Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι θα έκαναν αν ναυαγούσαν σε ένα ερημικό νησί;

Πώς θα αντιδρούσε το κάθε ζώδιο;

25 Ιουλίου 2021 15:02
Ζώδια: Τι θα έκαναν αν ναυαγούσαν σε ένα ερημικό νησί;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κρουαζιέρα που είχαν πάει τα 12 ζώδια είχε απροσδόκητη κατάληξη. Μετά από μια ολονύκτια μάχη με τη θάλασσα, το επόμενο πρωί τα βρίσκει ξεβρασμένα σε μια ακτή, αναφέρει το astrology.

Ο πρώτος που συνέρχεται είναι ο Κριός, ο οποίος κοιτάει γύρω του απορημένος και σοκαρισμένος. Του ξαναέρχεται στο μυαλό η προηγούμενη νύχτα και πετάγεται όρθιος. Τρέχει να δει, αν όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά, φωνάζοντας τα ονόματά τους. Ουφ! Ευτυχώς. Σώθηκαν όλοι…

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε ερημικό νησί;

-«Και τώρα τι κάνουμε;» αναρωτιέται φωναχτά.

-«Μπορεί να καταλάβει κάποιος που βρισκόμαστε;» ρωτάει ο Ιχθύς.

-«Το σίγουρο είναι ότι είμαστε σε νησί» απαντά ο Δίδυμος και συνεχίζει «Το κινητό μου τα ‘παιξε. Τα δικά σας; Λειτουργεί κανένα;»

-«Έλα πες αλήθεια, μας δουλεύεις τώρα» του λέει ο Αιγόκερως με αυστηρό ύφος

ζώδια ερημικό νησί

-«ΟΚ! Να πάμε να ρίξουμε μια ματιά μήπως υπάρχουν ντόπιοι να μας βοηθήσουν;» συνεχίζει ο Δίδυμος

-«Περίμενε βρε παιδί μου», πετάγεται η Παρθένος, «πρέπει πρώτα να οργανωθούμε»

-«Λοιπόν να μοιραστούμε σε ομάδες», λέει ο Υδροχόος

-«Και ποιος θα είναι ο αρχηγός;» ρωτά ο Λέοντας

-«Αυτό σε μάρανε εσένα; Κανένας» απαντά ο Υδροχόος ξερά. «Όλοι στην ίδια θέση βρισκόμαστε, απλά είναι καλύτερα να χωριστούμε, παρά να πάμε όλοι μαζί»

-«Λοιπόν εγώ κι ο Δίδυμος λέω να πάμε από την μια πλευρά της ακτής να δούμε τι παίζει» προτείνει ο Τοξότης. «Ο Κριός με το Ζυγό να πάνε από την άλλη και ο Αιγόκερως με τον Καρκίνο να ανέβουν το λόφο».

-«Α, εγώ δεν πάω» λέει ο Καρκίνος, «προτιμώ να πάω με τον Ταύρο μήπως βρούμε κάτι που να τρώγεται ή κάπου να μείνουμε σε περίπτωση που δεν υπάρχει κανείς άλλος πάνω στο νησί»

-«Ναι ρε παιδιά! Τι θα κάνουμε; Πώς θα επιβιώσουμε χωρίς τροφή και νερό; Εμένα ήδη γουργουρίζει η κοιλιά» μου είπε παραπονεμένα ο Ταύρος

-«Στάματα» φώναξε ο Σκορπιός που μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε βγάλει λέξη. «Αφού σωθήκαμε, θα επιβιώσουμε. Κατάλαβες; Λοιπόν πάω να ερευνήσω την περιοχή. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκάσει στα καλά καθούμενα. Να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα».

-«Ούτε εγώ πάω με τον Κριό» πετάχτηκε ο Ζυγός «θα με ταράξει. Όλο στην τσίτα είναι δεν τον βλέπετε; Να έρθω μαζί σου Υδροχόε; Ή να πάω με το Δίδυμο; Εσείς τι λέτε»

ναυάγιο ερημικό νησί ζώδια

-«Εντάξει παιδιά, θα πάω μόνος μου» λέει ο Αιγόκερως.

-«Και γω» πετάγεται ο Κριός «Δεν μπορώ να κάθομαι νταντεύω τα… ανήλικα. Οι υπόλοιποι τι θα κάνετε;»

-«Εγώ θα πάω να βρω πόσιμο νερό. Αν υπάρχει δηλαδή… Λέοντα, θα έρθεις μαζί μου; Να ψάξουμε και για ξύλα » λέει ο Υδροχόος .

-«Για να φτιάξουμε σχεδία;» ρωτά ο Καρκίνος

-«Όχι. Για το βράδυ… Να προσπαθήσουμε να ανάψουμε μια φωτιά. Θα μας χρειαστεί. Κάτσε πρώτα να δούμε τι θα ανακαλύψουμε και μετά βλέπουμε και τη σχεδία»

-«Εγώ θα ψάξω μήπως βρω τίποτα χρήσιμο για τον Ταύρο και τον Καρκίνο. Εσύ τι θα κάνεις Ιχθύ;» ρωτά η Παρθένος, βλέποντας ότι ακόμα είναι στον κόσμο του

-«Εγώ θα γράψω ένα μεγάλο “Βοήθεια” στην άμμο μήπως περάσει από πάνω κάποιο αεροπλάνο και το δει… Ή μήπως να το σχηματίσω με βοτσαλάκια; Μήπως θα ήταν πιο όμορφο με κοχύλια;»

Κι όλοι ξέσπασαν σε γέλια, εκτός από τον Σκορπιό που δεν έβρισκε τίποτα διασκεδαστικό στην όλη κατάσταση.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share