Το ανέκδοτο της ημέρας (01/11): Ο Τοτός και το «προφανώς»

Ο Τοτός και το «προφανώς»: Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (01/11) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το προηγούμενο.
Το ανέκδοτο αναλυτικά
Σε ένα σχολείο με πλουσιόπαιδα βάζει η δασκάλα άσκηση για τη χρήση του επιρρήματος «προφανώς» στις προτάσεις.
Ξεκινάει η Ζέτα, κόρη βιομήχανου:
-Προχθές στη δεξίωση, δοκίμασα τα ορεκτικά και ήταν πολύ αλμυρά. Προφανώς το χαβιάρι δεν ήταν καλής ποιότητας.
-Μπράβο Ζέτα, λέει η δασκάλα και δίνει το λόγο στον Αρθούρο.
-Το Σάββατο κατεβήκαμε στο γκαράζ και είδα μόνο τη Bugatti και τη Bentley. Προφανώς ο μπαμπάς είχε πάει βόλτα με τη Rolls Royce.
Σειρά της Έλενας:
-Το καλοκαίρι πήγαμε κρουαζιέρα με τη μεγάλη μας θαλαμηγό. Προφανώς το μικρότερο σκάφος έμεινε στην ιδιωτική μαρίνα μας.
Διαβάστε επίσης
-Μπράβο Ελενίτσα, λέει η δασκάλα και αναγκαστικά δίνει το λόγο και στον Τοτό:
-Το καλοκαίρι που ήμουν στο χωριό, είδα τη γιαγιά να αρπάζει τη Financial Times του μπαμπά από το τραπέζι και να τρέχει προς το βουνό. Προφανώς την είχε πιάσει κόψιμο.






0 ΣΧΟΛΙΑ