ΑΡΧΙΚΗ LIFE FUNNY-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πεινασμένοι κάνουν ουρές έξω από το κεμπαπτζίδικο για ντονέρ με μόλις 0,01 ευρώ (video)

Πεινασμένοι κάνουν ουρές έξω από το κεμπαπτζίδικο για ντονέρ με μόλις 0,01 ευρώ (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν έξω από ένα κεμπαπτζίδικο σε γερμανική πόλη για να αγοράσει ένα ντόνερ με μόλις 0,01 ευρώ.

Στις 12 μ.μ., δύο ώρες πριν από το επίσημο άνοιγμα του καταστήματος, οι άνθρωποι είχαν ήδη στηθεί έξω από το «Made in Bärlin» στην γερμανική πόλη Όσναμπρουκ. Η διαφήμιση έλεγε πως θα πωλούσε ντονέρ την Τρίτη μόνο για ένα λεπτό και όλα τα κέρδη θα γίνονταν δωρεά σε τοπικό παιδικό νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δρυμωνάκο! Η ιστορία που θέλει να εξαφανίσει!

Όταν τελικά το εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του στις 2 μ.μ., υπήρχαν περίπου 150 άτομα – οι περισσότεροι μαθητές – έξω από το μαγαζί. Προτού όμως προλάβει να υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες του, έπρεπε να μπει στο εστιατόριο ένα νεαρό κορίτσι με μώλωπες που είχε υποστεί από τα σπρωξίματα.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmadeinbaerlinosnabrueck%2Fposts%2F496895497370754&width=500″ width=”500″ height=”494″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true”></iframe>

Μισή ώρα αργότερα, οι ιδιοκτήτες άλλαξαν στρατηγική και αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αφήνουν περίπου δέκα άτομα κάθε φορά.

Εκείνη τη στιγμή κατέφθασε και η αστυνομία για να προσπαθήσει να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση, ωστόσο δεν προχώρησαν σε συλλήψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Άση Μπήλιου!

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmadeinbaerlinosnabrueck%2Fvideos%2F497140947346209%2F&show_text=0&width=267″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

 

Πηγή: iefimerida.gr 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου