Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

2+1 ζώδια που θα ζοριστούν περισσότερο: Καμπανάκι από την Βίκυ Παγιατάκη (Video)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για κάθε ζώδιο

8 Σεπτεμβρίου 2021 12:30
2+1 ζώδια που θα ζοριστούν περισσότερο: Καμπανάκι από την Βίκυ Παγιατάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καμπανάκι «χτύπησε» η Βίκυ Παγιατάκη για 3 ζώδια τα οποία θα ζοριστούν περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ωστόσο, όπως είπε η Σελήνη σήμερα είναι στον Ζυγό και ως εκ τούτου οι άνθρωποι είναι πιο καλοπροέραιτοι, πιο συμβιβαστικοί. Ενώ είναι και μια καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα. Επίσης, η Άση Μπήλιου προειδοποιεί 2ζώδια για δύσκολες ώρες.

Κριός: Θα πρέπει να δώσετε για να πάρετε

Ταύρος: Μια καλή «μπουκιά» στον έρωτα και στα οικονομικά

Δίδυμοι: Ανάσα οξυγόνου και ενδιαφέρουσες επαφές

Καρκίνος: Το σπίτι, οι συγγενείς, οι διάφοροι χώροι σας μονοπωλούν

Λέων: Μην μπερδέψετε αυτοπεποίθηση με έπαρση. Έχει κέρδος

Παρθένος: Μειώνεται η ανασφάλεια/ Προοπτική κέρδους

Ζυγός: Παίξτε παντού το πιο καλό και ακριβό «χαρτί».

Σκορπιός: Οι προοπτικές σύντομα θα γίνουν και καλύτερες/ Λίγη υπονομή

Τοξότης: Ενέσεις αυτοπεποίθησης, μειώνεται το άγχος

Αιγόκερως: Μικρές «μάχες» σήμερα και αύριο, αλλά με αποτέλεσμα

Υδροχόος: Αν όχι τώρα πότε; Σκίστε τη… γάτα

Ιχθύες: Κούραση και προβληματισμός; Ναι, αλλά και καλές προοπτικές

Ακούστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από την αστρολόγο του «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη:

Για το καλό σου...μείνε μακριά από αυτά τα ζώδια!

Δεν θα σου βγει σε καλό το να επιχειρήσεις μια επαναπροσέγγιση. Μπορεί να θες να κάνεις πέρα τον εγωισμό σου και να ζητήσεις μια δεύτερη ευκαιρία, τα ζώδια όμως αυτά, δεν το... θέλουν. Στην πραγματικότητα, θα αποδειχτεί ένα πολύ μεγάλο λάθος και το πιο πιθανό είναι να σε κάνουν να βάλεις τα κλάματα και να "χτυπάς" το κεφάλι σου στον τοίχο. Επιστροφές... καταστροφές! Μεγάλη προσοχή από την γνωστή αστρολόγο Λίτσα Πατέρα για αυτά τα 4 ζώδια.

Για να τις αποφύγεις λοιπόν, θα πρέπει να μείνεις μακριά από τα ζώδια αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλήθεια τώρα; Θα ήθελες να γυρίσεις πίσω στον Σκορπιό; Για ποιο λόγο; Για να γίνεις βούτυρο στο ψωμί του και να πάρει την εκδίκηση που τόσο θέλει από εσένα. Μην νομίζεις ότι έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί μεταξύ σας. Σε περιμένει στην γωνία και θα σε κάνει να κλάψεις με μαύρο δάκρυ, απλά και μόνο για να νιώσει καλύτερα, να πάρει την ικανοποίησή του και φυσικά το αίμα του πίσω. Από εμάς είναι όχι και πάλι όχι!!!!

ΚΡΙΟΣ

Άδικος κόπος θα είναι το να προσπαθήσεις να γυρίσεις πίσω σε έναν Κριό. Το πιο πιθανό είναι ότι σε έχει αφήσει πίσω του και να έχει βρει ήδη την αντικαταστάτριά σου, μιας και είναι ζώδιο που βιάζεται να πάει παρακάτω. Γενικά, οι Κριοί έχουν ένα πολύ καλό -για εκείνους- στοιχείο: Ξενερώνουν εύκολα και χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους. Τους αρέσει το διαφορετικό, το καινούργιο και τους εξιτάρει η νέα περιπέτεια. Άρα εσύ κατά πάσα πιθανότητα θα φας ένα μεγάλο άκυρο και θα πέσεις στα πατώματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον Κριό. Έτσι και φύγει από μια σχέση, δεν ξαναγυρίζει. Δεν του αρέσει το ξαναζεσταμένο φαγητό και το αποφεύγει. Επιδιώκει και αυτός τις νέες περιπέτειες και είναι της άποψης ότι από την στιγμή που δεν σας βγήκε την πρώτη φορά, δεν θα πετύχει η συνταγή, ούτε την δεύτερη. Άρα πάει παρακάτω και το πιο πιθανό είναι να σου κλείσει και καμιά πόρτα κατάμουτρα γιατί ως γνωστόν είναι και λίγο... απότομος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν τα πάει καθόλου καλά με το παρελθόν. Πώς είναι ο Καρκίνος; Καμία σχέση!!!!! Έτσι και είσαι στην κατηγορία των πρώην, εκεί θα παραμείνεις για εκείνον. Δεν θέλει να γυρίζει στα παλιά, θέλει το νέο, το φρέσκο που θα του δώσει τον ενθουσιασμό και τα καρδιοχτύπια του καινούργιου έρωτα. Θέλει να κάνει όνειρα από την αρχή και γενικότερα να κοιτάζει μπροστά. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε βάλει στη λίστα... με τις φίλες του, που είναι αρκετά επώδυνο, αν δεν τον έχεις ξεπεράσει.

Για το καλό σου...μείνε μακριά από αυτά τα ζώδια!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share