Έρωτας με την πρώτη μπουκιά: Μπισκοτογλυκό ψυγείου με σοκολάτα και ένα φρούτο σκέτη απόλαυση

«Θα πάθετε πλάκα»
Ένα σούπερ μαμαδίστικο και εύκολο γλυκό ψυγείου που θα λατρέψουν τα παιδιά. Γίνεται με άνθος αραβοσίτου με γεύση σοκολάτας, ζελέ μπανάνα, μπισκότα και μπανάνες.
Με την ευκαιρία δείτε: «Ταξίδι» γεύσεων: Εύκολο γλυκό ψυγείου με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα
Υλικά
- 2 φάκελοι άνθος αραβοσίτου σοκολάτα
- γάλα (όσο αναγράφεται στη συσκευασία του άνθους αραβοσίτου) + 4 κουτ. σούπας, για το ράντισμα των μπισκότων
- ζάχαρη (όση αναγράφεται στη συσκευασία του άνθους αραβοσίτου)
- 1 κουτί ζελέ μπανάνα σε οικογενειακό μέγεθος
- 1 1/2 πακέτο σοκολατένια, μαλακά, στρογγυλά μπισκότα (τύπου Soft Kings)
- 2 μπανάνες
Εκτέλεση
- Για να φτιάξουμε κρέμα μπανάνα-σοκολάτα, ξεκινάμε να φτιάχνουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
- Έπειτα, αφήνουμε την κρέμα να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
- Στη συνέχεια, φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
- Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο να πήξει ελαφρώς.
- Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα γυάλινο σκεύος.
- Ραντίζουμε τα μπισκότα με τις 4 κουταλιές γάλα.
- Απλώνουμε από πάνω την κρέμα.
- Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσει καλά η κρέμα.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες.
- Τις στρώνουμε πάνω στην κρέμα.
- Απλώνουμε από πάνω το ελαφρώς πηγμένο ζελέ.
- Βάζουμε τη κρέμα μπανάνα-σοκολάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί εντελώς το ζελέ.
Έτοιμο για τη πιο γλυκιά δροσερή απόλυση!!