Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση της Aegean για τους εργαζόμενους: «Έσκασαν» τα νέα πριν από τα Χριστούγεννα

Τρέξτε να προλάβετε!

22 Δεκεμβρίου 2021 17:22
Έκτακτη ανακοίνωση της Aegean για τους εργαζόμενους: «Έσκασαν» τα νέα πριν από τα Χριστούγεννα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα ανακοίνωση ήρθε από την πλευρά της Aegean, η οποία αναζητά νέους εργαζόμενους, αναφέροντας τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, παρά τα γνωστά της προβλήματα.

Όπως μπορείτε να δείτε στην ακόλουθη λίστα, η εταιρεία αναζητά άτομα σε πέντε ειδικότητες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν όλες τις σχετικές πληροφορίες ΕΔΩ.

Aegean θέσεις εργασίας

Η ανακοίνωση που έκανε τους ταξιδιώτες... να τρέχουν

Στο διπλασιασμό της αξίας του Freedom Pass, της δωροκάρτας για εισιτήρια, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις, η χορήγηση της οποίας ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση και αφορά τους εμβολιασμένους έστω και με την πρώτη δόση νέους από 18 έως 25 ετών, προχωρεί η AEGEAN.

Όπως ανακοίνωσε η AEGEAN, για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιαστεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η AEGEAN θα προσθέτει ακόμα ένα ευρώ για κάθε ένα ευρώ που θα χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου διπλασιάζοντας την αξία του. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022.

Έκτακτη βόμβα της Aegean: Μόλις το ανακοίνωσε και όλοι οι πελάτες τρέχουν

«Με αυτό τον τρόπο, η AEGEAN ενισχύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Freedom Pass, στηρίζοντας τους νέους για να σχεδιάσουν με ευκολία και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του site της AEGEAN ή και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ οι λεπτομέρειες για το μηχανισμό υλοποίησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.aegeanair.com, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την πολιτεία.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share