Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτά τα ζώδια θα παντρευτούν μέσα στο 2022

Εσύ ανήκεις σε ένα από αυτά;

14 Νοεμβρίου 2021 18:16
Αυτά τα ζώδια θα παντρευτούν μέσα στο 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown. Κάποιες σχέσεις δοκιμάστηκαν, γάμοι αναβλήθηκαν και προβληματισμοί γεννήθηκαν. Ωστόσο, έρχεται μία νέα χρονιά με νέες προβλέψεις και περισσότερη ελπίδα. Βέβαια, η αγωνία για την πορεία της σχέσης μας είναι πάντα πρώτη στο μυαλό μας, ενώ για κάποιους η απορία για το πότε θα "τους πετάξουν το ρύζι" είναι έντονη.

Παρακάτω θα βρεις τις αστρολογικές προβλέψεις για το ποια ζώδια θα παντρευτούν το 2022. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά το 2022.

Ανακάλυψε αν ανήκεις στα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2022

Κριός

Αν είσαι Κριός και είσαι σε σχέση η νέα χρονιά θα είναι διαφορετική για σένα συναισθηματικά. Θα δεθείς με το σύντροφο σου περισσότερο, θα χτίσεις γερές βάσεις για μια σχέση ζωής και η ιδέα του γάμου θα είναι ένα από τα σχέδια που θα θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Ταύρος

Η νέα χρονιά θα είναι πολύ απαιτητική στα επαγγελματικά σου και θα σε απασχολήσουν διάφορα θέματα που δεν θα σε αφήσουν χαλαρό για να σκεφτείς κάτι άλλο! Γάμος δεν προβλέπεται για τους Ταύρους μέσα στο 2022 εκτός και αν βάλεις καλές βάσεις και πετύχεις όσα θες μέσα στη χρονιά και προς το τέλος αρχίσεις να σκέφτεσαι και για το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σου.

Δίδυμος

Αυτή η χρονιά θα λέγαμε ότι είναι η χρονιά σου για θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τα αισθηματικά σου! Η ρομαντική διάθεση και ο ερωτισμός θα φτάσουν στα ύψη οπότε είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να παντρευτείς χωρίς πολλές ετοιμασίες και σχέδια, αλλά πάνω στον ενθουσιασμό.

Καρκίνος

Μπορεί το 2021 να μην ήταν η χρονιά σου τουλάχιστον συναισθηματικά και να είχες απογοητεύσεις ή και ένα δύσκολο χωρισμό όμως μην απογοητεύεσαι γιατί η νέα χρονιά σου επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις. Μπορεί τώρα να είσαι single αλλά μην ξεχνάς ότι όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος… Το 2022 μπαίνει δυναμικά για σένα και προβλέπει ένα νέο πρόσωπο με το οποίο μπορεί να οδηγηθείς στα σκαλιά της εκκλησίας!

Λέων

Ένα βήμα πιο κοντά στο γάμο θα σε φέρει το 2022. Αυτή τη χρονιά μπορεί να μην παντρευτείς αλλά η σχέση σου θα περάσει σε άλλο επίπεδο και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσεις να σχεδιάζεις το επόμενο βήμα αφού θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφο σου και θα αισθανθείς πιο έτοιμος για τη μεγάλη απόφαση.

Αυτά τα ζώδια θα παντρευτούν μέσα στο 2022

Παρθένος

Αν ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας είναι ήδη στο μυαλό σου, τότε αυτή είναι η χρονιά σου. Αν είσαι σε σχέση και όλα πάνε καλά μην το σκέφτεσαι άλλο τα άστρα λένε ότι είναι η ιδανική χρονιά γι’ αυτό!

Ζυγός

Και του χρόνου διπλός…! Αν σου ευχήθηκαν κάτι τέτοιο τη χρονιά που πέρασε μάλλον κάτι ήξεραν! Το 2022 σε οδηγεί σε γάμο αν είσαι σε σχέση και αν είσαι ελεύθερος φέρνει στη ζωή σου τον έναν που ίσως ψάχνεις εδώ και καιρό!

Σκορπιός

Αν η ιδέα του γάμου δεν έχει μπει ακόμα στο μυαλό σας καλύτερα αφήστε το και για τη χρονιά που έρχεται. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να προχωρήσετε τώρα. Δώστε προσοχή στα επαγγελματικά σας που θα σας απασχολήσουν αρκετά το 2022 και έπειτα κοιτάτε τα συναισθηματικά…

Τοξότης

Το περιμένεις καιρό, έχεις κάνει υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες αλλά τώρα μάλλον έφτασε η ώρα! Το ενδεχόμενο του γάμου είναι πάρα πολύ κοντά σου, και ακόμα και αν δεν γίνει μέσα στο 2022 αυτή ίσως είναι η χρονιά που θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες! Μην είσαι ανυπόμονος, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

Αιγόκερος

Το ζώδιο σου ανήκει σε αυτά που το 2022 θα ευνοηθεί πολύ στα συναισθηματικά και στα ερωτικά θέματα. Αν είσαι αδέσμευτος ένας μεγάλος έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι έζησες μέχρι τώρα, ενώ αν είσαι σε σχέση τότε ο γάμος θα είναι ένα από αυτά που μάλλον θα συμβούν μέσα στην επόμενη χρονιά.

Υδροχόος

Για σένα Υδροχόε που αεροβατείς και δύσκολα σε πιάνει κάποιος πριν σκεφτείς το γάμο επιβεβαιώσου ότι η σχέση σου έχει γερά θεμέλια! Αν υπάρχουν δυσκολίες και προστριβές μην τις παραβλέπεις, λύσε τα θέματα με το σύντροφο σου, δημιούργησε μια σχέση με καλή επικοινωνία και ηρεμία και μετά σκέψου το επόμενο βήμα!

Ιχθύς

Η χρονιά που έρχεται θα είναι σημαντική για εσένα και καθοριστική. Ένας γάμος δεν είναι πολύ κοντά για σένα. Μέσα στη νέα χρονιά όμως αν υπάρχουν αμφιβολίες για τη σχέση θα εξαφανιστούν, είτε αυτό σημαίνει χωρισμός είτε καλύτερη επικοινωνία όπου θα μπουν γερά θεμέλια στη σχέση για το μέλλον σου! Να θυμάσαι πως ό,τι και να γίνει θα είναι για καλό!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share