ΑΡΧΙΚΗ LIFE FUNNY-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αυτή η νύφη διέκοψε το γάμο της επειδή ήθελε να πάρει μέρος σε…πορεία διαμαρτυρίας! (photo)

Αυτή η νύφη διέκοψε το γάμο της επειδή ήθελε να πάρει μέρος σε…πορεία διαμαρτυρίας! (photo)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ηταν η μεγάλη ημέρα για εκείνη, αλλά στο μυαλό της, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τον γάμο της. Οπως η παραμονή της Μ. Βρετανίας στην ΕΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποκάλυψη για του “Δυο Ξένους” από την Εβελίνα Παπούλια που δεν είχαμε ξανακούσει: Τι της έλεγε η Ντίνα Κώνστα στα γυρίσματα;

Μία νύφη διέκοψε τη γαμήλια τελετή, για να πάρει μέρος σε διαμαρτυρία κατά του Brexit, στο Λιντς. Η γυναίκα, που δεν κατονομάστηκε από τα βρετανικά ΜΜΕ, διασκέδασε τους καλεσμένους της, όταν ζήτησε ένα πλακάτ από τους συγκεντρωμένους και άρχισε να το κουνά, έξω από το δημαρχείο στο οποίο θα παντρευόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλέον τα κορίτσια δεν θέλουν μπουκέτα από λουλούδια, αλλά από ντόνατς! (photo)

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, η νύφη κρατά το πλακάτ που γράφει «Σταματήστε το Brexit» και γύρω της ποζάρουν χαμογελαστοί φίλοι και συγγενείς, στα σκαλιά του δημαρχείου.

Πηγή:  iefimerida.gr

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου