Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Άλατα στο τζάμι της ντουζιέρας: Το «δαιμόνιο» κόλπο για να αφαιρέσετε τους λεκέδες

Δώστε βάση!

11 Μαΐου 2023 13:04
Άλατα στο τζάμι της ντουζιέρας: Το «δαιμόνιο» κόλπο για να αφαιρέσετε τους λεκέδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τζάμια του μπάνιου γεμίζουν διαρκώς άλατα; Μην ανησυχείτε όμως καθώς υπάρχει τρόπος για να αποφύγετε το κακό αυτό στο μπάνιο με ένα εύκολο κόλπο. Με την ευκαιρία, δείτε 4 φυσικά καθαριστικά κόλπα για τα τζάμια που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Αρχικά, πρέπει να καθαρίσεις καλά τις τζαμαρίες. Χρησιμοποίησε 1/4 λευκό ξύδι σε 3/4 νερού. Έπειτα, καθάρισε με μαλακό πανί.

Άλατα στο τζάμι της ντουζιέρας: Το «δαιμόνιο» κόλπο για να αφαιρέσετε τους λεκέδες

Στο μυστικό μας τώρα! Αφού έχεις καθαρίσει καλά τις τζαμαρίες και συρόμενες πόρτες, περάστε τις με ένα μαλακό πανί ποτισμένο με λαδάκι βρεφικού μασάζ. Το λαδάκι θα κάνει τις πόρτες να παραμένουν καθαρές για περισσότερο, μιας και τα υπολείμματα σαπουνιού και το νερό θα γλιστρούν.

Ποτέ ξανά άλατα και σκουριά στον νιπτήρα: Το κόλπο του Σπύρου Σούλη για να λάμπει σα διαμάντι

Όταν πρόκειται για καθαριότητα ο Σπύρος Σούλης είναι ο ειδήμων που μπορεί να βρει τη λύση. Ο γνωστός διακοσμητής φαίνεται πως μοιράστηκε το κόλπο του για να λάμπει ο νιπτήρας σα διαμάντι και ποτέ ξανά να μη δείτε άλατα και σκουριές.

Τόσο στους νεροχύτες, στις λεκάνες αλλά και στις μπανιέρες η κατάσταση είναι εμφανής και δύσκολη στο να διορθωθεί. Ατέλειωτες ώρες ξυσίματος, μουλιάσματος με πολλά και διαφορετικά απορρυπαντικά αλλά το αποτέλεσμα ίδιο και απαράλλακτο! Η σκουριά εκεί! Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο του Σπύρου Σούλη για να πείτε αντίο σε μούχλα και υγρασία.

Ο Σπύρος Σούλης σας παρουσιάζει ένα επαναστατικό υλικό που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα κάνει τα είδη υγιεινής σας να αστράφτουν.

Η ελαφρόπετρα είναι το θαυματουργό αυτό «εργαλείο» που θα σας βοηθήσει με τις επίμονες σκουριές. Σταματήστε να την χρησιμοποιείτε μόνο στις φτέρνες σας και βρείτε νέες εφαρμογές που θα σας συναρπάσουν.

Μπορεί το υπόλοιπο σπίτι σας να είναι καθαρό και ευπαρουσίαστο τα είδη υγιεινής σας όμως είναι το μελανό σας σημείο. Στρώσεις μακιγιάζ, άλατα, προϊόντα καλλυντικών προσώπου και μαλλιών έχουν επιβαρύνει τον νεροχύτη σας. Μπορεί να έχετε δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα να μην έχει καταφέρει να απομακρύνει την αποκρουστική αυτή στρώση.

Ελαφρόπετρα διώχνει τα άλατα από τον νιπτήρα

Δεν χρειάζονται απορρυπαντικά και χημικά. Μια μόνο ελαφρόπετρα θα κάνει τη διαφορά. Οπλιστείτε με υπομονή και τρίψτε την δύσκολη αυτή στρώση από το νεροχύτη σας ή από όπου αλλού υπάρχει. Ρίξτε λίγο νερό και ξεκινήστε να τρίβετε την βρώμικη επιφάνεια. Καλό θα ήταν πριν ξεκινήσετε το τρίψιμο να κάνετε μια δοκιμή σε μια άκρη της επιφάνειας μην τυχόν γίνουν χαραγματιές στην πέτρα ή το μάρμαρο από το επίμονο τρίψιμο.

Κατά τη διάρκεια του τριψίματος η ελαφρόπετρα θα φθείρεται πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τακτικά μπορείτε να ρίχνετε νερό και να σκουπίζετε την περιοχή με ένα πανάκι.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share