Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Κολπατζής» ο Σπύρος Σούλης: Αυτός είναι λόγος που πρέπει να ρίχνετε μαγειρική σόδα σε όλο τον καναπέ!

Μίλησε ο ειδικός!

18 Απριλίου 2024 10:15
«Κολπατζής» ο Σπύρος Σούλης: Αυτός είναι λόγος που πρέπει να ρίχνετε μαγειρική σόδα σε όλο τον καναπέ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι γνωρίζουμε ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να κάνει θαύματα στην καθαριότητα πολλών σημείων του σπιτιού. Εκτός όμως από την καθαριότητα, η μαγειρική σόδα κάνει εξαιρετική δουλειά και στην καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών μέσα στο σπίτι.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το Νο1 φυσικό καθαριστικό!

Δείτε επίσης και άλλες φοβερές χρήσεις της μαγειρικής σόδας.

Πολλοί αναρωτιέστε συχνά για το πώς απομακρύνονται οι δυσάρεστες οσμές από τους καναπέδες. Κάποια σπίτια μάλιστα μυρίζουν άσχημα εξαιτίας των καναπέδων τους.μαγειρική σόδα.

Η μαγειρική σόδα κάνει "θαύματα".

Για να διώξετε οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή από τον υφασμάτινο καναπέ σας που έχει προέλθει είτε από παλαιότητα, είτε επειδή έχουν πέσει φαγητά και ποτά πάνω σε αυτόν, θα χρειαστείτε μόνο μαγειρική σόδα.

Ας δούμε τι συμβουλές του Σπύρου Σούλη:

Αυτός είναι λόγος που πρέπει να ρίχνετε μαγειρική σόδα σε όλο τον καναπέ!
Unsplash

Αφού καθαρίσετε το έπιπλό σας από τους λεκέδες, ακολουθήστε το εξής τρικ για να διώξετε και τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Βήμα 1ο: Ρίξτε μαγειρική σόδα πάνω στον καναπέ και αφήστε την να μείνει πάνω στην επιφάνεια για αρκετές ώρες. Μην τσιγκουνευτείτε την ποσότητα μαγειρικής σόδας που θα ρίξετε.

Ρίξτε αρκετή σόδα στον καναπέ σας.

Βήμα 2ο: Στη συνέχεια, και εφόσον περάσουν 5-6 ώρες χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα για να μαζέψετε τη μαγειρική σόδα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Έξτρα tip

Διώξτε τις δυσάρεστες οσμές από την ντουλάπα σας ακολουθώντας ένα παρόμοιο τρικ. Βάλτε στο πίσω μέρος της ντουλάπας ένα ανοιχτό κουτί με μαγειρική σόδα και αφήστε το εκεί για μερικές μέρες. Οι δυσάρεστες οσμές θα απομακρυνθούν εύκολα και γρήγορα.

Μαγειρική σόδα: Το «μαγικό» μείγμα που θα εξαφανίσει την κυτταρίτιδα από το σώμα σου

Ήξερες εσύ ότι μπορείς να εξαφανίσεις το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες, απλά και μόνο με υλικά που έχεις στο σπίτι, όπως η μαγειρική σόδα και το μέλι;

Φυσικά, όταν μιλάμε για πρόβλημα αναφερόμαστε στην κυτταρίτιδα. Επομένως, σταμάτα να σπαταλάς τον χρόνο σου σε χημικές κρέμες του εμπορίου και σε πλαστικές, γιατί σου έχουμε το "μαγικό" μείγμα για την κυτταρίτιδα!

Δεν έχει σημασία αν έχεις σώμα μοντέλου ή όχι. Η κυτταρίτιδα «χτυπάει» σε όλες την πόρτα. Είναι ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών που δεν την έχουν και ο μόνιμος εχθρός αυτών που – δυστυχώς- την έχουν εμφανίσει.

Διότι παρά το γεγονός, ότι μπορεί να έχουν προσπαθήσει να την εξαφανίσουν ακολουθώντας αυστηρά υγιεινή διατροφή, πίνοντας άφθονο νερό και κάνοντας γυμναστική, εκείνη πολλές φορές δεν λέει να φύγει από πάνω τους.

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία 80% των γυναικών αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο αισθητικό θέμα και ανάμεσα σε αυτές πολλές διάσημες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Σιένα Μίλερ.

Παρόλα αυτά, η Ναταλία Ρόμπινσον, ειδική στην περιποίηση δέρματος, προτείνει μια οικονομική και αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, η οποία δεν έχει να κάνει με αισθητικές επεμβάσεις ή θεραπείες, αλλά απαιτεί τη χρήση δύο προϊόντων από την κουζίνα σου.

Η Ρόμπινσον υποστήριξε ότι η μάσκα από μέλι και μαγειρική σόδα κάνει θαύματα!

«Το μασάζ στα πόδια με μέλι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τη λεμφική ροή. Είναι ένα φυσικό συστατικό το οποίο καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού που προκαλείται από την κυτταρίτιδα, χωρίς να επιβαρύνει το σώμα με τοξίνες. Η μαγειρική σόδα αποτελεί μια μορφή απολέπισης της επιδερμίδας, ενώ το μέλι έχει και ενυδατικές ιδιότητες».

Για να φτιάξεις τη συγκεκριμένη μάσκα στο σπίτι:

Ανακάτεψε μια κουταλιά του γλυκού μέλι και μια κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα μικρό μπολ ή στα χέρια σου.
Πρόσθεσε νερό για να αραιώσεις το μείγμα.
Κάνε ντους για να ανοίξουν οι πόροι.
Ξεκίνα το μασάζ με το μείγμα αυτό και επικεντρώσου στα πόδια, τους γλουτούς, το στομάχι.
Μείνε στα προβληματικά σημεία για τρία λεπτά κατά τη διάρκεια του μασάζ.
Απλωσε λίγη ποσότητα μελιού στα πόδια σου, στα σημεία όπου είναι εμφανής η κυτταρίτιδα και κάνε δυνατό μασάζ για περίπου επτά λεπτά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share