Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Λίτσα Πατέρα: «Προσοχή στα κρυφά ραντεβουδάκια»

Η πανσέληνος βγάζει πράγματα στο προσκήνιο

21 Απριλίου 2021 12:44
Λίτσα Πατέρα: «Προσοχή στα κρυφά ραντεβουδάκια»

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα στην σημερινή πρόβλεψη για τα ζώδια μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» τόνισε πως όσοι έχουν σκοπό να βγουν κρυφό ραντεβού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς θα τους... τσακώσουν.

Η Πανσέληνος βγάζει πράγματα στο προσκήνιο και αυτό θα συμβεί και αυτή τη φορά. Ωστόσο, μεγάλη προσοχή και στις επικοινωνίες μας καθώς θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα παρακάτω:

Άση Μπήλιου: «Δυναμική μέρα μεν, με μπόλικη δόση εκνευρισμού δε» - Πως επηρεάζουν τα ζώδια οι όψεις Ορανού και Κρόνου (Video)

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τετάρτης (21/04) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και μίλησε για μία δυναμική μέρα μεν, με μπόλικη δόση εκνευρισμού δε και προειδοποίησε πως επηρεάζουν τα ζώδια οι όψεις Ορανού και Κρόνου. Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Αν και η Σελήνη σήμερα βρίσκεται όλη μέρα στο σταθερό περιβάλλον του Λέοντα, εξαιτίας των πολύ δυναμικών της όψεων με τον Ουρανό και τον Κρόνο, κάνει την ημέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι, ώστε να καταφέρετε έτσι να κοιμηθείτε γαλήνια.

Από την αρχή της εβδομάδας σας έχω επισημάνει ότι πρόκειται για μια νευρική γεμάτη απρόοπτα εβδομάδα, που χρειάζεται -για να εξελίσσονται τα πράγματα θετικά- να είμαστε ψύχραιμοι, ευέλικτοι και όσο γίνεται πιο ήρεμοι.»

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share