Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ποια θα είναι η καλύτερη ημέρα του 2021 για το κάθε ζώδιο!

Το 2021 υπόσχεται λάμψη

23 Ιουλίου 2021 20:45
Ποια θα είναι η καλύτερη ημέρα του 2021 για το κάθε ζώδιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με τους αστρολόγους το 2020 υπήρξε ένα αστρολογικό χάος. Τα καλά νέα είναι ότι μετά την παρέλαση των αυξανόμενων κακοτυχιών, το 2021 υπόσχεται μια λάμψη κάποιου είδους που κάθε ζώδιο μπορεί να περιμένει. Λοιπόν, ποια ημερομηνία τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να κυκλώσεις στο ημερολόγιό σου για να την δηλώσεις ως την καλύτερη ημέρα του 2021 για το ζώδιο σου; Δίκαιη ερώτηση, δεδομένου ότι όλοι περιμένουμε πραγματικά για κάτι θετικό για να ανυπομονούμε.

Λοιπόν, βγάλε το στυλό σου γιατί σου έχουμε καλά νέα. Παρακάτω, η αστρολόγος Maria Sofia Marmarides μοιράζεται μαζί σου την καλύτερη ημέρα του 2021, με βάση το ζώδιο σου.

  • Κριός: 15 Απριλίου 2021

Στις 15 Απριλίου, ο ήλιος θα υψωθεί στο ζώδιό σου και θα απομακρύνει τόσο τον Δία στον Υδροχόο όσο και τον Άρη στους Δίδυμους. Αυτό σου δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψεις μια νέα δεξιότητα, χόμπι ή συνεργασία που θα μπορούσε να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην καριέρα σου. Ο ήλιος θα είναι στο μεσοδιάστημα, εστιάζοντας στην αποστολή σου στη ζωή και θα λάβεις υποστήριξη από φίλους και συνεργάτες για να επιτύχεις τα όνειρά σου.

  • Ταύρος: 8 Μαΐου 2021

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που λατρεύει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Έτσι, όταν πρόκειται για υλικές απολαύσεις, αυτή η μέρα εντάσσεται καλά με τον κυβερνήτη πλανήτη Αφροδίτη σε συνεργασία με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία.

Θα μπορούσε να είναι μια μέρα όπου θα βρεθείς αντιμέτωπη με πολλές πλούσιες επιλογές, αλλά μετά από μια σκληρή χρονιά όπως το 2020, οποιοδήποτε πράγμα θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό πράγμα.

  • Δίδυμοι: 28 Μαΐου 2021

Όποια και αν είναι η κατάσταση του κόσμου, αυτή είναι η τέλεια μέρα για τους Δίδυμους να συνδεθούν (ακόμη και αν είναι ψηφιακά) με άλλους και να απολαύσουν τη ζωή.

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για κοινωνικοποίηση και δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που αγαπά ο Δίδυμος από το να συναντιέται με φίλους, να ανταλλάσσει αστείες ιστορίες και αθώα κουτσομπολιά. λέει ο Marmandes. Είναι μια υπέροχη μέρα για μια βραδινή έξοδο με φίλους, ένα ξεφάντωμα για ψώνια, ένα makeover, ή να απολαύσεις μια ταινία, ή οποιοδήποτε είδος πνευματικής συζήτησης.

  • Καρκίνος: 23 Ιουνίου 2021

Ο Καρκίνος λατρεύει να είναι άνετος στον προσωπικό του χώρο, αλλά μετά από τόσο πολύ καιρό στην καραντίνα που κάνει ακριβώς αυτό, προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει κάτι διαφορετικό. Αυτήν την ημέρα θα αξιοποιήσει τη δημιουργική του ενέργεια.

Είναι μια μέρα που η αφθονία θα ρέει. Αν λαχταράς μια περιπέτεια, ή ακόμη και να αρχίσεις να μελετάς κάτι που σε ενδιαφέρει, αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία για να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Kυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Ποια θα είναι η καλύτερη ημέρα του 2021 για το κάθε ζώδιο!

  • Λέων: 13 Ιουλίου 2021

Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είχε την πιο δύσκολη καραντίνα. Δεν μπορούσε να περιτριγυριστεί από τους ανθρώπους που τον λατρεύουν. Ευτυχώς, αυτή η ημέρα προσφέρει μια πραγματική ευκαιρία να λάμψει.

Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης θα συνδεθούν αυτήν την ημέρα. Η προσπάθειά σου να δημιουργήσεις κάτι μαγικό, διασκεδαστικό θα είναι το επίκεντρο, είτε πρόκειται για ερωτική σχέση είτε για κάποιο άλλο έργο. Πάρε αυτήν την ημέρα για να γιορτάσεις καθώς πρόκειται να ξεκινήσει ένας εντελώς νέος κύκλος αγάπης.

  • Παρθένος: 18 Αυγούστου 2021

Αυτή είναι μια πολύ ευοίωνη μέρα, όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ερμής είναι απασχολημένος με τη σύνδεση με πολλούς πλανήτες στον ουρανό, ως μέρος ενός μεγάλου γήινου τριγώνου.

Ενώ ο Ερμής είναι συνδεδεμένος με τον Άρη, το φεγγάρι στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στον Ταύρο δείχνουν περιοχές για βαθύτερες δεσμεύσεις και ισχυρότερα θεμέλια. Ήρθε η ώρα να νιώσεις πιο ασφαλής για τη θέση σου στον κόσμο και να λάβεις απτή υποστήριξη αν το χρειάζεσαι.

  • Ζυγός: 6 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ζυγό είναι το ζώδιο που πιθανότατα να ερωτευτεί έντονα, και αυτή η μέρα υπόσχεται να είναι πολύ τυχερή στο ρομαντικό κομμάτι.

Μπόνους: Το φεγγάρι βρίσκεται στο 13ο σεληνιακό οίκο. Oπότε χρησιμοποίησε αυτήν την ενέργεια για να φλερτάρεις, να απολαύσεις ένα υπέροχο ραντεβού.

  • Σκορπιός: 18 Νοεμβρίου 2021

Ο Σκορπιός λατρεύει το σεξ και αυτή θα είναι μια υπέροχη μέρα για να απολαύσει τον φυσικό του ερωτισμό.

Εάν έχεις σύντροφο, σχεδιάστε μια βραδιά μόνο για τους δύο σας. Εάν είσαι μόνη, βγες έξω. Η σεξουαλικότητα που θα εκπέμπεις δεν θα περάσει απαρατήρητη.

  • Τοξότης: 14 Μαΐου 2021

Αυτή είναι μια ευτυχισμένη μέρα για όλους, καθώς ο Δίας, μετακινείται στους Ιχθείς, ένα από τα ζώδια του οίκου του. Ο Τοξότης, θα αποκομίσει τα οφέλη αυτά.

Η εμπιστοσύνη και η αισιοδοξία σου θα είναι τόσο απεριόριστες όσο η ζωηρή προσωπικότητά σου. Πάρε αυτήν την ημέρα για να χαλαρώσεις, να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και να απολαύσεις ό,τι έχει να προσφέρει η ζωή.

  • Αιγόκερως: 23 Αυγούστου 2021

Η μέρα αυτή έχει να κάνει με την ανέλιξη της σταδιοδρομίας σου. Για αυτό εργαζόσουν σκληρότερα από οποιονδήποτε σε αυτή την πανδημία. Έτσι, είναι μια μέρα που θα πρέπει να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει.

Είναι μια πολύ ισχυρή μέρα για τους Αιγόκερους που αναζητούν αύξηση, προαγωγή ή άλλη αναβάθμιση στην κατάσταση της ζωής τους.

  • Υδροχόος: 29 Νοεμβρίου 2021

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για τις λαμπρές ιδέες και αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου δυνατά και περήφανα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο σε αυτήν την ημέρα για να γράψεις ή να πεις δυνατά τις ιδέες σου και να τις στείλεις στο σύμπαν.

  • Ιχθείς: 3 Ιουνίου 2021

Η αγάπη, η τύχη και ο ρομαντισμός είναι στον αέρα αυτήν την ημέρα για τους Ιχθείς. Θα είναι εξαιρετικά ευλογημένοι σε όλες τις προσπάθειες που σχετίζονται με την αγάπη. Είναι μια τέλεια μέρα για να βγεις ραντεβού και να γνωρίσεις νέο κόσμο!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share