Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεβαμμένα ρούχα απ' το πλυντήριο; Το κόλπο του Σπύρου Σούλη για να μην χάνουν το χρώμα τους

Μιλάει ο ειδικός!

10 Μαΐου 2023 09:59
Ξεβαμμένα ρούχα απ' το πλυντήριο; Το κόλπο του Σπύρου Σούλη για να μην χάνουν το χρώμα τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν πρόκειται για καθαριότητα και μυστικά που αφορούν το σπίτι ο Σπύρος Σούλης είναι ο ειδήμων που μπορεί να βρει τη λύση. Ο γνωστός διακοσμητής μοιράστηκε το κόλπο του για να αποτελέσουν παρελθόν τα ξεβαμμένα ρούχα απ' το πλυντήριο. Ποιο είναι το τέχνασμα για να μη χάνουν το χρώμα τους;

Εάν παρατηρείτε λεκέδες που επιμένουν, χρώματα που θαμπώνουν, λευκά που γκριζάρουν και μυρωδιές που παραμένουν, καταλαβαίνετε ότι πολλές φορές χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα από το απλό απορρυπαντικό για να εξασφαλίσετε απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή για τα ρούχα σας.

Τι μπορείτε να κάνετε; Κάτι πολύ εύκολο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενισχυτικό πλύσης. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο του Σπύρου Σούλη για να πείτε αντίο σε μούχλα και υγρασία.

Κάτι παραπάνω από απλό αφαιρετικό για τους λεκέδες, το ενισχυτικό σας έχει τη δύναμη να κάνει πολλά περισσότερα:

Ξεβαμμένα ρούχα
Ξεβαμμένα ρούχα

  • Αρχικά, το ενισχυτικό πλύσης έχει ισχυρή καθαριστική δράση, με ένζυμα που εισχωρούν στις ίνες των ρούχων και αφαιρούν αποτελεσματικά κάθε βρωμιά από τα ρούχα. Ακόμα κι αυτές που δε φαίνονται προσφέροντας υγιεινή προστασία.
  • Δεύτερον, το ενισχυτικό αφαιρεί τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία.
  • Eάν τα ρούχα σας μυρίζουν ιδρώτα ακόμα κι αν τα έχετε βγάλει μόλις από το πλυντήριο, αυτό οφείλεται στα μικρόβια που έχουν απομείνει στα υφάσματα των ρούχων σας. Με το ενισχυτικό μπορείτε να αποχωριστείτε τις μυρωδιές για τα καλά.
  • Τέλος, το ενισχυτικό οξυγονώνει τις ίνες των ρούχων φρεσκάροντας τα εις βάθος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα (από μετάξι και μαλλί ως κασμίρι), κάνοντας να μοιάζουν πραγματικά σαν καινούργια.

Extra health tip! Προστατέψτε την υγεία σας, πλένοντας τα ρούχα σας συχνά! Χρησιμοποιήστε το ενισχυτικό πλύσης σε λίγο πιο υψηλές θερμοκρασίες και μην ανησυχείτε: το σωστό ενισχυτικό μπορεί να σας προσφέρει βαθύ καθαρισμό με σεβασμό στα χρωματιστά, αλλά και τα λευκά σας. Τέλος, αυτό είναι το κόλπο για να μοσχοβολούν τα ρούχα σας χωρίς μαλακτικό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share