Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Κίνδυνος για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

14 Οκτωβρίου 2021 08:07
Κίνδυνος για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Από χθες αργά το βράδυ πέρασε η Σελήνη στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης. Η Σελήνη στον Υδροχόο βρίσκεται σε ένα κοινωνικό κι επικοινωνιακό ζωδιακό περιβάλλον που αγαπά την επαφή με τους ανθρώπους, αλλά πλέον -έχοντας μπροστά τις δυο συμπληγάδες τον Ουρανό και τον Κρόνο που πρέπει να τους αντιμετωπίσει με όψεις- περιορίζεται η δράση της, συννεφιάζει η διάθεση της και λειτουργεί κάπως αλλοπρόσαλλα. Η σύνοδος με τον Κρόνο δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε μέσα στη μέρα, αλλά και πιο δύσκολες συνθήκες ή εμπόδια που δοκιμάζουν λίγο το νευρικό μας σύστημα. Σε κάθε περίπτωση, ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κριός

Σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να ακούτε περισσότερο αυτά που θα σας πουν οι άλλοι και να μιλάτε λιγότερο. Καθώς θα υπάρχει ένα πιο ασταθές και νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή να σας πατήσει ένα λάθος κουμπί, ακόμη κι αν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο είναι περιοριστική από τη φύση της και σας ωθεί να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στους στόχους σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να θυσιάσετε τη διασκέδαση και την ανεμελιά για να τους επιτύχετε.

Ταύρος

Η σημερινή είναι ίσως η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας για σας αγαπητοί μου Ταύροι και η πίεση που θα νιώσετε προέρχεται τόσο από το κομμάτι της δουλειάς όσο και από την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολύ διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας, μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες. Προσπαθήστε απέναντι σε όλο αυτό να αντιτάξετε την παροιμιώδη ψυχραιμία και υπομονή σας και να ενθαρρύνετε τους άλλους, αντί να συμπεριφέρεστε με απαίτηση και έλλειψη ενσυναίσθησης. Θέματα που αφορούν σε προϊσταμένους ή τους γονείς σας μπορεί να σας πιέσουν σήμερα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της περιπέτειας, των διαφορετικών παραστάσεων σάς κάνει να θέλετε να σχεδιάσετε τη μέρα σας με διάφορες δραστηριότητες κι από την άλλη νιώθετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω και σας σαμποτάρει. Το άγχος και η αγωνία για κάποιες εξελίξεις είτε σε θέματα δουλειάς, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στις σπουδές, χτυπάει κόκκινο κι αυτό σας κάνει να έχετε αυτή τη διάθεση. Δεν είναι ανάγκη να τα σκεφτείτε όμως όλα σήμερα και να χαλάσετε τη διάθεση σας. Βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας και μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους. Από την άλλη, προσέξτε όταν επιμένετε σε απόψεις που μπορεί να κάνουν τους άλλους να δυσφορούν. Μπορεί να είναι σωστές, αλλά χρειάζεται να δείξετε και ενσυναίσθηση.

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Μια αρκετά πιεστική μέρα για όλους, ανεξαρτήτως ζωδίου, είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας κάποια απρόοπτα. Αν έχετε λοιπόν μια επαγγελματική συζήτηση, κάποια δραστηριότητα που χρειάζεται να μιλήσετε με πολλά άτομα, προσπαθήστε εσείς που γνωρίζετε αυτή την πιεστική συνθήκη να διαφοροποιήσετε τις αντιδράσεις σας και να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά. Έντονα συναισθήματα και κυρίως αρνητικής χροιάς μπορεί πιο εύκολα να βγουν με τις σημερινές όψεις και το άγχος και η αγωνία για τις εξελίξεις του καθενός να μην μπορούν να ελεγχθούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη διέξοδος είναι η υπομονή και η ψυχραιμία. Μην παίρνετε τίποτε προσωπικά κι αύριο όλα θα φαίνονται καλύτερα.

Λέων

Η έντονη όψη Σελήνης-Κρόνου σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες, μπορεί να σας ζορίσει λίγο με τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που μπορεί να έχετε απέναντι στους άλλους και να αντιδράσετε κάπως σπασμωδικά. Κι ενώ μπορεί η πρόθεση σας να μην είναι καθόλου αυτή, δηλαδή εσείς να θέλετε να κάνετε μια ήσυχη και μετρημένη κουβέντα, με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε ακόμη και με αγνώστους, αλλά και στον χώρο της δουλειάς και του σπιτιού. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κι όταν πάτε να λειτουργήσετε πυροσβεστικά ίσως σε μια διαφωνία άλλων. Αν έχετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σήμερα, σαφώς θα σας βγει πιο εύκολα η όψη, αφού θα συγκεντρώσετε την ενέργεια σας σε ένα παραγωγικό κανάλι.

