Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κίνηση ματ από την Aegean: «Διαλύει» όλες τις αεροπορικές με αυτή την απόφαση

Σπουδαία επιλογή από την εταιρεία

26 Δεκεμβρίου 2021 14:38
Κίνηση ματ από την Aegean: «Διαλύει» όλες τις αεροπορικές με αυτή την απόφαση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια εξαιρετική κίνηση αποφάσισε να προχωρήσει η Aegean, επιβραβεύοντας ουσιαστικά τους επιβάτες, που την προτιμούν, και διατηρώντας την εμπιστοσύνη τους έναντι των άλλων αεροπορικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα, ένα πρωτοποριακό αποκλειστικών προνομίων προσφέρει εδώ και χρόνια η Aegean εξασφαλίζοντας μοναδικές εμπειρίες στους χιλιάδες φίλους της. Έτσι, μέσα από τις κάρτες Αegean Bonus Visa, την Αegean Bonus Visa Debit, την Aegean Bonus Visa και την Aegean Bonus Visa Premium απότοκο της συνεργασίας της AEGEAN και της Alpha Bank, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν προορισμούς και μοναδικά ταξίδια.

Όπως αναφέρει, μετά την ανακοίνωση για τους εργαζομένους της, η Aegean «το διαβατήριο για αποκλειστικά προνόμια και απόκτηση μιλίων αναβάθμισης και εξαργύρωσης εύκολα και γρήγορα, βρίσκεται σε όποια κάρτα Aegean Bonus Visa και αν επιλέξει ο καθένας» καθώς με τις κάρτες Aegean Bonus Visa διασφαλίζονται όλα τα προνόμια του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus της Alpha Bank συν του Miles+Bonus, του Προγράμματος Επιβράβευσης της AEGEAN και της Olympic Air.

Παράλληλα με αυτά οι κάτοχοι των καρτών έχουν και την αποκλειστική δυνατότητα να μετατρέπουν τους Bonus πόντους τους εύκολα, σε μίλια εξαργύρωσης!

Aegean νέα κάρτα

Τα πλεονεκτήματα του προγράμματος

Τα πλεονεκτήματα όμως στο πρόγραμμα πιστότητας της Aegean επεκτείνονται και σε μια σειρά από άλλες παροχές που κάνουν πιο άνετο και ταυτόχρονα συναρπαστικό το ταξίδι. Πιο συγκεκριμένα, κλείνοντας τα εισιτήρια μας με μια από τις κάρτες Aegean Bonus Visa απολαμβάνουμε ταξιδιωτικά και τραπεζικά προνόμια:

Με την Αegean Bonus Visa Debit κερδίζει κάποιος δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση σε κάθε ταξίδι για το οποίο η αγορά εισιτηρίων έχει πραγματοποιηθεί με τη συγκεκριμένη κάρτα και δωρεάν ενημέρωση για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με την κάρτα με την υπηρεσία Alpha Alerts.

Η Αegean Bonus Visa, προσφέρει όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa Debit και επιπλέον, κουπόνια δωρεάν αποσκευής (έως 23kg), δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Fast Track και εκπτωτικό κουπόνι για μία πτήση, ενώ προβλέπει διευκολύνσεις όπως: δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Alpha Alerts καθώς και τη δυνατότητα άτοκων δόσεων για συναλλαγές εντός AEGEAN ή στο εξωτερικό.

Ενώ για premium προνόμια η Aegean Bonus Visa Premium προσφέρει στους κατόχους της ένα αποκλειστικό πακέτο με όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa και επιπλέον: δωρεάν εισιτήριο συνοδού για πτήσεις εσωτερικού και διεθνείς, κουπόνια δωρεάν επιλογής Upfront θέσης, εκπτωτικό κουπόνι για μία πτήση, την υπηρεσία VISA Luxury Hotel και τη δυνατότητα εκμετάλλευσης προσφορών, μέσω των διεθνών συνεργατών της VISA.

Να σημειωθεί ότι οι κάρτες Aegean Bonus Visa: διατίθενται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/cards (πιστωτικές) ή μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web (χρεωστική κάρτα).

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share