Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι τους σπάει τα νεύρα; - Μάθε τι δεν πρέπει να κάνεις!

Τι «ανάβει τα λαμπάκια» στα ζώδια;

26 Ιουλίου 2021 08:25
Ζώδια: Τι τους σπάει τα νεύρα; - Μάθε τι δεν πρέπει να κάνεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα τα ζώδια έχουν τις παραξενιές τους, ωστόσο μια συγκεκριμένη συμπεριφορά από το άτομο που έχουν απέναντί τους, μπορεί να τους εκνευρίσει.

Τι εκνευρίζει λοιπόν το κάθε ζώδιο;

ζώδια νεύρα

ΚΡΙΟΣ

Μίλα του ειρωνικά και θα του ανέβει η πίεση. Αν μάλιστα την στιγμή που είναι εκνευρισμένος, εσύ του μιλήσεις με ήρεμη ειρωνεία και τουπέ, θα τα σπάσει όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνήθως αργεί να τα «πάρει», αλλά όταν γίνει, τρέξε να φυλαχτείς. Αν ωστόσο θες να δεις έναν Ταύρο, να εκνευρίζεται σε δευτερόλεπτα, απλά άσ΄τον να ανακαλύψει ένα ψέμα σου. Ταύρος εν υαλοπωλείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να μιλήσει για τα πάντα. Για τα πάντα όμως. Προσαρμόζεται σε κάθε συζήτηση, αρκεί να μην υποτιμά το μυαλό του. Ένας κατά τ΄άλλα φιλικός άνθρωπος, που μπορεί να εκνευριστεί σε δευτερόλεπτα όταν μιλά για πράγματα που υποτιμούν την νοημοσύνη του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θες να εκνευρίσεις το γλυκό χαμογελαστό Καρκινάκι; Πες του κάτι αρνητικό (έστω και ευγενικά) για την μαμά του, τον μπαμπά του, τους παππούδες του ή τα αδέρφια του. Την έβαψες.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να γίνει από γλυκό και ναζιάρικο γατάκι, σε επικίνδυνο επιθετικό λιοντάρι, μέσα σε δευτερόλεπτα. Πως; Απλά περιφρόνησε τον, υποτίμησε τον ή αδιαφόρησε για αυτόν με την συμπεριφορά σου ή στις συζητήσεις σας. Εκεί να δεις νεύρα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σου φαίνεται ήρεμος και ψύχραιμος. Μπορείς να γίνει εκτός εαυτού αμέσως. Απλά πιες από το ποτήρι του ή από το καλαμάκι του! Θα ανεβάσει πίεση και… ντεσιμπέλ.

ΖΥΓΟΣ

Καλά, ε; Η πιο δύσκολη περίπτωση ανθρώπου για να εκνευρίσεις! Ας βασιστούμε λοιπόν στην ωραιοπάθεια του! Αν είναι γυναίκα χάλασε της το μαλλί ή το μακιγιάζ και αν είναι άντρας λέρωσε του τα καινούργια του φιρμάτα παπούτσια. Τον έκανες τούρμπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλά είναι πανεύκολο να εκνευρίσεις έναν Σκορπιό, αφού το παραμικρό λαθάκι σου, μπορεί να τον κάνει μέχρι και να σε μισήσει! Αν θες πάντως να το καταφέρεις σε δευτερόλεπτα, υποτίμησε τον. Τύπου «Τι να μας πεις και εσύ κακόμοιρο;» ή «Σιγά μην τα καταφέρεις εσύ…»… Και μετά, περαστικά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο τσεπάκι σου τον έχεις τον εκνευρισμό του Τοξότη! Με 2 τρόπους! Απλά μην γελάς με τα αστεία του και μετά γελά με τις σοβαρές φιλοσοφικές του δηλώσεις. Απλό και δοκιμασμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρε συχνά τον χρόνο σου, ώστε να μπορέσεις να παρουσιάσεις τον καλύτερο εαυτό σου, στο άτομο της καρδιάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περίεργο πλάσμα! Γουστάρει να τον αμφισβητούν, να προκαλεί, να σοκάρει και να του πηγαίνουν κόντρα! Το θέμα είναι ότι όλα τα παραπάνω, τον εκνευρίζουν τσακ-μπαμ!

ΙΧΘΥΣ

Θες να εκνευρίσεις αυτό το γλυκό, ευαίσθητο, κλειστό και ντροπαλό πλασματάκι; Εύκολο! Ρώτα τον τι έχει, θα σου πει «Τίποτα» και μετά μην σταματάς να τον πιέζεις να σου πει, τι σκέφτεται, τι νιώθει, τι αισθάνεται! Να δεις για πότε γίνεται πιράνχας!

Bonus: Ζώδια: Τι θα έκαναν αν ναυαγούσαν σε ένα ερημικό νησί;

Ζώδια: Τι θα έκαναν αν ναυαγούσαν σε ένα ερημικό νησί;

Η κρουαζιέρα που είχαν πάει τα 12 ζώδια είχε απροσδόκητη κατάληξη. Μετά από μια ολονύκτια μάχη με τη θάλασσα, το επόμενο πρωί τα βρίσκει ξεβρασμένα σε μια ακτή, αναφέρει το astrology.

Ο πρώτος που συνέρχεται είναι ο Κριός, ο οποίος κοιτάει γύρω του απορημένος και σοκαρισμένος. Του ξαναέρχεται στο μυαλό η προηγούμενη νύχτα και πετάγεται όρθιος. Τρέχει να δει, αν όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά, φωνάζοντας τα ονόματά τους. Ουφ! Ευτυχώς. Σώθηκαν όλοι…

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε ερημικό νησί;

-«Και τώρα τι κάνουμε;» αναρωτιέται φωναχτά.

-«Μπορεί να καταλάβει κάποιος που βρισκόμαστε;» ρωτάει ο Ιχθύς.

-«Το σίγουρο είναι ότι είμαστε σε νησί» απαντά ο Δίδυμος και συνεχίζει «Το κινητό μου τα ‘παιξε. Τα δικά σας; Λειτουργεί κανένα;»

-«Έλα πες αλήθεια, μας δουλεύεις τώρα» του λέει ο Αιγόκερως με αυστηρό ύφος

ζώδια ερημικό νησί

-«ΟΚ! Να πάμε να ρίξουμε μια ματιά μήπως υπάρχουν ντόπιοι να μας βοηθήσουν;» συνεχίζει ο Δίδυμος

-«Περίμενε βρε παιδί μου», πετάγεται η Παρθένος, «πρέπει πρώτα να οργανωθούμε»

-«Λοιπόν να μοιραστούμε σε ομάδες», λέει ο Υδροχόος

-«Και ποιος θα είναι ο αρχηγός;» ρωτά ο Λέοντας

-«Αυτό σε μάρανε εσένα; Κανένας» απαντά ο Υδροχόος ξερά. «Όλοι στην ίδια θέση βρισκόμαστε, απλά είναι καλύτερα να χωριστούμε, παρά να πάμε όλοι μαζί»

-«Λοιπόν εγώ κι ο Δίδυμος λέω να πάμε από την μια πλευρά της ακτής να δούμε τι παίζει» προτείνει ο Τοξότης. «Ο Κριός με το Ζυγό να πάνε από την άλλη και ο Αιγόκερως με τον Καρκίνο να ανέβουν το λόφο».

-«Α, εγώ δεν πάω» λέει ο Καρκίνος, «προτιμώ να πάω με τον Ταύρο μήπως βρούμε κάτι που να τρώγεται ή κάπου να μείνουμε σε περίπτωση που δεν υπάρχει κανείς άλλος πάνω στο νησί»

-«Ναι ρε παιδιά! Τι θα κάνουμε; Πώς θα επιβιώσουμε χωρίς τροφή και νερό; Εμένα ήδη γουργουρίζει η κοιλιά» μου είπε παραπονεμένα ο Ταύρος

-«Στάματα» φώναξε ο Σκορπιός που μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε βγάλει λέξη. «Αφού σωθήκαμε, θα επιβιώσουμε. Κατάλαβες; Λοιπόν πάω να ερευνήσω την περιοχή. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκάσει στα καλά καθούμενα. Να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα».

-«Ούτε εγώ πάω με τον Κριό» πετάχτηκε ο Ζυγός «θα με ταράξει. Όλο στην τσίτα είναι δεν τον βλέπετε; Να έρθω μαζί σου Υδροχόε; Ή να πάω με το Δίδυμο; Εσείς τι λέτε»

ναυάγιο ερημικό νησί ζώδια

-«Εντάξει παιδιά, θα πάω μόνος μου» λέει ο Αιγόκερως.

-«Και γω» πετάγεται ο Κριός «Δεν μπορώ να κάθομαι νταντεύω τα… ανήλικα. Οι υπόλοιποι τι θα κάνετε;»

-«Εγώ θα πάω να βρω πόσιμο νερό. Αν υπάρχει δηλαδή… Λέοντα, θα έρθεις μαζί μου; Να ψάξουμε και για ξύλα » λέει ο Υδροχόος .

-«Για να φτιάξουμε σχεδία;» ρωτά ο Καρκίνος

-«Όχι. Για το βράδυ… Να προσπαθήσουμε να ανάψουμε μια φωτιά. Θα μας χρειαστεί. Κάτσε πρώτα να δούμε τι θα ανακαλύψουμε και μετά βλέπουμε και τη σχεδία»

-«Εγώ θα ψάξω μήπως βρω τίποτα χρήσιμο για τον Ταύρο και τον Καρκίνο. Εσύ τι θα κάνεις Ιχθύ;» ρωτά η Παρθένος, βλέποντας ότι ακόμα είναι στον κόσμο του

-«Εγώ θα γράψω ένα μεγάλο “Βοήθεια” στην άμμο μήπως περάσει από πάνω κάποιο αεροπλάνο και το δει… Ή μήπως να το σχηματίσω με βοτσαλάκια; Μήπως θα ήταν πιο όμορφο με κοχύλια;»

Κι όλοι ξέσπασαν σε γέλια, εκτός από τον Σκορπιό που δεν έβρισκε τίποτα διασκεδαστικό στην όλη κατάσταση.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share