Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προειδοποίηση Λίτσας Πατέρα για 4 ζώδια: Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη (Video)

«Δημιουργεί ένα τρίγωνο...» - Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

7 Σεπτεμβρίου 2021 14:23
Προειδοποίηση Λίτσας Πατέρα για 4 ζώδια: Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις αστρολογικές προβλέψεις της έκανε το πρωί της Τρίτης (7/9) η Λίτσα Πατέρα, η οποία αναφέρθηκε στη Νέα Σελήνη που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και προειδοποίησε 4 ζώδια. Παράλληλα, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

«Σήμερα είναι μία πάρα πολύ ωραία μέρα για νέα ξεκινήματα. Ο Ήλιος που συμβολίζει τον άνδρα και η Σελήνη που συμβολίζει τη γυναίκα είναι στο ίδιο σημείο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να έρθουμε σε καλύτερη επαφή με τον άνδρα μας ή με τα παιδιά μας.

Την ίδια στιγμή μπορούμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα, πάνω στο θέμα της εργασίας γιατί η Σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου. Η Νέα αυτή Σελήνη είναι πολύ καλή γιατί δημιουργεί ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ουρανού που σημαίνει ότι θα έρθει κάτι απρόσμενο, μία ιδέα, μία συζήτηση, κάτι πολύ σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

4+1 ζώδια που θα έχουν εξαιρετικά νέα: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα (07/09): Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα θα είναι η σημερινή για πέντε ζώδια σύμφωνα με την Βίκυ Παγιατάκη!

Η γνωστή αστρολόγος, μετά από διάλλειμα ενός χρόνου, επέστρεψε στην τηλεόραση και μέσα από την εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" αναλύει καθημερινά τα άστρα!

Ποια είναι τα 5 ζώδια που θα πάρουν δύναμη σήμερα και αναμένεται να ευνοηθούν; Ποια ζώδια θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share