ΑΡΧΙΚΗ LIFE FUNNY-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο Τοτός και ο λαβύρινθος: Το ανέκδοτο της ημέρας (18/3)

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay

Τρελό γέλιο!

Ο Τοτός και ο λαβύρινθος: Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (18/3) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το ανέκδοτο:

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay

–Λοιπόν Τοτό, σε τι καταλήγει ο ακουστικός πόρος;

–Στο τύμπανο κυρία.

–Και μετά το τύμπανο τι υπάρχει;

–Το μέσον κυρία.

–Και μετά το μέσον;

–Ο λαβύρινθος κυρία.

–Ωραία και τι υπάρχει μέσα στο λαβύρινθο;

–Ο Μινώταυρος κυρία.

Bonus ανέκδοτο

Σε ένα σχολείο με πλουσιόπαιδα βάζει η δασκάλα άσκηση για τη χρήση του επιρρήματος «προφανώς» στις προτάσεις.

Ξεκινάει η Ζέτα, κόρη βιομήχανου:

-Προχθές στη δεξίωση, δοκίμασα τα ορεκτικά και ήταν πολύ αλμυρά. Προφανώς το χαβιάρι δεν ήταν καλής ποιότητας.

-Μπράβο Ζέτα, λέει η δασκάλα και δίνει το λόγο στον Αρθούρο.

-Το Σάββατο κατεβήκαμε στο γκαράζ και είδα μόνο τη Bugatti και τη Bentley. Προφανώς ο μπαμπάς είχε πάει βόλτα με τη Rolls Royce.

Σειρά της Έλενας:

-Το καλοκαίρι πήγαμε κρουαζιέρα με τη μεγάλη μας θαλαμηγό. Προφανώς το μικρότερο σκάφος έμεινε στην ιδιωτική μαρίνα μας.

-Μπράβο Ελενίτσα, λέει η δασκάλα και αναγκαστικά δίνει το λόγο και στον Τοτό:

-Το καλοκαίρι που ήμουν στο χωριό, είδα τη γιαγιά να αρπάζει τη Financial Times του μπαμπά από το τραπέζι και να τρέχει προς το βουνό. Προφανώς την είχε πιάσει κόψιμο.