξότη βέβαια μπορεί να σας κάνει κάπως υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας κι αυτό είναι το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε. Κατά τα άλλα, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες ενός ακινήτου ή του σπιτιού σας και μπορεί να έχετε συζητήσεις ή συμφωνίες για θέματα ακίνητης περιουσίας. Τις βραδινές ώρες μη φορτώσετε το πρόγραμμα σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε σπίτι σας κάνοντας πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας ευχαριστούν.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινά κάπως πιεστικά και ίσως όχι με την πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ίσως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο να νιώθετε μια αίσθηση ασφυξίας από τις απαιτήσεις των άλλων. Από σήμερα το απόγευμα όμως, περνώντας ο Ερμής στον Τοξότη, φαίνεται ότι θα διευκολυνθείτε ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνίας, στις δοσοληψίες σας και γενικότερα στις επαφές σας. Οι ρυθμοί θα γίνουν αναπόφευκτα πιο εντατικοί και οι απαιτήσεις των άλλων πιο σύνθετες. Σε κάθε περίπτωση όμως θα μπορείτε να ανταποκρίνεστε κι εσείς πνευματικά, καθώς η κρίση σας θα δουλεύει καλύτερα. Στις επόμενες ημέρες μπορεί να προχωρήσετε και σε υπογραφές, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο προς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τις πρωινές ώρες αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας, αλλά και τα θέματα που αφορούν στην επικοινωνία με τους άλλους. Πιθανώς να νιώθετε μια μελαγχολία ή μπορεί να σας φταίνε άτομα που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας όπως θα θέλατε. Από σήμερα ο Ερμής «ξεκολλά» από το ζώδιο σας κι αυτό είναι ένα στοιχείο βοηθητικό εν μέρει, καθώς θα σταματήσει το μεγάλο άγχος στην καθημερινότητα σας και θα ισορροπήσουν τα πράγματα και σε θέματα εργασίας. Ο Ερμής περνά στον Τοξότη, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη πριν τις γιορτές να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση των οικονομικών σας θεμάτων. Θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές και τα έξοδα όμως και να ψάξετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας έχει ήδη ξεκινήσει και από σήμερα προστίθεται ακόμη ένας παράγοντας που έρχεται να σας διευκολύνει σε θέματα επικοινωνίας. Σήμερα το απόγευμα περνά στο ζώδιο σας ο Ερμής για να οξύνει ακόμη περισσότερο το πνεύμα σας, να δυναμώσει τη φωνή σας και να σας κάνει πιο τολμηρούς στον λόγο και στη σκέψη σας. Αν λοιπόν θέλετε να πείτε κάτι σημαντικό, θέλετε η αλήθεια σας να ακουστεί από αυτούς που την απευθύνετε, αν θέλετε να γίνετε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο, να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο στη δουλειά ή στις σπουδές σας, ξεκινά μια πολύ θετική περίοδος. Φυσικά και το άγχος και οι ρυθμοί θα είναι αυξημένοι, όμως την ίδια αυξητική πορεία θα έχει και η αποτελεσματικότητα και η παραγωγικότητα σας. Η μέρα πάντως είναι αρκετά πιεστική από τις πρωινές ώρες με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα και μέχρι το απόγευμα φαίνεται ότι θα κουραστείτε περισσότερο. Ένα πιο χαλαρό και όμορφο βράδυ σας περιμένει όμως με τη Σελήνη στον Λέοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνά στον Τοξότη σήμερα, δίνοντας κι αυτός με τη σειρά του έμφαση σε θέματα ψυχολογίας και πνευματικότητας για το ζώδιο σας. Οι τάσεις φυγής μπορεί να μεγεθυνθούν αυτή την περίοδο ή μπορεί να ψάχνετε λίγη ησυχία και απομόνωση στη ζωή σας χωρίς πολλή διάθεση για τυπικές κοινωνικές επαφές. Φυσικά αυτοί που γνωρίζουν την καρδιά σας, αυτοί που είναι κοντά σας ψυχικά, δεν θα εξαιρεθούν αυτό το διάστημα από τη ζωή σας. Ίσα-ίσα που μπορεί να κάνετε μαζί τους συζητήσεις για όσα σας απασχολούν και δεν θέλετε να μιλήσετε με άλλους ανοιχτά γι’ αυτά. Από την άλλη, ενδεχομένως να υπάρχει κι ένα πιο έντονο παρασκήνιο το οποίο θα ξεκαθαρίσει από τις 13/12 κι έπειτα. Η μέρα ξεκινά με πίεση πάντως, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας και μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος παίζει παιχνίδια δύναμης με σας ή σας πιέζει να κάνετε αυτό που θέλει εκείνος-η, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δυστυχώς: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου κρύβουν μια δυσάρεστη έκπληξη και για τα 12 ζώδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα περνά ο Ερμής στον Τοξότη σε μια τυχερή θέση για το δικό σας ωροσκόπιο. Μια θέση εξωστρέφειας και συνέργειας! Από δω και κάτω μπορεί να συμπράξετε πιο εύκολα με φίλους ή συνεργάτες προκειμένου να υλοποιήσετε κάποιο στόχο σας. Από την άλλη, φαίνεται ότι θα γίνετε πιο ενεργοί στον χώρο του διαδικτύου. Μόνο που εκεί πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές στην έκθεση σας. Η σημερινή μέρα πάντως ξεκινά με δυσθυμία, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προκαλεί ένταση, νεύρα ή παιχνίδια εξουσίας στον χώρο της εργασίας σας. Ας είστε προσεκτικοί και με τα θέματα της υγείας όμως, διότι το στρες σάς επηρεάζει όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και σωματικά. Πολύ πιο ευχάριστο το βράδυ και μάλιστα αν κανονίσετε μια έξοδο με έναν φίλο ή τον σύντροφό σας θα περάσετε πολύ όμορφα.

ΙΧΘΥΕΣ

Από σήμερα το απόγευμα ο Ερμής περνά στον Τοξότη στον τομέα της καριέρας για το Ηλιακό σας ωροσκόπιο κι έτσι μέχρι τις 13/12 θα ασχοληθείτε περισσότερο με την επαγγελματική σας κατάσταση. Θα ψάξετε ίσως να διευρύνετε τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης σας, νέους πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή μπορεί να έχετε αλλαγές σε θέματα δουλειάς. Σε κάθε περίπτωση αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η βιασύνη και οι υπερβολές. Μην παθιάζεστε υπερβολικά με αυτό που πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει και ακούστε και τις προτάσεις ή ιδέες των άλλων. Η συνέργεια και η συνεργασία θα είναι πολύ πιο βοηθητικός παράγοντας στη ζωή σας! Η μέρα ξεκινά με αρκετή ένταση ή στρες, καθώς η Σελήνη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα. Μπορεί να αφορά μια προσωπική σας σχέση, π.χ. με τον σύντροφό σας ή ένα σας παιδί αν είστε γονείς και επεκτείνεται και στον κύκλο των συνεργατών ή των φίλων σας. Ευτυχώς οι απογευματινές ώρες θα είναι πιο ευχάριστες.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share