Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Δεν το ήξεραν ούτε οι ειδικοί: Αυτός είναι ο περίεργος λόγος που πρέπει να βάζουμε τα ρούχα στο ψυγείο!

Δεν είχαμε ιδέα!

7 Φεβρουαρίου 2023 13:03
Δεν το ήξεραν ούτε οι ειδικοί: Αυτός είναι ο περίεργος λόγος που πρέπει να βάζουμε τα ρούχα στο ψυγείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ίσως να μην το έχετε ακούσει ποτέ ξανά στο παρελθόν αλλά ούτε και οι ειδικοί. Υπάρχουν κάποια ρούχα που είναι καλό να μπαίνουν στο ψυγείο. Ποιος είναι ο περίεργος λόγος;

Παράλληλα, αν είστε εθισμένοι με την καθαριότητα, δείτε πώς μπορείτε να κάνετε απολύμανση στο πλυντήριο σας μέσα σε 10 λεπτά!

Ανανεώστε τα δερμάτινά σας: Αν έχετε κάποιο δερμάτινο τζάκετ, φούστα ή παντελόνι που χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα δεν έχετε παρά να το βάλετε μέσα σε μια πλαστική σακούλα και να το αφήσετε στην κατάψυξη για μια νύχτα. Με αυτόν τον τρόπο θα σκοτώσετε τα βακτήρια και την άσχημη μυρωδιά.

Κάντε τα κολάν σας να ζήσουν περισσότερο: Για να μην ξεχειλώνουν εύκολα τα κολάν σας μπορείτε να τα βάζετε που και που στην κατάψυξη. Μέσα σε αυτήν σκληραίνουν και διαρκούν περισσότερο. Απλά ρίξτε τους νερό, στραγγίστε τα και βάλτε τα σε μια πλαστική σακούλα μέσα στην κατάψυξη για μια νύχτα.

Διατηρήστε τα κασμιρένια ρούχα σας ανέπαφα: Βάλτε το κασμιρένιο σας πουλόβερ στην κατάψυξη μέσα σε μια πλαστική σακούλα με ζίπερ για 1-2 ώρες. Αυτό θα το βοηθήσει να μην «μαδάει» μετά.

ρούχα στο ψυγείο

Αραιώστε το πλύσιμο των τζιν σας: Για να καθαρίσει το τζιν σας από βακτήρια, μικρόβια και μυρωδιές απλά αφήστε το για μια νύχτα μέσα σε μια πλαστική σακούλα στην κατάψυξη.

Ανοίξτε τα καινούργια σας παπούτσια: Δεν χρειάζεται να δώσετε χρήματα στον τσαγκάρη για να σας ανοίξει τα καινούργια παπούτσια που λίγο σας στενεύουν.

Αρκεί να κάνετε το εξής: Πάρτε πλαστικές σακούλες, γεμίστε τις με νερό και βάλτε από μια μέσα σε κάθε παπούτσι σας. Βάλτε τα παπούτσια σας στην κατάψυξη. Όσο θα παγώνει το νερό, τόσο θα διαστέλεται και θα ανοίγει τα παπούτσια σας.

Διώξτε τις άσχημες μυρωδιές από τα παπούτσια σας: Τα βακτήρια είναι αυτά που δημιουργούν τις άσχημες μυρωδιές. Όταν τα παπούτσια σας αρχίζουν να μυρίζουν σκοτώστε τα βακτήρια βάζοντάς τα σε μια πλαστική σακούλα και μέσα στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share