Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Ξεχνάς κουκούτσια ξεχνάς μαχαίρια: Έτσι παίρνεις τον χυμό από ένα λεμόνι χωρίς να το κόψεις (video)

Θα σας λύσει τα χέρια!

29 Σεπτεμβρίου 2023 11:31
Ξεχνάς κουκούτσια ξεχνάς μαχαίρια: Έτσι παίρνεις τον χυμό από ένα λεμόνι χωρίς να το κόψεις (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν νέο τρόπο χρήσης του λεμονιού «ανακάλυψε» χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μοιράστηκε το μυστικό του με εμάς.

Συγκεκριμένα, χρήστης του TikTok δίνει την ιδέα, καθώς παίρνει ένα λεμόνι, το τρυπάει με βελόνα στην κορυφή και στη συνέχεια το πατάει με δύναμη, προκειμένου να βγει ο χυμός από μέσα, χωρίς να χρειαστεί να το κόψει ή να πετάξει τα κουκούτσια.

Δείτε επίσης: Καθρέφτες χωρίς δαχτυλιές: Το έξυπνο κόλπο με 2 υλικά που έχουμε στην κουζίνα για να λαμποκοπούν

Το συγκεκριμένο κόλπο έχει γίνει viral μόλις σε λίγες μέρες, μετρώντας χιλιάδες προβολές στο TikTok. Δείτε στο βίντεο πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά το λεμόνι:

@wholeapproachnutrition Did you know this?! ????#boredathome #lemonjuice #lemonjuicechallenge #healthyfood #foodie #healthy #nutrition #nutritionist ♬ BORED IN THE HOUSE - Curtis Roach

Λεκέδες στον καναπέ: Το υλικό που έχουμε στο ντουλάπι της κουζίνας και κάνει «θαύματα» με τις στάμπες

Έχετε λεκέδες στον καναπές σας; Τότε μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί αυτό το υλικό που έχουμε στο ντουλάπι της κουζίνας κάνει «θαύματα» με τις στάμπες.

Πολλά σημεία του σπιτιού μπορούν να καθαριστούν με την αγαπημένη μαγειρική σόδα, το πιο ισχυρό καθαριστικό. Ωστόσο εκτός από το καθάρισμα, η μαγειρική σόδα είναι θαυματουργή και στην καταπολέμηση δυσάρεστων οσμών μέσα στο σπίτι. Με την ευκαιρία, δείτε tips για καλή ενέργεια στο καθιστικό!

Δεν είναι τυχαίο που η μαγειρική σόδα χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το Νο1 φυσικό καθαριστικό!

Πολλές νοικοκυρές ρωτάνε για το πώς θα απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές από τους καναπέδες. Κάποια σπίτια μυρίζουν άσχημα εξαιτίας παλιών καναπέδων που με την παλαιότητά τους δημιουργούν δυσάρεστες οσμές στον χώρο.

Λεκέδες στον καναπέ

Για να διώξετε οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή από τον υφασμάτινο καναπέ σας που έχει προέλθει είτε από παλαιότητα, είτε επειδή έχουν πέσει φαγητά και ποτά πάνω σε αυτόν, θα χρειαστείτε μόνο μαγειρική σόδα.

Αφού καθαρίσετε τον καναπέ σας για να φύγουν οι λεκέδες, ακολουθήστε το εξής τρικ για να διώξετε και τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Βήμα 1ο: Ρίξτε μαγειρική σόδα πάνω στον καναπέ και αφήστε την να μείνει πάνω στην επιφάνεια για αρκετές ώρες. Μην τσιγκουνευτείτε την ποσότητα μαγειρικής σόδας που θα ρίξετε.

Βήμα 2ο: Στη συνέχεια, και εφόσον περάσουν 5-6 ώρες χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα για να μαζέψετε τη μαγειρική σόδα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share