Ο Τοτός προσεύχεται φωνάζοντας… Το ανέκδοτο της ημέρας (5/6)

Ο Τοτός προσεύχεται φωνάζοντας… Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (5/6) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως και το χθεσινό.
Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:
– Θεέ μου, κάνε ο παππούς μου να μου φέρει ποδήλατο για τα Χριστούγεννα.
Και ο πατέρας του που τον ακούει του λέει :
– Γιατί φωνάζεις Τοτέ; Ο Θεός δεν είναι κουφός.
– Ναι πατέρα, όμως ο παππούς είναι!
Bonus ανέκδοτο: Ο Τοτός δεν μπορεί να βρει κοπέλα γιατί…
Ο Τοτός λόγω της αθυροστομίας του δεν μπορεί να βρει κοπέλα. Πάει λοιπόν στον καλύτερο φίλο του και του λέει: «Ρε φίλε, τι να κάνω για να μη φεύγουν οι κοπέλες που βγαίνω;».
«Γιατί τι τους κάνεις;» «Να, βρίζω συχνά…και δεν είμαι ρομαντικός… λένε».
«Εμ, γι` αυτό σε φτύνουν!!! Άκου τι θα κάνεις: Την επόμενη θα την πας στην ακρογιαλιά το βράδυ και θα μιλάς για το φεγγάρι και για τα αστέρια…και τέτοια… Έτσι γίνεται το φλέρτ…».
Το επόμενο βράδυ βγαίνει ο Τοτός με μια κοπέλα και της λέει: «Tι όμορφο που είναι το φεγγάρι απόψε…».
«Ναι Τοτέ… είναι υπέροχο» «Κοίτα και τ’ αστέρια, πολλά αστέρια… 1, 2, 3, 4 κοίτα… της πουτ**ς γίνεται…».




0 ΣΧΟΛΙΑ