Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Τρία φυτά που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο σπίτι σου - Προσφέρουν πλούτο και ευημερία

Ήρθε η στιγμή των ανθοπωλείων

9 Μαΐου 2024 11:30
Τρία φυτά που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο σπίτι σου - Προσφέρουν πλούτο και ευημερία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν υπάρχει καλύτερη διακόσμηση από εκείνη που συμπεριλαμβάνει ζωντανούς οργανισμούς όπως είναι τα φυτά. Ειδικότερα τώρα που είναι άνοιξη αναζητάμε εκείνο που ταιριάζει με το χώρο του σπιτιού μας αλλά και αυτό που θα φέρει θετική αύρα. Επιλέξαμε για εσένα τα τρία φυτά που θα φέρουν τύχη στο νοικοκυριό σου!

Διαβάστε επίσης: «Πάπαλα» οι απρόσκλητοι επισκέπτες: 3 φυσικοί τρόποι για να εξαφανίσετε κατσαρίδες και μυρμήγκια

Bonsai

Μια γλάστρα bonsai στο σπίτι είναι σύμβολο καλής τύχης και οικονομικής ευημερίας. Συνηθίζεται να την εντάσσουν σε χώρους γραφείου ή ακόμα και σε κάποιες γωνιές της κατοικίας σας που θέλετε απλά να ανανεώσετε και να εισάγετε χρώμα.

Φυτά που φέρνουν ευημερία

Πορτοκαλιά

Τα εσπεριδοειδή είναι πάντα μια καλή επιλογή, σύμφωνα με το Feng Shui, και όταν πρόκειται για πλούτο και αφθονία, μια πορτοκαλιά είναι ιδανική! Μη διστάσετε να την εντάξετε στην κουζίνα σας!

Φυτά που φέρνουν ευημερία

Κρασούλα

Τα φυτά με στρογγυλά φύλλα φέρνουν τύχη και θετική ενέργεια σε έναν χώρο. Αποτελεί δημοφιλές δώρο για μια νέα επιχείρηση, καθώς συμβολίζει την επιτυχία και τον πλούτο. Καλό είναι να τοποθετείται στην είσοδο, είτε τους γραφείου σας είτε του σπιτιού σας.

Φυτά που φέρνουν ευημερία

Tip: Ακατάλληλα φυτά για ένα δωμάτιο είναι όσα δεν είναι ζωντανά! Προσπαθήστε να αποφύγετε τα fake plants, καθώς και τα αποξηραμένα λουλούδια, καθώς συμβολίζουν κάτι νεκρό και δεν μπορούν να προσελκύσουν την θετική ενέργεια.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share