Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Άση Μπήλιου: «Εκπλήξεις & ανατροπές θα έχει η μέρα - Ιδιαίτερη προσοχή τα ζώδια...» (Video)

Οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

13 Απριλίου 2021 11:03
Άση Μπήλιου: «Εκπλήξεις & ανατροπές θα έχει η μέρα - Ιδιαίτερη προσοχή τα ζώδια...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τρίτης (13/04) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και προειδοποίησε για εκπλήξεις και ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε για την σημερινή ημέρα.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες καθώς η Σελήνη, ήδη στο ζώδιο του Ταύρου από χθες βράδυ, συναντά τον Ουρανό.

Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, διότι θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι και πιο επινοητικοί για να μην καταλήξουμε να γκρινιάζουμε.

Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα συναντήσει τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου, υπενθυμίζοντας μας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας, κάνοντας ιδιαίτερα παραγωγική τη μέρα. Ευχάριστη;

Όχι και τόσο, αλλά τουλάχιστον στην πορεία της η εβδομάδα θα έχει κάποιες πιο θετικές όψεις και ημέρες. Ας κάνουμε λοιπόν αυτά που πρέπει σήμερα και ας προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας.»

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλη! (Video)

Ζώδια σήμερα: Πρωταπριλιά και η Άση Μπήλιου στη στήλη της στην εκπομπή του Star, «Η Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψε τις πιο θετικές ημέρες του μήνα αλλά και τις ημέρες εκείνες που πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο.

Άση Μπήλιου: Οι ευνοϊκές ημέρες του μήνα και εκείνες που απαιτούν περισσότερη προσοχή

Οι θετικές ημέρες του Απριλίου είναι: 6, 10, 14, 15, 17 και 19/4.

Οι αρνητικές ημέρες του μήνα είναι : 9, 12, 16, 23, 25 και 27/4 . «Αυτές είναι οι ημέρες που εγώ τις θεωρώ ασταθείς. Άρα δεν είναι καλές ημέρες για μία συμφωνία ή για ένα νέο ξεκίνημα», είπε η αγαπημένη αστρολόγος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share