Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτη προσφορά από την Ryanair: Ταξιδέψτε στο Λονδίνο μόνο με 14 ευρώ!

Δείτε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά

4 Ιουνίου 2021 08:59
Απίστευτη προσφορά από την Ryanair: Ταξιδέψτε στο Λονδίνο μόνο με 14 ευρώ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο η ταξιδιωτική ομάδα του travelstyle.gr σας βρήκε εισιτήρια για το Λονδίνο μόνο με 14 ευρώ! Μιλάμε για ταξίδι που μπορείτε να κάνετε τώρα ακόμη και αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν νομίζουμε να υπάρξει φθηνότερο εισιτήριο!

Κάντε κράτηση τώρα κιόλας με τη Ryanair που προσφέρει διήμερες αποδράσεις στην Ευρώπη μόνο από €14, για ταξίδι στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο! Συνεχίζοντας τις σχεδόν καθημερινές της προσφορές η Ryanair “χαρίζει” διήμερα σε υπέροχες ευρωπαϊκές πόλεις με τιμές που δεν… υπάρχουν!

Η εταιρεία προσφέρει αεροπορικά σε τέτοιες τιμές και για άλλους προορισμούς όπως Κρακοβία, Ρώμη (που το αεροδρόμιό της πήρε το πρώτο 5άστερο αντι-Covid βραβείο) και αλλού για να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο στον προορισμό της επιλογής σας.

Τρομερή προσφορά Ryanair

Εδώ εμείς βρήκαμε μια σούπερ προσφορά για Λονδίνο στα €14 για απλή μετάβαση, Αθήνα – Λονδίνο. Ωστόσο συνδυαστικά με την επιστροφή πάλι παραμένει η τιμή πολύ χαμηλή καθώς φτάνει μόλις τα €29! Κάναμε ενδεικτικά μια αναζήτηση και μάλιστα για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η προσφορά της Ryanair ισχύει για ταξίδια που θα κάνετε κράτηση έως τις 09/06/21 για να ταξιδέψετε μέσα στον Ιούνιο μεταξύ 01/06/21 – 30/06/21.

Εμείς κάναμε την αναζήτηση μας μέσω skyscanner. Δείτε:

Τρομερή προσφορά Ryanair: Στο Λονδίνο με 14 ευρώ!

Τρομερή προσφορά Ryanair: Στο Λονδίνο με 14 ευρώ!

Αν λοιπόν αποφασίσετε ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο εδώ σας έχουμε και 3 προτάσεις διαμονής στη βρετανική πρωτεύουσα!

Ο Τάσος Δούσης προτείνει 3 κεντρικά ξενοδοχεία 4* στο Λονδίνο με κάτω από 85 ευρώ την μέρα

Το Λονδίνο είναι όμορφο όλες τις εποχές του χρόνου αλλά για όσους αποφασίσουν με την ευκαιρία της προσφοράς να επισκεφτούν το Λονδίνο ο Τάσος Δούσης έχει 3 καταπληκτικές προτάσεις. Τρία ξενοδοχεία με καλές κριτικές, στο κέντρο του Λονδίνου και με κάτω από 85 ευρώ την ημέρα. Τι άλλο να ζητήσεις; Πάμε να τα δούμε…

Merit Kensington Hotel

Το Merit Kensington Hotel βρίσκεται σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Earl’s Court του υπόγειου σιδηρόδρομου, στο Royal Borough of Kensington and Chelsea, όπου στεγάζονται το παλάτι Kensington και το Royal Albert Hall. Είναι από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία με ωραία τοποθεσία.

Τα δωμάτια σε αυτό το boutique ξενοδοχείο είναι μοναδικά σχεδιασμένα και διαθέτουν παροχές για τσάι και καφέ, ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ, στεγνωτήρα μαλλιών και θυρίδα ασφαλείας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πάρκα και διάσημα καταστήματα, όπως το Harrods, και απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από διάφορα μουσεία, όπως το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Victoria and Albert. Το αεροδρόμιο Heathrow είναι προσβάσιμο σε 20 λεπτά χωρίς αλλαγές, μέσω της γραμμής Piccadilly.

Merit Kensington Hotel κρεβάτι

Merit Kensington Hotel μπάνιο

Merit Kensington Hotel παροχές

Merit Kensington Hotel δωμάτιο

Mornington Hotel London Victoria

Το Mornington Hotel London Victoria βρίσκεται στο Λονδίνο, 1,3χλμ. από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και παρέχει δωρεάν Wi-Fi. Ανοιχτό από το 1900, το κατάλυμα απέχει 1,5χλμ. από το Westminster Abbey, το πάρκο St James’s και τα κτίρια του Κοινοβουλίου. Τα τοπικά σημεία ενδιαφέροντος, όπως το Big Ben και το Harrods, είναι προσβάσιμα σε 19 λεπτά με τα πόδια και 1,9 χλμ. αντίστοιχα.

Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης.Το Banqueting House απέχει 1,9χλμ. από το Mornington Hotel London Victoria, ενώ το Battersea είναι 2χλμ. Μακριά. Το αεροδρόμιο City του Λονδίνου απέχει 13χλμ. από το κατάλυμα.

Mornington Hotel London Victoria κρεβάτια

Mornington Hotel London Victoria παροχές

Mornington Hotel London Victoria μπάνιο

Sonder - Chelsea Green

Το ξενοδοχείο Sonder – Chelsea Green απέχει 500μ. από το σταθμό South Kensington London του υπόγειου σιδηρόδρομου. Στο κατάλυμα παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Είναι από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία στο Λονδίνο σε ήσυχη τοποθεσία. Σε έναν ήσυχο δρόμο στη Chelsea, το Sonder – Chelsea Green απέχει 500μ. από τα καταστήματα στο King’s Road.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας απέχει 10 λεπτά με τα πόδια. Το Βικτοριανό κτίριο συνδυάζει τον παραδοσιακό αγγλικό χαρακτήρα με το μοντέρνο στιλ. Όλα τα δωμάτια στο Chelsea διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν προϊόντα περιποίησης φιλικά προς το περιβάλλον. Το αίθριο του ξενοδοχείου προσφέρει έναν χαλαρό κοινωνικό χώρο.

Sonder – Chelsea Green ξενοδοχείο

Sonder – Chelsea Green δωμάτιο

Sonder – Chelsea Green σαλόνι

Sonder – Chelsea Green μπάνιο

Πηγή: Travelstyle.gr

Το ελληνικό νησί που «μάγεψε» μέχρι και το CNN - Ο θρυλικός του φάρος και μια ιστορία που λίγοι ξέρουν

Η χώρα μας δε σταματά να δέχεται εγκώμια για τα νησιά της, με ένα εξ αυτών να έχει «μαγέψει» μέχρι και το CNN, διαθέτοντας ουκ ολίγα να μας διηγηθεί. Το κανάλι, συγκεκριμένα, πραγματοποιεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Μύκονο με απεσταλμένο δημοσιογράφο να κάνει ρεπορτάζ για τις ομορφιές του νησιού «της νυχτερινής ζωής και των πάρτι» αλλά και για την ασφάλεια των τουριστών λόγω των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού.

Στα αποσπάσματα του αφιερώματος που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, με πανέμορφες εικόνες από το νησί, ο παρουσιαστής αναφέρει ότι «η Ελλάδα εργάζεται εντατικά για να εμβολιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, προτού η θερινή τουριστική σεζόν ξεκινήσει για τα καλά. Ο στόχος είναι να υπάρχουν covid-free νησιά, σε μια προσπάθεια να αισθανθούν οι επισκέπτες πιο ασφαλείς και βέβαιοι όταν κάνουν κρατήσεις για αυτά τα ταξίδια».

«Το νησί της νυχτερινής ζωής και των πάρτι δεν έχει καλά καλά ξυπνήσει, δύο εβδομάδες έπειτα από το επίσημο άνοιγμα του τουρισμού», σημειώνει ο απεσταλμένος του CNN, καταγράφοντας την προετοιμασία για την υποδοχή των επισκεπτών. Ο δημοσιογράφος συνομιλεί με παράγοντες του τουρισμού με ιδιοκτήτη ξενοδοχείου μάλιστα να αναφέρει ότι οι πελάτες καταφθάνουν με δύο ερωτήματα, αν είναι όλοι εμβολιασμένοι και αν μπορούν να διασκεδάσουν στο νησί όπως έκαναν παλιά.

Μπορεί η Μύκονος προς το παρόν να διασκεδάζει σιωπηλή, αφού τα ξέφρενα πάρτι παραμένουν ανάμνηση, ωστόσο ο απεσταλμένος του CNN αναφέρει πως οι γαλαζοπράσινες παραλίες αποτελούν ευκαιρία για όσους το επιθυμούν να μπορούν να απομονωθούν στην γαλήνη τους.

«Υπάρχει μεγάλη συζήτηση στο νησί για το πώς θα διατηρηθεί η ζωντάνια του μέχρι να επιτραπεί ξανά η δυνατή μουσική. Όμως, για τους πιο ώριμους ταξιδιώτες, αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μια ανακούφιση», επισημαίνει ο δημοσιογράφος.

Στο αφιέρωμα αναφέρεται ακόμα ότι με τους επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες να είναι οι πιο «δυνατοί» καταναλωτές στην Ελλάδα η Αθήνα ποντάρει σε ένα μεγάλο κύμα Αμερικανών τουριστών και οι αμερικανικές αεροπορικές αυξάνουν φέτος τις πτήσεις για την Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, τη Φιλαδέλφεια, την Ουάσινγκτον.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share