Παρθένος

Η Πέμπτη είναι κάπως απαιτητική μέρα, καθώς η Σελήνη συναντά Κρόνο και Ουρανό. Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα, με απρόοπτα σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στον χώρο δουλειάς ή και στο σπίτι. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις είτε αυτό λέγεται δουλειά, είτε μελέτη, είτε δουλειές στο σπίτι, που να περιορίζουν λίγο το πρόγραμμα και τα κέφια σας. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά με τις όψεις του Κρόνου, να μην ενδίδουμε σε φοβίες και άγχη και να προσπαθούμε με τη λογική μας να διώξουμε το άγχος για κάτι το οποίο δεν ελέγχουμε.

Ζυγός

Οι αντίξοες όψεις της Σελήνης προς τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργούν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πλαίσιο στη μέρα, που θέλει αρκετή προσοχή και ψυχραιμία στην αντιμετώπιση της. Έτσι σήμερα μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, είτε πρόκειται για την ερωτική σας σχέση, έναν συνεργάτη ή συνέταιρο ή ακόμη κι έναν φίλο ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Εδώ όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια και να επιβάλλετε εσείς τον ρυθμό, αλλά και το κλίμα που θέλετε. Αν βλέπετε ότι αυτό δεν είναι εφικτό, τότε καλύτερα να αποχωρήσετε και με καθαρό μυαλό αύριο να επανέλθετε στη συζήτηση, που θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Δία.

Σκορπιός

Η Πέμπτη βρίσκει τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και στο τελείωμα της σε τετράγωνο με τον Ουρανό, κάτι που την καθιστά από τις κουραστικές μέρες της εβδομάδας. Βέβαια, το να έχετε δουλειά να κάνετε δεν είναι και τόσο δύσκολο σενάριο, αφού η επιρροή της συνόδου με τον Κρόνο θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Ακόμη, μπορεί να σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε και ίσως έχετε απροσδιόριστο άγχος μέσα στην ημέρα. Πιθανώς όμως σήμερα να σας προκύψουν και αρνητικά συναισθήματα ή κάποιου είδους πίεση στο σπίτι που θα είναι πολύ δύσκολο να την κρύψετε. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι γίνεται, ιδιαίτερα σε σχέσεις και οικογένεια.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο από τον τομέα της επικοινωνίας έρχεται σε κατά μέτωπο αντιπαράθεση με τον Κρόνο και με τον Ουρανό, δημιουργώντας μια αίσθηση κατήφειας στη μέρα, αλλά και μια νευρικότητα. Φαίνεται ότι πολύ εύκολα σήμερα κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά με αυτά που θα σας πει και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό φυσικά καλό είναι να το προσέξετε και με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οι αδιέξοδες αντιπαραθέσεις και μάλιστα με αγνώστους μόνο ψυχοφθόρες και χρονοβόρες μπορεί να είναι. Καλύτερα να υποχωρήσετε ή ακόμη καλύτερα να αποχωρήσετε από μια τέτοια φάση. Προσοχή ακόμη στον χώρο της δουλειάς για όλους όσοι εργάζεστε, καθώς μπορεί να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα, αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις. Πιθανώς να νιώθετε μεγαλύτερη πνευματική κόπωση σήμερα ή να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικότητες.

Αιγόκερως

Ως άνθρωποι δεν αγαπάτε καθόλου τις εντάσεις και γενικώς προτιμάτε να βρίσκετε πιο ήπιους τρόπους να λύνετε τα προβλήματα σας. Όμως σήμερα οι όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Κρόνο επηρεάζουν το κλίμα της ημέρας και είναι λίγο δύσκολο να σας αφήσει εκτός στον «δικό σας κόσμο»! Η συμβουλή μου είναι να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά, καθώς και άκρη δεν θα βρείτε και θα πιεστείτε περισσότερο. Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε από κάποιον να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο. Ακόμη, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να θυμηθείτε όσα κακά στραβά κι ανάποδα έχετε εντοπίσει στη σχέση ή στα θέματα παιδιών και να τα φέρετε στο τραπέζι.

Υδροχόος

Η μέρα ξεκινά με σας πρωταγωνιστές, για σήμερα τουλάχιστον, σε ένα πιο δύσκολο έργο, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα σχηματίζει απαιτητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο, επηρεάζοντας κεντρικούς τομείς στο ωροσκόπιο σας. Αυξημένες απαιτήσεις αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις στο σπίτι, κάποια κατήφεια στις σχέσεις ή κούραση κι εσείς κάπου στη μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε και βέβαια να διατηρήσετε την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε όμως κυρίως, είναι να συγκεντρωθείτε κάποιες ώρες σε ό,τι αποτελεί «πρέπει» στην καθημερινότητα σας σήμερα και να κάνετε χώρο για το βράδυ να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου

Ιχθείς

Η Πέμπτη σας βρίσκει με μια άρνηση ίσως να κάνετε πολλά πράγματα και προτιμάτε πιθανώς να περάσετε λίγες ώρες παραπάνω χουζουρεύοντας χωρίς πρόγραμμα και πιέσεις. Στο βαθμό που μπορείτε να το επιτύχετε αυτό θα είναι μια χαρά. Αν όμως εργάζεστε ή έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις στο σπίτι, τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Γενικά, είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε, αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι. Σ’ αυτή την περίπτωση η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης. Βάλτε σε προτεραιότητα την υγεία και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε αν δεν εργάζεστε.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share