Πουτίγκα ψυγείου ανάλαφρης κρέμας Nutella με 3 υλικά μόνο!

Μια απλή, πανεύκολη συνταγή με λίγα υλικά!
Μια απλή, πανεύκολη συνταγή με λίγα υλικά, για μια υπέροχη βελούδινη Ιταλική “budino”. Πουτίγκα με Nutella.
Μια συνταγή που σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας για να απολαύσετε αυτή την ανάλαφρη, δροσερή κρέμα με πλούσια μεταξένια γεύση με την οικογένεια και τους καλεσμένους σας.
Υλικά συνταγής
800 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
500 γρ. (1 βάζο) Nutella
2½ κ.γ. ζελατίνη σε σκόνη
1 κ.σ. ζεστό νερό
Για γαρνίρισμα:
σαντιγί, σκόνη κακάο, ξηροί καρποί (προαιρετικά)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαφανίστηκε ο ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος!
Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, τη κρέμα γάλακτος με τη Nutella και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η Nutella και έχετε μια λεία σοκολατένια κρέμα.
Σε μεταλικό μπολ βάζετε τη 1 κ.σ. ζεστό νερό και τη ζελατίνη και το τοποθετείτε σε μπεν μαρί. Το ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να λιώσει τελείως η ζελατίνη. Ρίχνετε τη λιωμένη ζελατίνη στο μείγμα Νουτέλας / κρέμας γάλακτος και ανακατεύετε συνεχώς να ενσωματωθεί.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έχει πεθάνει από το 2013 και το γνώριζαν ελάχιστοι!
Παίρνετε 6 ποτήρια (χωρητικότητας 3/4 φλ. τσαγιού περίπου])και τα γεμίζετε ισομερώς με τη κρέμα. Τοποθετείτε τη κρέμα στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά. Σερβίρετε γαρνίροντας προαιρετικά, με σαντιγί, σκόνη κακάο, ξηρούς καρπούς.